פורסם 2018 בפברואר 227 שנים חברת Boston Dynamics מראה לנו שכלב (רובוטי) זקן דווקא כן יכול ללמוד טריקים חדשיםלכתבה
פורסם 2018 בפברואר 227 שנים אתה מתעלם מהעובדה שהרובוט עם הזרוע הוא כזה ג'נטלמן. ראית כיצד הוא החזיק את הדלת לרובוט(ית) השני(ה)?
פורסם 2018 בפברואר 227 שנים לך תדע מה הם עשו מאחורי הדלת . בכל אופן, בתור מהנדס מכונות, שההתמחות שלו היא בבקרה, אני יודע בדיוק כמה ההישג הזה הוא אדיר. שאפו גדול לboston dynamics.
פורסם 2018 בפברואר 227 שנים ציטוט של OvO שאפו גדול לboston dynamics. על זה אין וויכוח, גם בלי להיות מהנדס מכונות או מתמתיקאי ושאר טייטלים שעפים כאן כל שני וחמישי ( תבין לבד ).
פורסם 2018 בפברואר 227 שנים חידוד קל. כוונתי הייתה שאני מעריך את ההישג על אחת כמה וכמה, כשאני יודע במה זה כרוך להשיג כאלה תוצאות. נערך 2018 בפברואר 227 שנים על-ידי OvO
פורסם 2018 בפברואר 227 שנים אההה, תקוות לחוד ומציאות .... מה שאניחנו רואים הוא הרי פרומיל ממה ש"מבשלים" אי שם במרתפי הצבא. אם כי, לומר את האמת, לא הנשק שמדאיג אותי, ולא סתם כתבתי בפוסט הראשון כאן "טוסטרים".
פורסם 2018 בפברואר 227 שנים אם ראית את הסדרה "מראה שחורה", אתה מבין שזה מאוד קרוב ללהפוך לנשק :) יש בעונה 4 פרק 5 בדיוק כלב-לחימה כזה.
פורסם 2018 בפברואר 237 שנים הבעיה היותר קשה במקרה זה. שברוס אין שום הבדל בקושי לנהל אחד או אלפים במקביל על אותה משימה. התיאום פה הוא מוחלט. עוד דבר. אין יותר מאסטר סלייב. מה שמבטל הצורך בקשר תמידי עם המפעיל. כל עוד אחד מהנחיל שרד המשימה קיימת. פחד פחדים
פורסם 2018 בפברואר 247 שנים סוף סוף לא אצטרך לחכות שעה עד שמישהו מבני הבית יטרח לקום ולפתוח לי את הדלת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.