פורסם 2018 ביולי 307 שנים מחבר ציטוט של ClassMulder אני מתגורר בסינגפור, כך שזה פחות רלוונטי עבורך, אבל singtel בישראל רק התחיל חיבור בכאלה קצבים. איזו בושה.
פורסם 2018 ביולי 307 שנים ציטוט של יואב שניר בישראל רק התחיל חיבור בכאלה קצבים. איזו בושה. יש חיבורים כאלה, סימטריים (קצב הורדה להעלאה זהים) בארץ למשתמשים לא עסקיים? אגב, אני יכול גם לשדרג לחיבור ג'יגביט כמעט באותה עלות כמו עכשיו. פשוט לא רואה צורך ממשי
פורסם 2018 ביולי 307 שנים מחבר ציטוט של ClassMulder תקרא שוב. לאט. מנוי לכל החיים. רכשתי מנוי. לכול החיים זה טוב. מקווה שיום אחד הם פשוט לא יעלמו. מנסה אחד אחד. בנתיים הכי רחב קבלתי משרת ביוטה, ארה"ב. 91Mbps . האמת ... די מאכזב.
פורסם 2018 באוגוסט 67 שנים מחבר ציטוט של ClassMulder אני משתמש בזה (מנוי לכל החיים, כולל שרת בישראל, ותמיכה בחמישה מכשירים שונים) ומרוצה: https://stacksocial.com/sales/vpn-unlimited-lifetime-subscription?rid=2478175 ציטוט של ClassMulder אני מתגורר בסינגפור, כך שזה פחות רלוונטי עבורך, אבל singtel סוף העולם שמאלה ((((-:
פורסם 2018 באוגוסט 157 שנים עקרונית כן, כל פעם שאתה משתמש בו אתה פונה ל-IP ששייך לשרות ה-VPN נערך 2018 באוגוסט 157 שנים על-ידי etal
פורסם 2018 באוגוסט 157 שנים מחבר אבל כול העובר ב "תעלה" הוא פרטי, נכון ? עצם השימוש ב VPN מדליק נורת "חשוד" אצל ספק האינטרנט. דעתך ?
פורסם 2018 באוגוסט 167 שנים ציטוט של יואב שניר האם ומתי ספק האינטרנט יודע על שימוש ב VPN ? לא ממש אכפת לספק האינטרנט.. אלא אם כן הוא רוסי או סיני. למעשה יש ספקי אינטרנט גדולים שמציעים שירותי VPN בעצמם (לא בהכרח באופן ישיר)
פורסם 2018 באוגוסט 167 שנים מחבר בלי קשר לנכתב עד כה : איזו סיבה יכולה להיות ללקוח פרטי להשתמש ב VPN ?
פורסם 2018 באוגוסט 167 שנים ציטוט של יואב שניר בלי קשר לנכתב עד כה : איזו סיבה יכולה להיות ללקוח פרטי להשתמש ב VPN ? הדוגמא הקלאסית שלי היא גישה לאתרים ישראליים שמוגבלים גיאוגרפית. גישה לבנק, לאתרי יד שניה, לאתר "כאן" כדי לצפות בערוץ החי, ועוד. אחרת זה חסום מחו"ל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.