עבור לתוכן

יעוץ-כונן קשיח ומפרט כללי למחשב נייד בתקציב של 4K לצרכי עבודה ושימוש אישי

Featured Replies

פורסם

האם כונן קשיח משולב SSD + SATA נחשב טוב? למשל, 128GB SSD + 1 T או שעדיף רק SSD 256GB? האם יש צורך בתכונות מיוחדות במפרט לצורך עבודה מהבית והתחברות לשרת חיצוני מרחוק? תודה לעונים.

פורסם

שלום ויקטוריה.

למה בידיוק מיועד השדרוג או קניה של כונן קשיח?

פורסם
  • מחבר

אני צריכה לרכוש מחשב נייד לצורכי עבודה וגם לשימוש אישי (לא משחקים וכו'). הייתי רוצה מחשב בעל תגובה מהירה ולא אחד ש"יתעייף" מהר.

פורסם

SSD הרבה יותר מהיר מהארד דיסק. אבל יותר יקר פר ג'יגה אחסון.

כל מה שתתקיני על ה SSD ייטען יותר מהר, אז אם את לא צריכה יותר מ 256GB לכי על האופציה הזאת. רק קחי בחשבון שמערכת הפעלה תופסת נתח, ומומלץ להשאיר 10-20 אחוז פנויים בכל מקרה.

פורסם

הSSD הוא בעצם מיועד לקריאה וכתיבה של נתונים 520/550 מגה לשנייה ומתקנים עליו מערכת הפעלה,תוכנות וכו.

כונן נוסף הHDD זה לסרטים וגיבוי קבצים גדולים לפי בחירה שלך עם יש צורך, גם עם לא תקחי כונן נוסף למחשב את יכולה תמיד לקנות גיבוי חיצוני.

אז ככה עם את לא מבינה מחשבים וחומרה ימכרו לך מחשב זבל במחיר זול יחסית ויגידו שזה טוב כי הם צרכים למכור אותו כי מי שיודע לא יקנה.

עם אתה קונה מחשב אני יכול לבדוק לך מחשב נייד טוב עם חומרה טובה (ככל שהמחשב יקר ככה החומרה יותר מהירה).

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות. התקציב שלי הוא 4,000₪. צירפתי 2 מפרטים של מחשבים ששקלתי לקנות ואשמח לחוות דעת כי אני לא ממש מבינה בזה. המלצות אחרות יתקבלו בברכה:)

Screenshot_20180531-185132.thumb.jpg.170ba089440089dbf661a7f80dd46e26.jpgScreenshot_20180602-091631.thumb.jpg.42528788eea37358a5db04c7ea3931c6.jpg

פורסם

המפרט הראשון הוא בסדר בגלל שמעבד יותר חזק מהשני.

בזמן הקניה תדברי עם המוכר כדי לשדרג את הכונן הקשיח ל256 SSD במקום 128 ולהשאיר את 1TB 5200RPM.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

האם המפרט הזה יותר טוב? היה לי מוזר שהמחיר נמוך ביחס לאחרים שנראה שהמפרט פחות טוב אולי יש קאץ' ברכיבים האחרים? או שזה בגלל היצרן שהוא זול יותר..

Screenshot_20180603-193916.png

פורסם

המפרט נראה לא רע,חשוב שתדעי שאין כניסה RJ45 כבל רשת לגלוש רק דרך WIFI

פורסם

אני מבין שהדל שקישרת אליו הוא Vostro 5471 שנראה לי נייד טוב. אין צורך בגרסה עם הליבה הגרפית של AMD היא די מיותרת, כמו כן אין צורך בגרסה עם ה i7 אין תוספת ביצועים על פני ה i5. 

לשאלה מה עדיף 256 או 128+1TB אין תשובה אובייקטיבית, אם את זקוקה לנפח גדול אך לא רוצה לוותר על SSD קחי את השילוב, אחרת אין סיבה לא לקחת את הזול ביותר שהוא כנראה ה 256. 

אני חושב שהדל הזה טוב יותר מהאסוס הפשוט שצירפת בסוף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים