עבור לתוכן

יש לנו תאריך: הדור הבא של NVIDIA יוצג בחודש אוגוסט - או לפני

Featured Replies

פורסם
ציטוט של huber

omertgm - מי קונה בארץ?! 🤔

אבל נכון, מההשקה עד מוצר מדף זמין לוקח גם זמן מה.

אמזון?

ואיך מממשים אחריות במקרה הצורך?

הם מבקשים לשלוח אליהם חזרה את הכרטיס התקול?

• תגובות 177
  • צפיות 40.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של huber

omertgm - מי קונה בארץ?! 🤔

אבל נכון, מההשקה עד מוצר מדף זמין לוקח גם זמן מה.

רק הרוב המוחלט של הצרכנים שחשוב להם עניין האחריות

פורסם

omertgm - תן לי לנחש, לא יצא לך לממש אחריות מול אמזון, נכון? לי יצא כמה וכמה פעמים והייתי מעדיף את השירות/אחריות של אמזון בכל רגע נתון על רב נותני השירות בארץ, בלי להסס.

פורסם
ציטוט של Titan7777

אמזון?

ואיך מממשים אחריות במקרה הצורך?

הם מבקשים לשלוח אליהם חזרה את הכרטיס התקול?

אם זה במסגרת האחריות, כן - שולחים אליהם (עלות המשלוח חזרה על חשבונם ד"א), והם מזכים - לרב זיכוי מלא של עלות הכרטיס ביום הרכישה, אך כל מקרה לגופו. לי כבר קרה שאמרו "תשאיר את המוצר אצלך ונזכה בלי לשלוח חזרה" פעמיים.

פורסם

טוב לדעת, באמת משתלם אם יש באמזון אחריות מלאה. אני בכלל זוכר שאמזון לא עבדו עם ישראל עד לאחרונה..
יש עוד מקורות דרכם אפשר לשמור על אחריות ככה או רק אמזון?

פורסם

אמאזון כבר כמה שנים שולחים דברים ישירות לישראל.

לא הכל מן הסתם.

פורסם
ציטוט של huber

אם זה במסגרת האחריות, כן - שולחים אליהם (עלות המשלוח חזרה על חשבונם ד"א), והם מזכים - לרב זיכוי מלא של עלות הכרטיס ביום הרכישה, אך כל מקרה לגופו. לי כבר קרה שאמרו "תשאיר את המוצר אצלך ונזכה בלי לשלוח חזרה" פעמיים.

זה תופס גם במקרה שאני קונה מאמזון ושולח בתוך ארה"ב למשפחה שמביאה איתה את הכרטיס לארץ?

פורסם

האם AMD לא תוציא מאיצים גרפיים ב 7NM? אן כן - בקרוב לא יהיה שום תחרות לנווידיה. רע מאוד לנו כצרכנים:

פורסם

כרגע המצב הוא ש-AMD נמצאת בתקופת R&D עמוקה. אני רק מקווה שהיא תצא מזה בטוב.

סוף 2019 אנחנו אמורים לראות ניצנים של הדבר הזה. עד אז, אגב, אינטל וראג'ה בין ראשיה יחזיקו באבי טיפוס של כרטיסי המסך שלהם.

פורסם

djelectric - אבי טיפוס כן, מוצרי מדף יקח הרבה יותר מזה, זמן הפיתוח של ארכיטקטורה חדשה הוא באיזור ה 3-4 שנים והם רק עכשיו התחילו. מה שכן אף אחד לא מבטיח לנו שזה יהיה מאיץ גרפי לגיימינג, אין שום מניעה שהם יתחרו בנווידיה דווקא בשוק העיסקי/AI. נחיה ונראה.

לגבי AMD - אני מזמן לא בונה עליהם בשוק הגרפי לגיימינג, איכזבו אותי יותר מידיי פעמים בשנים האחרונות. נראה ששוק הגיימינג רחוק מאוד מראש מעיינהם, ולא ממש נמצא בחוד החנית של הפיתוח ב AMD.  חבל, לנו כצרכנים.

פורסם

http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-gtx-1170-alleged-benchmark-leaked-beats-1080-ti.html

לא מאומת.

מה שכן הרבה פעמים - שמועות וידיעות למיניהם דרך האתר הזה היו בסופו של דבר נכונות ולעיתים מדויקות.

פורסם

אם זה נכון וה 1170 עוקף את ה 1080TI, זה אומר שגיימינג ב 4K 60 פריימים אפשרי בדור הבא :bounce:

פורסם
ציטוט של djelectric

אני לא אתפלא אם יוחלט לבצע זינוק כל כך מאסיבי בעוצמות, עד כדי כך ש-GTX 1170 יעקוף את GTX 1080 TI הקיים במספר דו-ספרתי של אחוזי ביצועים. צטטו את המשפט הזה.

למרות השמועות, אני עדיין רוצה להאמין. מקווה להתחיל לקבל מיילים מיצרניות בשבועות הקרובים. יש רבותה הקיץ

פורסם

הדיווח מאוד לא אמין , וגם כל מי שדיווח על זה טרח לציין את זה.

פורסם

ברור. קל לפברק דבר כזה בכמה דקות עם GTX 1080 TI תחת אוברקלוק וקצת עבודת כלי tweaking שכבר קיימים לביוס שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים