פורסם 2018 ביולי 317 שנים מפתחת השבבים מתכננת לערוך אירוע תקשורתי בסימן מותג הגיימינג שלה יום לפני תחילתה של תערוכת Gamescom - וזו כנראה תהיה החשיפה המיוחלת של כרטיסי מסך מהדור הבאלכתבה
פורסם 2018 ביולי 317 שנים ציטוט של captaincaveman כולם אמרו את זה. תרגיע. התכוונת כולם אמרו לא .... הרי נכתבו הררי מילים על זמני ייצור והכנת פרוסות וייצורן וחארטה בארטה לרוב. מפי אנשים בעלי ידע מעמיק ורחב , כפי שהעידו על עצמם. ( אתה מוזמן לבדוק בעצמך בדיון ההוא ).
פורסם 2018 ביולי 317 שנים זה לא מנע מחברי הפורום הנכבדים כאן לומר בוודאות שלפני פברואר וצפונה אין על מה לדבר.
פורסם 2018 ביולי 317 שנים זה למה אני כ"כ אוהב את התחום. ענייני GPU מוציאים את כל הטוב שבאנשים. נושא כל כך שולי שנוגע למותרות שבמותרות ונוגע לאנשים באזורים הכי רגישים שלהם. הקייטנה זה כאן, תמיד משעשע. קחו את הדברים בקלות חבר'ה נערך 2018 ביולי 317 שנים על-ידי omertgm
פורסם 2018 באוגוסט 17 שנים ציטוט של omertgm הקייטנה זה כאן, תמיד משעשע. קחו את הדברים בקלות חבר'ה נראה לי זה הגיע לזה כי הורידו ל askme קצת את הדירוג.. זה גורם לו לגלי חום.. נראה ככה..
פורסם 2018 באוגוסט 17 שנים הורידו קצת ? כבר הייתי עובר את האלף, לולא מסעי הצלב התלושים מהמציאות של כמה מהאנשים באתר. והחום בסדר, לפי aida64, לפחות. בחזרה לנושא הדיון, ברשותכם ? .... נערך 2018 באוגוסט 17 שנים על-ידי askme
פורסם 2018 באוגוסט 17 שנים הודעות זבל נמחקו. במידה ויש משתמש בעייתי - נא לדווח במקום להגיב בחזרה כדי למנוע ענישה.
פורסם 2018 באוגוסט 17 שנים זהו ? נפטרו מכל מלאי סדרות האלף? במחיר כרייה מופקע? הא המכירות עצרו - יאללה נוציא שפן חדש מהכובעון כי זה זמן וזלין למכורים לעונג סאדו-מאזו מישחקים (:
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים אולי סדרה 11 כל כך חזקה שניתן לשווק אותה לצד סדרה 10 ברמת מחירים אף נמוכה משהי קיום, ולכן כל השמועות בנוגע לעיכובים לא היו רלוונטים.
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים לא רואה את סדרת 10 על המדפים הרבה עם מחירים נמוכים משמעותית. הם לא הגיעו ליבואנים ולחנויות במחירים נמוכים, אז אין שום אינסנטיב גם לרדת מתחת לקו הרווח. אני כן רואה איך כרטיסי סדרת 10 מסויימים ישווקו לנו מחדש כחלק מסדרה חדשה. כן רואה עוד חיי מדף למוצרים כמו GT 1030, GTX 1050
פורסם 2018 באוגוסט 47 שנים יש הערכה מתי צפויה ההשקה של כרטיסים מהדור החדש שאינם רפרנס? כלומר כרטיסים של יצרניות חומרה עם איוורור טוב ושקט, oc וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.