עבור לתוכן

האם (ואיך) ניתן לעשות FORWARDING מרוכז לאימיילים?

Featured Replies

פורסם

היי

התנתקתי (בשעה טובה) מהשרות של נטויז'ן. בתיבת המייל שהיתה בשימושי ישנם כ-800 מיילים שהייתי רוצה אם ניתן, להעביר לכתובת מייל אחרת ע"מ לשמור אותם.

נטויז'ן כמובן לא מוכנים לעשות את השרות הזה. האם ישנה דרך כלשהי להעביר את המיילים הללו לכתובת אחרת? להעביר אותם ידנית אחד אחד - זה לא מעשי.

פורסם

הם נמצאים על מחשב בתוכנת דואר אלקטרוני?

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

הם נמצאים על השרת של נטויז'ן (אם הם היו על המחשב שלי לא היתה בעיה בכלל). אני ניגש לתיבת הדואר שלי ע"י הכתובת ebox.co.il ולאחר מכן ע"י הקלדת שם משתמש וסיסמא.

פורסם

אם המייל קיים, ניסית להגדיר חשבון בoutlook או תוכנה דומה?

פורסם

במקומך לא הייתי כלכך מהר יוצא מנקודת הנחה שנטוויז'ן מאפשרת גישת POP3 לשרת הווב-מייל שלהם.

פורסם

הם תומכים ועוד איך. גם POP3 וגם IMAP.

ebox זה סתם ממשק דפדפן.

פורסם
  • מחבר

multicore - האם תוכל לתת הסבר קצת יותר מפורט כיצד אוכל לעשות את זה?

פורסם

http://tikun-pc.co.il/ARTICLE3.asp

בכללי ניתן להגדיר בחשבון מייל החדש שימשוך מיילים מחשבון אחר עם ההגדרות שבקישור, יכול להיות שתצטרך לסמן אותם כלא נקראו.

בכל מקרה הייתי מתחיל עם מה שבקישור, multicore יכול להיות שהם חסמו כי הוא התנתק מהם, מצד שני יש גישה לאתר.

בקיצור תנסה.

במידה ותצליח זה כבר יותר פשוט להעביר לחשבון החדש.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

תודה להסבר ולקישור. להסיר ספק - התיבה בנטויז'ן עדיין פעילה (עד סוף החודש). אני יכול להעביר משם מיילים, אבל כאמור אני יכול להעביר רק אחד בכל פעם, כך שזה לא מעשי לנוכח הכמות. האם באמצעות האאוטלוק ניתן לסמן כמות של מיילים ואז לעשות להם פורוורדינג?

פורסם

זה ימשוך את כל המיילים.

ליתר בטחון תסמן שלא ימחק מהשרת.

במידה ולא ימשוך תסמן אותם כלא נקראו.

אתה יכול גם להגדיר במייל החדש כמו שאמרתי שימשוך מתיבה קיימת.

בשלב הבא בלי קשר, במידה ויש נפח אחסון גדול תגדיר את תיבת הדואר שלך בכל המקומות כimap לא pop3.

נערך על-ידי none77

פורסם

לא חייבים תוכנת דואר כמו Ms-Outlook ניתן להשתמש בשירותי Gmail להעברת דואר מספק אחר ->

https://goo.gl/RtcnMy

פורסם
  • מחבר

היי

ניסיתי את ההצעה של Help Support ואכן היא עבדה והעבירה לי כ-40 מיילים ואחר פסקה להעביר. האם יתכן שהשרת שלהם "חושב" שזו הורדה רובוטית ולכן עוצר את ההעברה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים