פורסם 2018 באפריל 37 שנים הי, הראוטר/מודם/adsl ממוקם בממד. יש כבל רשת מהראוטר לסלון/סטרימר. אני רוצה לחבר בסלון ראוטר שיתחבר לכבל שמגיע מהממד. מהראוטר בסלון יהיה חיבור קוי לסטרימר וחיבורי wifi לניידים. ההגדרות של הנתב צריכות להשמר גם בהפסקות חשמל (בלינקסיס ישן נמחקו מדי פעם ההגדרות). מה כדאי לקנות? תודה
פורסם 2018 באפריל 47 שנים מחבר ציטוט של yotam.m UPS הפסקת החשמל היא פעם בשבוע בשבת. אין לי שם שקע חשמל שאפשר להפריד מהשעון שבת. זו הסיבה שאני רוצה ראוטר שלא ימחקו לו ההגדרות כשאין חשמל במשך עד 20 שעות. UPS מספיק גדול ישמור שיש חשמל, אבל זה נראה לי קצת over kill. תודה
פורסם 2018 באפריל 47 שנים אני לא מכיר אף ראוטר שההגדרות נמחקות לו כשניתק החשמל, כל ראוטר נורמלי יעשה את העבודה.
פורסם 2018 באפריל 47 שנים ניתן לבצע שמירת הגדרות הנתב כקובץ במחשב. לדוגמה בנתב תוצרת Linksys -> https://www.linksys.com/us/support-article?articleNum=142252
פורסם 2018 באפריל 47 שנים הרעיון שלי דיבר על ניתוקים קיצוניים של חשמל או על קפיצות כאלה ואחרות. שום נתב לא מוחק הגדרות אלא אם יש בו בעיה בטח לא כשהכיבוי מסודר.
פורסם 2018 באפריל 47 שנים מחבר תודה רבה על העזרה! אשמור את ההגדרות בקובץ. בתקווה שלא ימחקו. בינתיים יש לי בעיות עם ההגדרות של הלינקסיס. פתחתי נושא חדש עבור זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.