פורסם 2018 ביוני 127 שנים המשחק החדש, ששמו נחשף לפני מספר שבועות, מבטיח להציע עולם פוסט-אפוקליפטי עם סגנון וגישה מרענניםלכתבה
פורסם 2018 ביוני 127 שנים הלך כל הטאץ' והיופי ברגע אחד. ברגע שהמיקרופון נפתח עם חברים.. חלאס המשחק איבד את כל מה שהפך אותו למה שהוא. אני מבין שמבחינת Bethesda זה צעד מתבקש. מותג ענק, יסחטו כסף על Cosmetics וכו'.. יש מי שיקנה. המשחק נראה בול כמו המשחק הקודם, אז הגדילו אותו קצת, שינו טקסטורות והוסיפו Mobs שיהיה יותר Hunting עם חברים.. וואו איזה אכזבה. לפחות שאר המשחקים שלהם.. גנבו את ההצגה. זה נראה לי יותר כמו משחק לדור החדש, לא לדור ששיחק מהמשחק הראשון ועד New Vegas וטחן מאות שעות על העולם של Fallout.
פורסם 2018 ביוני 127 שנים מ 4 סבלתי קשות, אני יתן ל- 76 כמה חודשים לראות איך הולך, אולי ארכוש .. אולי לא. מה שבטוח, נחכה ל Wasteland 3
פורסם 2018 ביוני 127 שנים די.... התגובה שלך ניערה אותי הגראפיקה נראית מעולה! אהבתי את ה BINGO : THERE GOES THE NEIGHBOURHOOD . נקווה שאתה טועה. לא ראינו בסרטון שיש אפשרות לבחור היכן לפגוע ביריב _ (ז"א בחירה של LIMB) _ ((כן ה A.C.T.I.O.N SYSTEM זה נקרא, נכון?)
פורסם 2018 ביוני 137 שנים עם כל זה שהוא נראה יפה, נראה לי שהם ירו לעצמם ברגל עם הצורך להיות מחובר כל הזמן והעובדה שאין בו בוטים/דמויות ממוחשבות. זה מגביל את קהל הקונים משמעותית.
פורסם 2018 ביוני 137 שנים ציטוט של ClassMulder עם כל זה שהוא נראה יפה, נראה לי שהם ירו לעצמם ברגל עם הצורך להיות מחובר כל הזמן והעובדה שאין בו בוטים/דמויות ממוחשבות. זה מגביל את קהל הקונים משמעותית. משחק אונליין הוא משחק בעל תוחלת חיים ארוכה. במיוחד כשמדובר ב Fallout, יש סיכוי טוב שזה יצליח. אני אתן להם כמה חודשים ואראה אם הוא שווה את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.