פורסם 2018 במרץ 27 שנים ציטוט של platfus118 אני מדבר על המפרט בהמלצתו של Sh_Dor_Lq, האינטל. לא משנה USB 3 או 2 אני צריך 2-3 יציאות מקדימה ועוד 4-5 מאחורה, בערך 8 סך הכל. יש חיה כזאת? כרגע במפרט המדובר יהיו לך 2 יציאות USB 3.0 מקדימה, ועוד 6 מאחורה כאשר 4 מהם USB 3.0 ועוד 2 של USB 2.0. סה"כ 8 יציאות USB. אתה יכול לחפש מארז עם 4 יציאות USB מקדימה אם זה הכרחי מבחינתך. ואז יהיו לך 10 סה"כ. נערך 2018 במרץ 27 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2018 במרץ 27 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- כרגע במפרט המדובר יהיו לך 2 יציאות USB 3.0 מקדימה, ועוד 6 מאחורה כאשר 4 מהם USB 3.0 ועוד 2 של USB 2.0. סה"כ 8 יציאות USB. אתה יכול לחפש מארז עם 4 יציאות USB מקדימה אם זה הכרחי מבחינתך. ואז יהיו לך 10 סה"כ. זה בדיוק מה שאני צריך. אשאר עם זה. תודה רבה לכולכם! עזרתם לי ולאבא שלי המון.
פורסם 2018 במרץ 27 שנים ציטוט של --- The King --- זה גם תלוי בלוח אם, צריך לבדוק שבלוח יש מספיק חיבורי USB למארז. כמה יציאות USB אתה צריך? משנה לך אם זה USB 3.0 או 2.0? סליחה על הבורות - סוג יציאה USB ( 3.0 או 2.0) הוא תלוי מארז, או תלוי לוח אם במארז?
פורסם 2018 במרץ 27 שנים ציטוט של --- The King --- בתכלס, אין פה באמת שימוש אינטנסיבי מבחינת עיבוד גרפי. גם סרטים ב- 4K יעבדו מעולה עם סטיק בודד "איטי" של זיכרון. ואפשר גם לשקול מפרט מבוסס אינטל ואז לחסוך את ההתלבטות והכאב ראש. אני מנסה להבין - למה בחירת מפרט של אינטל היה "חוסך את ההתלבטות וכאב הראש"?
פורסם 2018 במרץ 37 שנים ציטוט של ilanb0 סליחה על הבורות - סוג יציאה USB ( 3.0 או 2.0) הוא תלוי מארז, או תלוי לוח אם במארז? תלוי לוח אם ומארז. צריך לבדוק איזה וכמה USB headers יש בלוח, וכמובן כמה יציאות USB במארז. ציטוט של ilanb0 אני מנסה להבין - למה בחירת מפרט של אינטל היה "חוסך את ההתלבטות וכאב הראש"? כי מעבד Ryzen 2X00G עובד טוב יותר עם זיכרונות מהירים ובערוץ כפול (שני סטיקים ולא אחד). ולכן יש פה התלבטות איזה זכרונות כדאי לשים במפרט. מעבד אינטל עובד מצויין גם עם זיכרונות איטיים בסטיק בודד ולכן חוסך את ההתלבטות על הזיכרונות.
פורסם 2018 במרץ 37 שנים ציטוט של --- The King --- תלוי לוח אם ומארז. צריך לבדוק איזה וכמה USB headers יש בלוח, וכמובן כמה יציאות USB במארז. עדיין לא כ"כ ברור... למשל, אני מתכוון "למחזר" מארז ANTEC SONATA למפרט החדש שלי. ולהתקין בו i3 8100 כנראה עם לוח Gigabyte GA-Z270M-D3H מה מצבי מהבחינה הזו?
פורסם 2018 במרץ 37 שנים ציטוט של ilanb0 עדיין לא כ"כ ברור... למשל, אני מתכוון "למחזר" מארז Antec SONATA למפרט החדש שלי. ולהתקין בו i3 8100 כנראה עם לוח Gigabyte GA-Z270M-D3H מה מצבי מהבחינה הזו? המעבד לא יתאים לך ללוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.