עבור לתוכן

האם ניתן לחבר שני מודמים על קו אחד?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מדובר בדירה עם שתי נקודות של בזק ויש צורך בחיבור אינטרנט קווי בדיוק בשתי הנקודות האלה. השאלה האם ניתן להתחבר לאותו קו עם שני מודמים שונים בשתי נקודות שונות באותה הדירה?

אני מעוניין להתחבר עם פרטנר, דיברתי כבר עם שני נציגים שלהם ושניהם נתנו לי את אותה תשובה בעניין הזה, והתשובה היא שלא ניתן, ושאם אני רוצה לעשות את זה אני צריך שני חבילות אינטרנט נפרדות, ולכל חבילה לחבר מודם נפרד.

אני חושש שהתשובה שקיבלתי אולי לא מקצועית ואולי כן יש אופציה לעשות את זה. ואם לא, אז האם יש פתרון אחר שלא כולל העברה של כבל רשת או שימוש במתאם רשת חשמל? 

תודה רבה מראש לעוזרים!

פורסם

מקצועית או לא, מודם מתחבר לקו טלפון יחיד.

כן יש מודמים שיודעים להתחבר ליותר מחיבור אינטרנט אחד אבל קו אינטרנט מסונכרן עם מודם אחד בלבד.

יש דרכים מגוונות לפצל אינטרנט למקומות שונים בדירות שונות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה.

אשמח לקבל עצות לגבי איך אוכל להעביר אות קווי כמה שיותר איכותי במקרה הזה. אולי יש אפשרות בכל זאת להשתמש בנקודת קו הטלפון על מנת להעביר אות מהמודם לראוטר או לסוויץ שיישב באיזור הנקודה השניה?

כמובן שכבל רשת זאת האופציה העדיפה ביותר מבחינת איכות האות, אבל האם יש דרך להימנע מזה במקרה שלי ובכל זאת לקבל אות איכותי?

פורסם

יש מתאם רשת שעובד על גבי כבלי הנחושת של בזק.

השאלה היא האם המניעה הזו הכרחית או שזה משהו שניתן לביצוע ויביא לתוצאות עדיפות בהרבה

פורסם

וכמובן שיש עוד אופציה זה לחבר מתאם רשת חשמל =)

פורסם

כמו שיותם ציין.

1. מתאמי moca על גבי תשתית כבלים, רצוי MOCA2.

2.מתאם HPNA על גבי כבל טלפון של בזק.

3.מתאם על גבי רשת החשמל.

העדיפות היא קודם כבל רשת ואחר"כ לפי הסדר שציינתי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

א ל ח ו ט י .

למה לשבור את הראש כ"כ חזק ? 

בשביל מקרים כשלך הטכנולוגיה הזו נולדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים