פורסם 2018 באפריל 87 שנים שלום אז החלפתי היום לוח אם למעבד אבל משום מה המחשב נדלק אבל לא עולה כלום המסך אשמח אם תעזרו לי ! נערך 2018 באפריל 97 שנים על-ידי Sanoxd
פורסם 2018 באפריל 87 שנים תוודא שחיברת טוב את החיבורים מספק הכוח ללוח והחיבורים לא רופפים, תוודא שחיברת נכון את החיבורים של המארז (כפתור הלדקה, ריסט וכו'), ותוודא שהמתג בספק הכוח לא כבוי בטעות (גם קורה). וכמובן שהכבל מספק הכוח לחשמל לא רופף גם כן. נערך 2018 באפריל 87 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2018 באפריל 87 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- תוודא שחיברת טוב את החיבורים מספק הכוח ללוח והחיבורים לא רופפים, תוודא שחיברת נכון את החיבורים של המארז (כפתור הלדקה, ריסט וכו'), ותוודא שהמתג בספק הכוח לא כבוי בטעות (גם קורה). וכמובן שהכבל מספק הכוח לחשמל לא רופף גם כן. תגיד יכול להיות שלא הרכבתי נכון את הלוח אם למארז וזה למה לא עובד ?
פורסם 2018 באפריל 87 שנים אני חושב שהמחדב היה נדלק בכל מקרה והיה נותן הודעת שגיאה. בכל מקרה תבדוק שהלוח לא נוגע במארז ויש חומר לא מוליך בין המארז ללוח (איפה שהברגים).
פורסם 2018 באפריל 87 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- אני חושב שהמחדב היה נדלק בכל מקרה והיה נותן הודעת שגיאה. בכל מקרה תבדוק שהלוח לא נוגע במארז ויש חומר לא מוליך בין המארז ללוח (איפה שהברגים). אין בעיה אחי אני מחר כבר ינסה להרכיב הכל מחדש מקווה שיעבוד
פורסם 2018 באפריל 97 שנים מחבר ציטוט של HelpSupport האם לא שכחת לחבר כבלי מתח לכרטיס המסך ? יש לי rx460 אין כבלים המתחברים אליו..
פורסם 2018 באפריל 97 שנים תוציא את הכרטיס מסך ותבדוק עם היציאה מהלוח אם (במידה ויש). תוציא את כל הזכרונות, האם הוא מצפצף?
פורסם 2018 באפריל 97 שנים בוא תתן לנו קצת מידע, איזה מעבד ולוח שמת. אם יש כרטיס מסך מובנה תנסה להפעיל ללא הכרטיס מסך החדש. אם הכרטיס מס ךהוא מובנה אז ניתן להסיק שזה מעבד מהסדרה החדשה שלהם, ובמקרה הזה הלוח אם צריך עדכון ביוס על מנת לעבוד איתו האם בדקת שהביוס עדכני?
פורסם 2018 באפריל 97 שנים מחבר ציטוט של k534d בוא תתן לנו קצת מידע, איזה מעבד ולוח שמת. אם יש כרטיס מסך מובנה תנסה להפעיל ללא הכרטיס מסך החדש. אם הכרטיס מס ךהוא מובנה אז ניתן להסיק שזה מעבד מהסדרה החדשה שלהם, ובמקרה הזה הלוח אם צריך עדכון ביוס על מנת לעבוד איתו האם בדקת שהביוס עדכני? גם לא מצפצף. לא בדקתי לא מראה לי כלום על המסך ... יש לי כרטיס מסך rx460 זכרונות 8 gb ram ddr4 מעבד ryzen 1500x לוח אם biostar 350 נערך 2018 באפריל 97 שנים על-ידי Sanoxd
פורסם 2018 באפריל 97 שנים מחבר ציטוט של Ivan רמקול מחובר ללוח האם ? יש ביפים בהדלקה ? נראלי לא מחובר טוב זה העיגול הקטן הזה נכון ?
פורסם 2018 באפריל 97 שנים איך אתה מנסה להדליק את המחשב אם כבל ההדלקה ממתג ההדלקה לא מחובר - ראה בתמונה.
פורסם 2018 באפריל 97 שנים מחבר ציטוט של HelpSupport איך אתה מנסה להדליק את המחשב אם כבל ההדלקה ממתג ההדלקה לא מחובר - ראה בתמונה. התמונה ישנה חברתי אותו כבר השאלה איפה אני מחבר את העגול הזה שאמור לעשות ציפצופים לחבר אותו ב ספיקר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.