עבור לתוכן

נמצא מעבד חלופי ל G4560 שנעלם מהשוק - הכירו את A8 7600

Featured Replies

פורסם
ציטוט של שמואל דקל

הסברים עניינים נתנו כאן קודמיי בפירוט והרחבה מספיקים. 

ברגע שאתה לא נותן הסבר ענייני רק דוחה אותם בקש אין שום סיבה שאני אשתכנע ממך. 

זכותך הלגיטימית לא להשתכנע. :)

אממה, הרי אני לא כותב רק בשבילך, עם כל הכבוד.

אלא לכל הגולשים. כל אחד יבחר מה לדעתו נכון ומה לא.

נכון, תמיד כיף להיות צודק, אבל לא תמיד זה יוצא, ועוד פחות מזה

ניתן לשכנע אחרים בזה. אבל היי, תמיד אפשר לנסות. :D

• תגובות 131
  • צפיות 18k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכיף גמור. אשמח לשמוע מי כן השתכנע. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

למה להאשים מי מהמגיבים בחיפוש בכח ולפסול את מימצאיו ?

אינני מאשים את המגיב עידן הוא חבר פורום עבורי אם זה לא ברור.

אם משתמע מדבריי אחרת, אזי שיתכן וצריך עדכון קל לניסוח של הפוסט הקודם שלי (וכבר ביצעתי).

מה גם שהערכתי לעידן היא רבה במישור המקצועי, כאחד היותר מביני עניין פה בפורום, והוא קיבל בהקשר הזה ממני תשבחות בשפע בחודשים

האחרונים עת למדתי והכרתי אותו. עבור על שרשורים מחודש אחרון על מנת להיזכר ולהתרשם.

ציטוט של askme

אי אפשר או שבכלל אסור לטעון אחרת ? :nixweiss:

בטח שאפשר וניתן לטעון אחרת, אלא שיש לנמק ולהסביר - ואז יש לנו דיון פורה. עידן עשה זאת היטב.

אלא שלטענתי (ראה דיון פורה) מה שהביא עידן, דוגמאות פרטניות - לא הצליחו לשכנע (אותי) במישור המדעי/טכני.

הסברתי מדוע בצורה מדעית/חישובית מנומקת ומגובה ראיות מדידות בתחום.

ציטוט של askme

הכי הרבה ניתן לומר שישנה טעות ולבוא ולהוכיח זאת, אבל למה ישר 

לעבור לפסים אישיים כמו בתחילת התגובה מעל ? זה נראה למישהו כתורם לדיון ?

אתה חוזר על עצמך פעמיים. כבר התייחסתי מעלה.

ציטוט של askme

ולעצם העניין - 

אין. אין חלופה ראויה ל - G 4560.

לא אצל אינטל ( החלופות עולות יותר ) ולא בדינוזאורים של AMD  שמוצעים כאן,

כי הם פשוט לא  כשמחשיבים את כל המסביב הנדרש והיותם פגי תוקף כמו מעבדים

רבים וטובים משתי החברות.

זאת לדעתי המסכנה הסופית.

דווקא יש כמה חלופות ל- G4560:

בצד של אינטל ראשית יש את G4600 , אותו מוצר טיפה יותר מהיר ומחיר זהה כיום בגובה 370 שח.

הגענו לתובנה הזו בשרשור הנוכחי קודם. גלגל אחורה וקרא מהתחלה על מנת להיזכר.

זהו מעבד מעולה באם מוותרים על כושר האצה תלת-מימדית. רבים מהצרכנים יכולים אכן לוותר עליה. אשתי למשל, אך לא הילדים שלי.

ומצד שני יש עוד חלופה שכן כוללת יכולת תלת מימדית וזה APU מבית AMD שעולה אפילו טיפה פחות 70$ בלבד ביבוא מחו"ל. זה יהיה

המעבד לילדיי ועבור ה- HTPC בפינת הטלויזיה שלנו.

כל הערותיך לגבי "דינוזאורים" אינם מובנים.  מה זה דינוזאור, מאיפה ההמצאה הזו, על סמך מה מתבססת ?

המעבד עושה את עבודתו נאמנה, מבוסס לוח AM4 חדש דנדש שנולד לפני כמה חודשים בלבד, משתמש ב- DDR4 , אז מה מציק לך ?

ללא נימוקים מלווים בהסברים משכנעים ברורים מוצקים מגובי ראיות, טענותיך בהיבט הזה אינם אלא נפנופי ידיים.

ועם נפנופי ידיים לא משכנעים אף בר דעת.

**מסכנה כותבים עם "ק" = מסקנה.

נערך על-ידי nec_000

פורסם
ציטוט של nec_000

**מסכנה כותבים עם "ק" = מסקנה.

היי

לא רק אתה עורך תגובות  :)

ציטוט של askme

אם הם היו כאלה מוצלחים, תאמין לי ש - AMD עצמם היו מקדמים אותם,

וחוסכים מעצמם את RIZEN 3, או לפחות את ה - 1200 שלו.

זה רק חלק מהנימוקים שלי, שכדאי וראוי ורצוי להתייחס אליהם.

ציטוט של nec_000

המעבד עושה את עבודתו נאמנה, מבוסס לוח AM4 חדש דנדש שנולד לפני כמה חודשים בלבד, משתמש ב- DDR4 , אז מה מציק לך ?

ראשית, ובפעם המי סופר כבר כמה, לפחות ממני, שים לב למה ואיך אתה כותב.

לא מציק ולא מעיק ולא ... לי.

די בבקשה עם השפה שגם אם אתה לא מתכוון, היא מתנשאת / לא הכי "נחמדה" ולא לעניין. תודה.

ולעצם העניין, מה ההגיון לשים מעבד די ישן ( דרך אגב, מ - A8 7600 קפצת ל 9600 ) 

על לוח לא זול ? ומה זה נותן ואיזה יתרון ממשי ? 

שיש שדרוג עתידי ? לדעתי הטיעון הזה לא מחזיק מים.

זאת מסקנתי.מה לעשות. אני חושב כמו ידידך עידן פ.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

די, חלאס, תנו להם למות בשקט.

למה להעלות באוב "מציאות" למיניהן ? תתקדם. :)

אם הם היו כאלה מוצלחים, תאמין לי ש - AMD עצמם היו מקדמים אותם,

וחוסכים מעצמם את RIZEN 3, או לפחות את ה - 1200 שלו.

נכון, לא הבאתי בנצ'ים ואותות ומופתים וניתוחים מלומדים, אבל לא נראה לי 

שיש צורך בהם.

מה הן אמרות "חלאס די תנו להם למות בשקט". מה זה, אנחנו בסטיונרים בשוק ?

האם הגענו לתחום מקצועי פרופסיונאלי על גבול המדעי, והסגנון בו ניקח החלטות ונבחן את הדברים יהיה בעיניים שטחיות ?

בסגנון אמרות מן הרחוב של שוק הכרמל ?

מצטער לא אצלי. לא אצלנו בפורום.

המעבדים הללו APU אחרי שנודעתי אליהם רק לאחרונה והסברתי את חטאי שלי בהקשר הזה (בפוסט שפתח את השרשור), 

מסתבר מאד מוצלחים ולראיה, הם מחזיקים ביחד עם מעבדי FX  כ- 20% מנתח השוק העולמי עד לחודש מרץ 2017 (מועד לידתו של ריזן).

עיקרם של אותם 20% אלו כידוע אינו בישראל, כך שאתה ואני לא מרגישים זאת.

אם נלך למזרח הרחוק כמו לשווקים האסייתיים המתעוררים - בהם רמת ההשתכרות של האדם הממוצע נמוכה מהמערב,

נגלה כי AMD מחזיקים נתח שוק גדול. כנראה שמיליארד ורבע סינים ועוד מיליארד ורבע הודים לא עד כדי כך מטומטמים, אם הם קונים מעבדי APU במסות,

משום שהבינו שעל מנת למקסם את התמורה לרופי שלהם, ה- APU עדיף לעומת החלופה מאינטל בהנחה שצריכים גם יכולת האצה תלת מימדית מובנית.

ryzen הגיע לזירה לפני 5 חודשים בלבד, ומעבדי APU הבאים יתבססו עליהם. סבלנות, אלו מתוכננים ל- Q1 2018 (לפי ה- roadmap הנוכחי).

קרי שבנתיים מי אשר צריך מחשב היום (ולא בעוד 5 חודשים), בשבילו יש את ה- APU הנוכחי.

ומי שאינו זקוק ליכולת האצה תלת מימדית, יכול להינות גם מ- G של אינטל ללא רגשי נחיתות.

נערך על-ידי nec_000

פורסם

nec, אתה פוסל כל מבחן שאני מביא אבל מתבסס על מבחן pissmark ? (ה"טעות" בכוונה כי זה בערך מה שהוא שווה)

פורסם
ציטוט של nec_000

אם נלך למזרח הרחוק כמו לשווקים האסייתיים המתעוררים - בהם רמת ההשתכרות של האדם הממוצע נמוכה מהמערב,

נגלה כי AMD מחזיקים נתח שוק גדול. כנראה שמיליארד ורבע סינים ועוד מיליארד ורבע הודים לא עד כדי כך מטומטמים, אם הם קונים מעבדי APU במסות,

מה מעניין אותנו כאן ההודים והרופי שלהם ?

אתה ( זה ) רציני ?

באותה נימה אפשר לומר ש "שמיליארד ורבע סינים ועוד מיליארד ורבע הודים ......"  כי גם נוקיה 35XX נמכר שם בכמויות.

נו באמת. איזה מין טיעונים אלה ?

אולי הודים לא מטומטמים אבל גם כאן בפורום לא !

אתה נאחז בנתח שוק של עולם שלישי עם כל מה שזה אומר כדי להצדיק מוצר קלוקל שמתאים אכן למדינה

כמו הודו ?

"אנא מכם, הניחו למעבדי ה - A8 האומללים לעבור לעולם שכולו טוב".

הנה לך גרסת אולמי הקונצרטים. רק שהאמת הקשה היא אותה אמת !

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

היי

לא רק אתה עורך תגובות  :)

זה רק חלק מהנימוקים שלי, שכדאי וראוי ורצוי להתייחס אליהם.

ראשית, ובפעם המי סופר כבר כמה, לפחות ממני, שים לב למה ואיך אתה כותב.

לא מציק ולא מעיק ולא ... לי.

די בבקשה עם השפה שגם אם אתה לא מתכוון, היא מתנשאת / לא הכי "נחמדה" ולא לעניין. תודה.

ולעצם העניין, מה ההגיון לשים מעבד די ישן ( דרך אגב, מ - A8 7600 קפצת ל 9600 ) 

על לוח לא זול ? ומה זה נותן ואיזה יתרון ממשי ? 

שיש שדרוג עתידי ? לדעתי הטיעון הזה לא מחזיק מים.

זאת מסקנתי.מה לעשות. אני חושב כמו ידידך עידן פ.

לעניין "מה מציק לך" - תסלח לי, אך אצלנו בישראל זוהי התבטאות קבילה ולגיטימית ואינה מזלזלת או מתנשאת כפי שהנך טוען.

יש כנראה אצלך רגישות יתר לאופן התנסחות, ואין לי (כנראה) יכולת לעדן מספיק את הנוסח (או סבלנות בשבילך), ולעשותו פוליטיקלי קורקט כייאה לרחבת הוותיקן.

אזי שצר לי ואבקש את סבלנותך בהקשר הזה למפרע.

לגבי הטענה על מעבד נושן.... מאיפה הטענה הזו ?  מה זה "נושן" ?

מעבד מבוסס בעיקרו הגדול על אותה תצורה שערית לוגית על מעבדים מלפני 30-40 שנה, שבכל איטריציה מוסיפים לו עדכונים ביחס לקודם,

אותה יחידת חישוב בסיסית שבמעבד זהה טרנזיטורית לוגית לאותה יחידת x86 משנת 1977, אז הוא מעבד "נושן" כדבריך ?

כל המעבדים אינם אלא אבולוציה איטית של הדורות האחד אחרי השני ותו לא.

עכשיו,

אם מעבד לוגי אחד נולד היום, אך הוא טיפש יותר לוגית-שערית ממעבד שנולד לפני 10 שנים, אז מי משניהם הוא הנושן ?

בחזרה למהות הפרקטית:

אותנו כמשתמשים במוצר מעניין רק דבר אחד ויחיד - מה הם הביצועים שאנו מקבלים מקופסה שחורה. מעבד עבורנו כצרכנים הוא קופסה שחורה. 

מהו הארגון של הטרנזיסטורים מבחינה אלגוריתמית על פיסת הסיליקון, זה אינו ענייננו - מה גם שאין לנו ידע או כלים לבחון את הנושא.

אם הנך "חיי באילוזיה פסיכולוגית" של מעבד ישן או לא ישן - זו כבר גישה אישית (נדירה) שלך בלבד, ומבוססת על "אמוציה פסיכולוגית" שלא באה

ממגרש המדע השבבי-שערי-לוגי. ולעניין זה "תאריך הוצאת המעבד לאוויר העולם" אינו מעניין בהקשר הזה.

הדמיון של מעבד אינטל נוכחי kaby-lake שלגישתך הוא מודרני, אתה אולי לא מודע אך הוא 2 טיפות מים זהה לסנדי ברידג'. אז מה עכשיו ?

כשנחשפת לעובדה הזו (בהפתעה מבחינתך) אז הכיצד תכנה את kaby-lake, משהו חדש דנדש מודרני או מיושן כסנדי ברידג' ?

יתרה על כך:

לא אחת בעולם השבבים היו בעבר תכנונים של שערים לוגים יעילים יותר, אלא שמעבדים מודרניים המבוססים על ליטוגרפיה צעירה בכמה וכמה דורות

מפצים על כך בזכות יותר טרנזיסטורים ויותר תדר, עד שלא אכפת למתכנן לשמור על קפדנות יעילה על חודו של קוץ, המתכנן נעשה מעט עצלן בתכנון כי

יכול להרשות לעצמו. פעם עמד לו תקציב של 100 אלף שערים לסגור את הפרויקט של המעבד, אז הוא ניסה לחסוך עד האחרון שבהם כי כל אחד מהם היה קריטי.

אך כיום כשעומד לו תקציב של 4 מיליארד טרנזיסטורים, הוא יכול להרשות לעצמו מעט לזלזל, כי יש לו טרנזיסטורים בשפע, ולכן יעדיף לזרז את הפתוח

ולהקל על עצמו, ולא להתעכב עד אחרון הטרנזיסטורים בהיבט של מקסום הפוטנציאל.

דומה הדבר לתכנות עילי שהוא הרבה פחות יעיל מתכנות low level , אך חוסך שעות עבודה ובכך מזרז ומוזיל את הפתוח של הפרויקט.

אותו הדבר כפי שנעשה בתוכנה, נעשה גם בתכנון שבבים. זה הי נוח.

אז איזה מעבד מודרני יותר עכשיו ?

שאלה מעניינת...

נערך על-ידי nec_000

פורסם
  • מחבר
ציטוט של עידן פ.

nec, אתה פוסל כל מבחן שאני מביא אבל מתבסס על מבחן pissmark ? (ה"טעות" בכוונה כי זה בערך מה שהוא שווה)

ממש לא פוסל כל מבחן שהבאת.

הבאת את cinebench והוא מצוין, הוא מבחן רינדור משמע עבודת float בעיקרה שהיא אחת החשובות ביותר בעבודתו של מעבד.

הבאת כמה בנצ'ים בחלקם האינטל G הפסיד ל- APU, וגם כמה בהם האינטל היה עדיף על ה- APU.

לא היתה כאן תמונה מוחצת לאף אחד מהם.

כן הפריע לי שאתה מבסס את כל טענתך על שני אספקטים שגויים:

הראשון הוא משחקים עם מאיץ גראפי נפרד, אך מתעלם מבנצ'ים של המאיץ המובנה במעבד כפי שהראנו קודם יותר בשרשור.

צר לי עידן אך זה "השרשור שלי", אני בחרתי מה הם תנאי המשחק שלו וגבולות גזרתו.

הגבולות של שרשור זה הן ללא מאיץ גראפי נפרד. ומשכך כל הנושא הזה שהצגת יורד מן הפרק ואינו רלוונטי (לשרשור זה).

תעביר אותו במטותא לדיון אחר שאתה עדיין מוזמן לפתוח כפי שהצעתי לך. אשמח לתרום את משנתי שם (היה ותרצה).

הבעיה השניה שמפריע לי, היא שבאותם בנצ'ים (ואני מכיר היטב את התחום גם מזווית הקוד) בהם G של אינטל יצא עדיף, אלו

אלגורתמית מנועים חישוביים דפוקים שמנצלים ליבה בודדת, מקסימום 2, ולכן מסתמכים על brute force של IPC.

כאן יתרון IPC של מעבד G של אינטל מראה את חוזקתו. אך היה עליך להראות במקביל גם מספיק בנצ'ים שמתוכנתים בצורה

מקבילית יעילה, בהם היו רואים כי ביצועיהם של I3 וה- APU עדיפים על הפתרון של G הדו ליבתי הרגיל.

קרי שאתה מראה יותר מדי בנצ'ים שתוכנתו בצורה לא יעילה, בכלל מבוססת על סט SMD instructions ייעודי של אינטל, כאשר

במקביל לא תכנתו אותם למתודת עבודה על פקודות SMD של AMD. קרי "שהיתרון" שאתה רואה הוא מדומה ולא אמיתי. כמו לנסות

להדגים מצב בו רכב מסוג ג'יפ עדיף על מכונית רגילה לכביש, כי אתה מדגים זאת בשטח בוצי.

שנה את המגרש - תעבירם לכביש, והרכב הפרטי לוקח את עמדת ההובלה.

לגבי הערכתך למבחן passmark שהוא כטענתך "מבחן שאינו שווה כלום",  אשאל במלוא העדינות הנדרשת על מנת שאף אחד לא חלילה

יפגע ממני, או יחשוב לרגע כי הנני מתנשא (משתדל להיות זהיר),

עידן: מה מכיל הבנץ passmark ?

שטח בפנינו את סט בדיקותיו אחת אחת, איך הן מתבצעות על הרכיבים השונים של המעבד, והסבר מדוע הוא מבחן לא רלוונטי לשיטתך

לבחינת יכולותיו של המעבד.

היה ותרצה את החלופה השניה, בה כותב שורות אלו יסביר לקורא ממה המבחן מורכב, ומדוע הוא בין המבחנים היותר רלוונטיים שיש

בתחום מדידת יכולותיו החישוביות של CPU, תרגיש חופשי לבקש.

נערך על-ידי nec_000

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

מה מעניין אותנו כאן ההודים והרופי שלהם ?

אתה ( זה ) רציני ?

באותה נימה אפשר לומר ש "שמיליארד ורבע סינים ועוד מיליארד ורבע הודים ......"  כי גם נוקיה 35XX נמכר שם בכמויות.

נו באמת. איזה מין טיעונים אלה ?

אולי הודים לא מטומטמים אבל גם כאן בפורום לא !

אתה נאחז בנתח שוק של עולם שלישי עם כל מה שזה אומר כדי להצדיק מוצר קלוקל שמתאים אכן למדינה

כמו הודו ?

אז יש לנו בעיה בתקשורת:

ראשית, הבאנו את השוק האסייתי רק כדוגמא אחת מני רבות, לכזו שמתארת מצב בו ישנם אילוצי תקציב כבדים יותר מאשר מקובל במערב השמן והשבע.

הראנו שמי שנמצא בסט אילוצים כלכלי ממן זה - נדרש למקסם את התמורה לכספו ביתר שאת, יותר מאשר מי שאינו נמצא במצב שכזה.

והאסיאתי בשל אילוץ זה חשב בדק ובחן, ובחר במעבד שנותן יותר value for money.

אם הדבר גורם (לך) להסיק שמחצית מהעולם (שזה בערך המשקל של אסיה בשוק, אולי היום כבר יותר ממחצית) הוא שוק טיפש ומשכך אינו רלוונטי,

אז אין לי כר משותף לשיחה עימך. לצערך חסר לך ידע בתחום הזה ברמה כלכלית תעשייתית עולמית.

יחד עם זאת הצגת השוק האסיאתי הענקי כדוגמה מקודם, אינה סותרת את המצב - כי גם בארה"ב יש 20% נתח שוק ל- AMD (עד מרץ 2017).

אזי מה יהיה התירוץ שלך שם ?   

או שהטרוניה היא רק לגבי אסיה ?

רוצה שנבדוק גם מה קורה באוסטרליה ? ....

לגבי סיפת דבריך המודגשת ב- bold: 

מלל מופרך לאוויר העולם בכתב מודגש, עצם ההדגשה אינה הופכת את המלל לנכון (או רלוונטי).

בדר"כ נהפוכו - דברים נכונים שקל לכל בר דעת להשתכנע בנכונותם - אינם מצריכים שיצעקו אותם.

ואם ישנו הכרך לצעוק אותם - אזי כנראה שהטיעון בהם חלש ואינו משכנע.

נערך על-ידי nec_000

פורסם
ציטוט של nec_000

מה הן אמרות "חלאס די תנו להם למות בשקט". מה זה, אנחנו בסטיונרים בשוק ?

