עבור לתוכן

בעיית טמפ' GTX 1080 G1

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בטמפרטורה של הכרטיס מסך.
הכרטיס מסך בזמן מנוחה סביב ה50 מעלות על פי HWMONITOR.
הכרטיס נמצא במצב ברירת מחדל ללא OC.
עשיתי סריקת וירוסים במספר תוכנות ועדכון ביוס לכרטיס, אך עדיין זה לא פתר את הבעיה.
GIGABYTE GTX 1080 G1

יש פתרון?

פורסם

זה לא מדד טוב.

1. מה הטמפרטורות במאמץ ? תחת משחק מודרני או תחת מבחן סינטטי כמו Timespy.

2. המאווררים של הכרטיסים האלו אמורים להיות פסיביים במנוחה, לכן אם אתה מריץ דפדפן או משתמש שימוש סביר

במחשב - 40-45 מעלות זה סביר בהחלט. תוסיף לזה מארז לא מאוד מאוורר או חדר בלי מזגן בקיץ של ישראל ואתה בשקט

מגיע ל 48-50 מעלות במנוחה.

3. לכן - חשוב שתבדוק מה קורה במאמץ, וגם אם אחד מהנתונים שרשמתי מתאימים ( מארז לא מאוורר\לנקות פילטרים, טמפרטורת חדר )

וכו'.

בגדול 50 מעלות זה תקין לגמרי שהמאווררים לא עובדים - הכול תלוי בעוד גורמים והכי חשוב - מה קורה במאמץ.

תפרסם עוד נתונים ונראה אולי אפשר לעזור.

פורסם

תקין לחלוטין - מאווררים מתחילים להסתובב ב-60 צלזיוס

פורסם
ציטוט של djelectric

תקין לחלוטין - מאווררים מתחילים להסתובב ב-60 צלזיוס

תלוי בדגם, אצלי מוגדרים מ 58 מעלות. בחלק מהדגמים מ 64 מעלות. אני חושב שהוא מתכוון לזה שהכרטיס במנוחה ללא קשר ל curve של המאווררים.

למשל אצלי : 1070 דגם  אחר במנוחה עומד על 33-34 מעלות. שאני מפעיל דפדפן עם לא מעט לשוניות וכו'

הוא עדיין לא מגיע ל 40 מעלות. מצד שני אצלי המארז הוא עם 6 מאווררים, נקי מאבק והסירקולציה בו נכונה. ואני יושב בקיץ בחדר ממוזג.

הנקודה היא שיכול להיות שחלק מהפרמטרים משפיעים לו על טמ' המנוחה והיא יכולה בפועל להיות נמוכה יותר.

פורסם

שלום לך

רקע לפני - לי יש גם כן 1080 gtx של ג'יגבייט בדגם ה WC

מה שיפה בכל הסיפור שזה מגיע עם דריוור חמוד ואפליקציה מובנית של הכרטיס אשר מעידה על כל הנתונים שרק תרצה

בנוסף ניתן לשחק עם המאמצים של ה GPU והזיכרון

ובנוסף - פה אתה נכנס לוודא מתי נכנסים המאווררים לפעולה- מהו הקו האדום שלהם, מתי הם יפעלו במאת האחוזים

בעיקרון אם לא תרצה לשחק ידנית יש לך פשוט מצב שנקרא - GAMING MODE (בכרטיסיית ה ADVANCED OC) ובכרטיסיית ה - FAN תוכל להגדיר על טורבו

שמה הוא טיפה ירעיש לך יותר ואני מניח שכדיפולט הכרטיס שלך מקונפג ל"שקט"

שלי כרגע לדוגמא - כולל דפדפן כולל פאוור פווינט כולל תוכנת ג'אווה וכולל חדר ממ"ד חם ללא מזגן הגעתי ל 38 מעלות צלסיוס

אז כן לסיכום תבדוק את ההגדרות שיש לך באפליקציה - GIGABYTE EXTREME GAMING ENGINE

מקווה שעזרתי !

נ.ב - נתתי פתרון לפחות מעלות לא למה הסיבה שכזה חם לו, עכשיו קיץ אל תשכח וכנראה המחשב שלך עמוס בחומרה חזקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים