עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

זעיר יותר, יעיל יותר: סמסונג חושפת תהליך ייצור חדש עבור שבבי הביניים שלה

Featured Replies

פורסם

הכירו את ה-11LPP של יצרנית השבבים הגדולה ביותר בעולם, שישלב בין הטכנולוגיות של תהליכי הייצור ב-14 ננומטר וב-10 ננומטר לקבלת דור חדש ואפקטיבי עד מאוד

לכתבה

פורסם

רוב מהומה על לא מאומה ! אין לי בעיה לקבל את הנוט 8 בעשרים ננומטר ובמחיר של 200 שקלים ! חמדנים בלתי נלאים. זה מה יש לסמסונג כדי לטשטש את הבלאגאן שמתחולל בחברה ?

פורסם
ציטוט של askme

רוב מהומה על לא מאומה ! אין לי בעיה לקבל את הנוט 8 בעשרים ננומטר ובמחיר של 200 שקלים ! חמדנים בלתי נלאים. זה מה יש לסמסונג כדי לטשטש את הבלאגאן שמתחולל בחברה ?

אתה קשקשן. לתכנן טכנלוגיות יצור חדשות עולה מיליארדים.

יש "נוט 8" ב-200 ש"ח (כנראה מעט יותר, לא בדקתי) עם תהליך יצור מיושן וחומרה מיושנת ואיטית כמו שאתה מחפש - קוראים לו J1 - אתה מוזמן לרכוש.

פורסם
ציטוט של Roger That

אתה קשקשן.

לא יפה ! ממש לא !

פורסם

החיים קשים. תתמודד

פורסם

לי החיים יפים  :).

והם לא LG  :lol:

פורסם

:kopfpatsch:

נכון, בוחרים מנכ"ל לפי פנים יפות ומנכ"ל לא עושה כלום,

רק מרוויח לעצמו כסף.

פורסם

עם "ההיית" מנכ"ל כבר לא תהיה.

תבין כמה שתבין ( ואתה לא, אפילו לא מעט ).

פורסם

דווקא עם שםמשתמש כמו ש'כה הייתי מצפה שכן תביין.. או לפחות יהיה לך מושג. הוי.... הלוואי שהיה ניתן לדעת את ה SPECPS של כל אחד אחת.... היינו חוסכים המון תקלות.

פורסם

השם אכן מבלבל, אך מדובר בשילוב של ייצור ב-14 ננומטר ו-10 ננומטר, וזה לא משנה איזה שבבים אפשר לייצר עם זה, אחרי הכל כולם אותה פרוסת סיליקון וכו'

פורסם

שלום שלכולם - משהו למנהלי האתר : תסתכלו איך נראות התגובות כאן - כשקוראים / כותבים אותן כאן , ואיך הן נראות כשניגשים לידיע דרך הפורום. הבדל שמים וארץ בסדר של התגובות . זה פוגע בהרבה מקרים במשמעותן וההיגיון שלהן. לטיפוכם המסור והמהיר נודה !

פורסם

בדקתי עכשיו שוב במקור (אני גולש באתר ההוא קבוע על בסיס יומי): https://www.anandtech.com/show/11877/samsung-details-11lpp-process-technology-10-nm-beol-meets-14-nm-elements כתוב שם שמפעל והייצור יהיו עבור שבבים לסמארטפונים של השוק הבינוני והגבוה. "The 11LPP fabrication process is designed for mainstream and higher-end smartphone SoCs." אציין שהכתבה ההיא פורסמה כבר לפני כמעט שלושה שבועות שזה ממש פיגור רציני, בדיוק היום יצאה אחת חדשה על 8LPP: https://www.anandtech.com/show/11946/samsungs-8lpp-process-technology-qualified-ready-for-production 8LPP ישמש עבור ייצור SoC מתקדמים וניצול פינות של 10 ננו מטר (לא 8 ננו מטר) לקראת המעבר ל-7 ננו מטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.