עבור לתוכן

תקלה קשה בעקבות עדכון האביב של חלונות 10 לגרסא 1803

Featured Replies

פורסם

התיקון שוחרר והותקן. הכרום אולי תוקן - אבל החלונות מתה, אין אפילו אתחול, מסך שחור.

הללויה.

• תגובות 111
  • צפיות 21.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכל שקט בגזרה בינתיים, עודכן תוך מספר דקות, אין בעיות, גירסת בילד 48.

והמערכת מותאמת אישית מבחינות רבות, טלאי של אייקונים,  איפשור ערכות נושא צד שלישי, וכו', העדכון התבצע דרך windows update mini tool  ידנית, ומעדכן שנפתרה הבעיה שהייתה בגירסה 1709, ששינוי מדיניות עדכונים גרם לאי מציאת עדכונים מצטברים ב- windows update  בגירסת אנטרפרייז

פורסם

בחזקת חטא על פשע. קרה לי בדיוק אותו דבר.

שחזרתי אימג' שלקחתי לפני השדרוג ל-1803 וכרגע אשאר עם 1709 כי אין לי כל כך זמן וכוח להמשיך ולהתעסק עם עדכון הזה. 

עדכון: התקנתי את סט העדכונים והטלאים שיצא היום במחשב אחר והכל עבר חלק. כנראה שכרגיל עם MS צריך מזל בימים הראשונים ליציאת עדכון שהוא לא עדכון אבטחה (ולפעמים גם שם).

פורסם
ציטוט של ag43

אז לא לעשות ריבוט?

אצלי לפחות- לא !

בנסיונות כניסה למצב בטוח ואחרי 2 נסיונות ומצב בטוח פעיל העדכון מוסר אוטומטית בגלל כשלונו.

ואני לא לבד עם הבעיה הזאת.

פורסם
ציטוט של Ivan

אצלי לפחות- לא !

בנסיונות כניסה למצב בטוח ואחרי 2 נסיונות ומצב בטוח פעיל העדכון מוסר אוטומטית בגלל כשלונו.

ואני לא לבד עם הבעיה הזאת.

מה שנקרא הניתוח הצליח, החולה מת...

כנראה שצריך עכשיו לחכות לתיקון של התיקון...

פורסם

מעניין מאד. אני צרפתי קישור להודעה שלי אבל משום מה (הפורום) צורף צילום מסך. צילום שלא אני בצעתי!

ישנם רבים עם הבעיה בקישור הנדון.

פורסם

אני מעריך שסה"כ מדובר על PARSE של הלינק ולא צילום מסך.

פורסם

רבותי המלומדים, לדעתכם לעדכן כרגע או לחכות?

פורסם

אתה מתכוון לגירסה 1803 או לעדכון החם שיצא אתמול?  בכל מקרה אין מה לפחד לדעתי, אם יש לך אפשרות לעשות אימג' למערכת לפני ואחרי, או לפחות נקודת שחזור מערכת. אם לא בוער לך שום דבר אז תמתין איזה חודש

פורסם
ציטוט של Ariel234156

רבותי המלומדים, לדעתכם לעדכן כרגע או לחכות?

לחכות.  לדחות את העידכונים והשדרוגים לפחות לחודש.

פורסם

תודה

פורסם

מישהו יודע אם תוקן הבאג שגרם לקריסת כרטיסי מסך של NIVIDA?

פורסם

בינתיים עם 3 מחשבים עם כרטיסי NVIDIA - שלושתם מעודכנים כאשר שניים מהם בגרסאות insider preview ועד כה בלי בעיות משמעותיות.
בגרסה הכי מתקדמת עם ממשק ה-tabs יש כמה באגים מרגיזים ויזואלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים