עבור לתוכן

מעבדי ה-Ryzen השולחניים החדשים: טעימה מהביצועים

Featured Replies

פורסם

האם מעבד עם ליבה גראפית מובנית מבית AMD יוכל להחליף כרטיס מסך ייעודי? נראה שיש סיכוי לכך, לפחות בחלק מן המקרים

לכתבה

פורסם

איזה יופי. סוף סוף מעבדים עם ליבה גראפית שבאמת מאפשרת גימינג. ( כנראה..) שנים אני ממתין לרגע הזה...

פורסם

ממתי יהיה זמין באמזון?

פורסם

תמתין עוד 10 חודשים.... אתה לא תצטער. תן להם לחסל אחד את השני ... אנחנו רק נרוויח. אין לי ספק שהמעבד הבא מאינטל הולך להיות יהלום _ (ואולי בגלל שבב AMD שיכיל)

פורסם

פיקנטי, אין מי שלא ירצה AMD

פורסם

תדר של 1.1GHz, איזה משחקים אפשר להריץ עם זה? (לא על ההגדרות הכי נמוכות...)

פורסם

הזמנתי באמזון, 120 דולר מחיר סופי

פורסם

תענוג לנטוש את אינטל שעשקה אותנו במשך שנים, רק AMD!!

פורסם

באיזו רמה עומד המעבד הנ"ל, בהשוואה למעבדים עדכניים? זה משנה את המשחק בעניין ה 8400 של אינטל או ה 1500/1600 של AMD?

פורסם

זו רק תחילת הדרך, אני מאמין שימצאו דרך לתמוך במעבד עם ליבה גרפית והכרטיס מסך בו זמנית, ככה יהיה אפשר לרכוש כרטיס מסך לא יקר מדי ועדיין להנות מגרפיקה יפה

פורסם

ונניח שאני מצרף כרטיס חיצוני - האם שניהם יעבדו ביחד?... זה יהיה משהו.

פורסם

כרגע אין עם מה לשלב את הליבה הגרפית המובנית. זו התחלה לגיימר שלא יכול לרכוש GTX 1050 ומעלה, או למערכת קולנוע ביתית מושלמת בפרופיל מאוד קטן

פורסם

יש בנצ'ים ריאשונים

נ

פורסם
ציטוט של liav12

באיזו רמה עומד המעבד הנ"ל, בהשוואה למעבדים עדכניים? זה משנה את המשחק בעניין ה 8400 של אינטל או ה 1500/1600 של AMD?

בכוח עיבוד כללי הוא שקול למעבדים 4C/8T אחרים. ביצועים כלליים פחות או יותר כמו 1500X חלש מעט מ-77XXk של אינטל ומעבדים אחרים שמבוססים על שש ליבות פיסיות.

בביצועי גיימינג עם הליבה הגרפית המובנית הוא חזק מכולם בפער משמעותי.

יש סקירה מקיפה בguru3d (בין היתר):

http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-5-2400g-review

פורסם

הייתי מציע לצפות בעבודתו של בריאן שיש לו אוריאנטציה מאד value performance minded

והישווה גם אל מול כרטיסי מסך discrete מרמת בסיס כמו ה- GTX1030 וה- RX550 המפורסמים:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים