עבור לתוכן

יש לנו מחיר: ה-Threadripper 2990X עם 32 ליבות מופיע בחנות מקוונת

Featured Replies

פורסם

וואללה, העתיד וורוד ( או שמא אדום ) מאי פעם !

פורסם

תזכרו מה מירב גרשטמן אמרה: "הכל הבל הבלים" הכל מוכן ל 2020. כל מה שקורה עכשיו זה מכירת חיסול. אוטוטו נקבל סיליקון חדש שיופק מתהליך יצור אחר לגמרי ויביא איתו סטנדרטים חדשים בעולם המחשוב המדייה והתקשורת.

פורסם

היה ברור ש amd יידפקו מחיר (גבוה יחסית אך כלל לא מופרז) כרגע לאינטל אין איך להתחרות מבלי לחתוך בבשר החי ולמכור מעבדים במחירי הפסד ככל הנראה.

פורסם

לא יודע מה זה "דפקו", הוא נמוך יותר פר ליבה מאשר הדור הקודם.

פורסם
ציטוט של djelectric

לא יודע מה זה "דפקו", הוא נמוך יותר פר ליבה מאשר הדור הקודם.

בכתבה שלכם כתוב 750 ל 16 ליבות -  1950x - באמזון 774 דולר.

והמחיר של 2990 1830 דולר בערך, שזה קצת יותר מפי 2, אז אני לא חושב שהמחיר פר ליבה הוא נמוך יותר.

פורסם

מחיר ההשקה של 1950X הוא 1000 דולר.

באינטל האפקט הוא בדיוק הפוך, מוצר יחודי מקבל בונוס 20% מחיר למעלה.

פורסם

אין מצב לאינטל להיתחרות במעבדים הנ"ל עם העיצוב הקיים של סיליקון ענק בודד, כי עלות הייצור למסיליקון תקין עם 28 ליבות בטוח יקר בהרבה לעומת 4 סיליקונים קטנים מחוברים יחדיו בTR/EPYC. איזה ימים טובים היו לאינטל שדרשו וקיבלו 10,000$ למעבד חחח, אגב מה הצפי של המעבר של אינטל לטכנולוגיה דומה?

פורסם

אם אני צריך להמר - אני אומר שיתכן שב-2020 נקבל תצוגת תכלית, עם סיכוי להשקה בשנת 2021 או תחילת 2022. זה כרגע פועלו של מהנדס רייזן בחברת אינטל

פורסם
ציטוט של djelectric

אם אני צריך להמר - אני אומר שיתכן שב-2020 נקבל תצוגת תכלית, עם סיכוי להשקה בשנת 2021 או תחילת 2022. זה כרגע פועלו של מהנדס רייזן בחברת אינטל

באינטל בטח מכינים חתיכת הפתעה ל amd לא אתפלא אם שוב נקבל משהו מהפכני ואז כמה שנים של שקט.

דרך אגב חוץ מראג'ה שאחראי על החטיבה הגראפית מי עוד עבר לאינטל?

פורסם

בכיר הפרסום של חטיבת רדאון גם כן. יתכן שעוד מספר מהנדסים שלא שמענו עליהם

פורסם

יש כבר מידע כולל אנבוקסינג https://videocardz.com/77031/amd-ryzen-threadripper-2990wx-2970wx-2950x-and-2920x-specs-and-pricing-leaked גירסת ה32 ליבות תגיע לבוסט של 4.2GHZ וגירסת ה16 ליבות ל4.4GHZ שזה כבר ממש מצויין לחובבי הFPS. למרות שטכנית מעבד כזה הוא לא לגיימרים.

פורסם

שמח לבשר לכם שמצאתי את הציון הרישמי של 2990WX בCB R15 באתר של AMD בצרפתית: פירסמתי הרגע בGURU3D: https://forums.guru3d.com/threads/guru3d-exclusive-found-official-2990wx-cb-r15-bench-score-on-amds-france-webpage.422347/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים