פורסם 2017 באוגוסט 258 שנים שלום לך וברוך הבא לפורום . כנס ל - IDIGITAL ותראה מה נראה לך. לאחר מכן תראה כמה זה עולה בחו"ל. לחילופין, תגיד למה מיועד הנייד, אולי זה בכלל לא בתקציב.....
פורסם 2017 באוגוסט 258 שנים מחבר ציטוט של askme שלום לך וברוך הבא לפורום . כנס ל - IDIGITAL ותראה מה נראה לך. לאחר מכן תראה כמה זה עולה בחו"ל. לחילופין, תגיד למה מיועד הנייד, אולי זה בכלל לא בתקציב..... היי תודה רבה:) נכנסתי ולמעשה לא ממש ראיתי דגמים ספציפיים מבחינת המחשב אני מתכוון להריץ עליו הרבה לינוקס ובפרט כלים לצרכי למידה בעולם הDEVOPS כלי CI\CD וניהול CLOUD מעבר לזה גם פלטפורמה לכתיבת קוד.
פורסם 2017 באוגוסט 258 שנים מה כבר אפשר להמליץ לך כשהדגם הבסיסי של מקבוק פרו 15 עולה בארה"ב 2000$? דגמים של השנה שעברה אפשר למצוא בהנחות ועדיין זה לא יהיה בתקציב שלך.
פורסם 2017 באוגוסט 258 שנים ציטוט של etal מה כבר אפשר להמליץ לך כשהדגם הבסיסי של מקבוק פרו 15 עולה בארה"ב 2000$? דגמים של השנה שעברה אפשר למצוא בהנחות ועדיין זה לא יהיה בתקציב שלך. ^^^^^ REFURBISHED ? מהחנות של אפל ?
פורסם 2017 באוגוסט 258 שנים נראה לך ? הדיון הוא על קניה בחו"ל. רק זה חסר עכשיו ל - IDIGITAL לתת ניידים של אפל שיפגעו להם בהכנסות. אז מי יקנה חדש ? הלאווי וזה היה בארץ.
פורסם 2017 באוגוסט 258 שנים אני לא יודע כמה זה כדאי לקנות מוצר מחודש מחו"ל מסיבה של אחריות.. אלא אם יש אחריות בינלאומית לאפל שאני לא בטוח אם יש. אם המוצר חדש הייתי קונה מחו"ל גם בלי אחריות, אבל כשהוא מחודש זה קצת מחשיש (אותי לפחות).
פורסם 2017 באוגוסט 258 שנים צא מזה, מה איתך, אמ........ אני מדבר כמובן על קניית מקבוק מוחדש בחנות של אפל בחו"ל, לא באיזה קיוסק או חנות צד שלישי. למוצרים האלה יש אחריות יצרן והכל, כבר הייתה כתבה על זה בטלוויזיה. אבל, שאלת השאלות היא - למה מקבוק בשביל לינוקס ?
פורסם 2017 באוגוסט 268 שנים ציטוט של Ops היי תודה רבה:) נכנסתי ולמעשה לא ממש ראיתי דגמים ספציפיים מבחינת המחשב אני מתכוון להריץ עליו הרבה לינוקס ובפרט כלים לצרכי למידה בעולם הDEVOPS כלי CI\CD וניהול CLOUD מעבר לזה גם פלטפורמה לכתיבת קוד. היי אחי במקרה אני דבאופס לינוקס בסטרטאפ נתנו לי שם את המקבוק פרו קודם כל אני חייב להגיד לך שאתה עושה בחירה נכונה שאתה הולך עם אפל כן הם יקרים אבל לשימושים שלך או של מתכנתים אין על זה עבודה נוחה בקטע אחר עם המק לא יצא לי לעבוד עם האיר אז כנראה שהחווית שימוש תהיה דומה חוץ מהבדלי חומרה ורזולוציה של מסך הכל עניין של תקציב המקבוק פרו לפטופ מטורף
פורסם 2017 באוגוסט 268 שנים ציטוט של biotech326 היי אחי במקרה אני דבאופס לינוקס בסטרטאפ נתנו לי שם את המקבוק פרו קודם כל אני חייב להגיד לך שאתה עושה בחירה נכונה שאתה הולך עם אפל כן הם יקרים אבל לשימושים שלך או של מתכנתים אין על זה עבודה נוחה בקטע אחר עם המק אפל ידועים בתמיכה במוצרי "גן סגור", לכן המחשב יותר מגביל אותך OS X יש פחות פלאג-אין ותכנות צד שלישי בהשוואה לפלטפורמת WIN. למה בכלל מק אם הוא מעוניין בלינוקס. בנוסף לזה לאחר שנת אחריות יש צורך לרכוש Apple care לחידוש אחריות. היום כמעט כל מחשב נייד איכותי מגיע עם 3 שנים לפחות. קח בחשבון ללא "אפל קר" כל חלק בנייד שמתקלקל יעלה המון כסף, לפעמים כבר עדיף לרכוש מחשב נייד חדש. אגב, Apple Care בארץ מתחיל מ-1500 ש"ח. במחיר של מק בוק פרו תקבל יותר תמורה לכסף מיצרנים אחרים. נערך 2017 באוגוסט 268 שנים על-ידי urib
פורסם 2017 באוגוסט 268 שנים מחבר ציטוט של urib אפל ידועים בתמיכה במוצרי "גן סגור", לכן המחשב יותר מגביל אותך OS X יש פחות פלאג-אין ותכנות צד שלישי בהשוואה לפלטפורמת WIN. למה בכלל מק אם הוא מעוניין בלינוקס. בנוסף לזה לאחר שנת אחריות יש צורך לרכוש Apple care לחידוש אחריות. היום כמעט כל מחשב נייד איכותי מגיע עם 3 שנים לפחות. קח בחשבון ללא "אפל קר" כל חלק בנייד שמתקלקל יעלה המון כסף, לפעמים כבר עדיף לרכוש מחשב נייד חדש. אגב, Apple Care בארץ מתחיל מ-1500 ש"ח. במחיר של מק בוק פרו תקבל יותר תמורה לכסף מיצרנים אחרים. השאלה אם יש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם תוכנות ופעולות כאלה שדורשות הרבה משאבים. מצאתי את המחשבים הבאים בחו"ל כולם משומשים(אין לי בעיה עם זה ולא ציינתי זאת.) 1. Brand: Apple Memory: 16GB Product Family: MacBook Pro Hard Drive Capacity: 256GB Release Year: 2015 Operating System: macOS 10.12, Sierra Color: Silver Screen Size: 15" Storage Type: SSD (Solid State Drive) Processor Type: Intel Core i7 6th Gen. GPU/Video Card: R9 370X Processor Speed: 2.80GHz מחיר 5376 ש"ח 2. Brand: Apple Processor Type: Intel Core i7 6th Gen. Product Family: MacBook Pro Processor Speed: 2.20GHz Release Year: 2015 Memory: 16 GB Hard Drive Capacity: 256GB Screen Size: 15.4in. Storage Type: SSD (Solid State Drive) מחיר 4569 ש"ח מה דעתכם מבחינת הדגמים(ביצועים וכו..)
פורסם 2017 באוגוסט 268 שנים קח בחשבון שבשניהם כנראה מדובר במעבדים מדור 4 ולא דור 6 כי זה מה שהיה בדגמי 2015 https://support.apple.com/kb/sp719?locale=en_US קצת הייתי דואג לקנות ממקום שלא מצליח אפילו להביא מפרטים מדוייקים, עדיף כמו ש-askme המליץ לקנות מחשב מחודש מהחנות הרשמית של אפל שם ברור שבדקו ותיקנו את כל מה שצריך ומקבלים אחריות מסויימת. לגבי המפרטים עצמם הביצועים של הראשון קצת יותר טובים אבל שניהם יספיקו למה שאתה צריך, תוודא ש-256GB של אחסון מספיקים לך כי שדרוג יהיה מאוד מאוד יקר.
פורסם 2017 באוגוסט 288 שנים ממש לא הייתי ממליץ על מקבוק אייר , מסך מיושן , חומרה מיושנת . ממש לא! 5000 שקל זה בערך 1400 דולר . בהחלט אפשר למצוא במחיר הזה את דגם הבסיס של 2017 8/256 מקבוקפרו 13
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.