האם הגענו לתחום מקצועי פרופסיונאלי על גבול המדעי, והסגנון בו ניקח החלטות ונבחן את הדברים יהיה בעיניים שטחיות ?

בסגנון אמרות מן הרחוב של שוק הכרמל ?

מצטער לא אצלי. לא אצלנו בפורום.

המלל המודגש בא כתגובה לזה ^^^^^

ציטוט של askme

זו כבר לא שפה של שוק הכרמל, מה שכנראה מציק לך נורא  :D.

אבל איזו שפה שלא תבחר, האמת שגלומה בדברי המודגשים, היא אותה אמת.

ולא יעזרו ספינים של אסיה ולא הבנתך הגדולה בכלכלה + מתמטיקה + מחשבים + .......

המעבד של AMD מסדרת A8 משתלם כמו פנטיום 4 או כל מה שכבר אף אחד לא טורח אפילו לזכור.

אתה יכול ( כהרגלך ) לכתוב הררי מילים ולעקוץ ולהביא רייטינג ומה לא !

אבל שום דבר לא ישנה את העובדה המרה אבל הבלתי נמנעת - העולם מתקדם קדימה

ומי שנאחז בעבר ובמעבדים שנטועים עמוק בעבר הזה - נשאר יחד איתם, בעבר גם הוא.

נערך על-ידי askme

פורסם

א. passmark הוא מבחן למערכת לא למעבד, הוא בודק גם RAM,HDD ו GPU.

ככה שאם אלו לא זהים או אם לא בודקים את ה G4400 עם כרטיס חיצוני זה לא מבחן נכון.

ב. הוא כולל מבחנים סינטטים ליכולת המעבד, דבר שלא אומר כלום לגבי יכולת המעבד בפועל (בערך כמו נתון הTFLOP ב GPU, אם זה היה המצב אז 480 היה חזק ב 30% מ 1060 ושווה ל1070) 

רק כדי שתבין כמה משמעותית שאר המערכת במבחן הזה 

הינה שני מעבדים זהים עם GPU שונה:

passmark.JPG.7411da96ab0254eeffb48c59fb174acd.JPG

נערך על-ידי עידן פ.

פורסם
  • מחבר

^עידן ערב טוב,

אתה טועה.

passmark הוא מבחן שבוחן מה שנבקש ממנו. הציון המתקבל במודול מעבד - מן הסתם בודק רק מעבד.

יש לכלי מדולים נפרדים לבחינה גם של יתר המערכות, אם נבחר בהן.

הציונים שלינקקתי אליהם בשרשור זה, הם אך ורק של המעבד לבדו.

הציון בשקלול GPU הוא רלוונטי, רק אם תבדוק גם את מודול GPU 2D ו- 3D (אופציה לבחירה).

לאור מה שכתבת והבנתך השגויה את הציון של passmark, סבורני כי אין בידך מספיק היכרות עם הכלי.

לפיכך אציע שתוריד אותו מהאתר הרשמי, הוא חינמי ל- 30 יום.

למד אותו ככה משהו כמו 20 דקות, תבין מהר מאד מול מה אתה עומד. לאחר מכן חזור לכאן עם תיקון הפוסט שלך (במידת הצורך).

לנוחיותך - במקרה בשרשור אחר פה בפורום המכונה "מחזור בתקופה בה הטכנולוגיה כמעט ואינה מתקדמת..." (לבטח הנך מכיר את השרשור הוותיק הזה)

בפוסט האחרון שלי באותו שרשור (מלפני שעה), פרסמתי (במקרה) את ציוני passmark שהרצתי למחשב שהרכבתי. הבאתי את הנתונים פה (ראה מטה העתק נוסף)

רק בכדי שתוכל להתרשם מה מורץ. תוכל לשים לב כי להרצת בנץ במוד CPU אין נגיעה מאומה באף רכיב מלבד המעבד זוטה.

ואלו הם המבדקים:

integer

float

prime

SSE extensions

compression

encryption

physics math

sorting

single thread (לצרכי השוואה לעומת multi thread כדי לאבחן IPC)

PassMark @3.2Ghz - 2.jpg

נערך על-ידי nec_000

פורסם
ציטוט של nec_000

ואלו הם המבדקים:

integer

float

prime

SSE extensions

compression

encryption

physics math

sorting

single thread 

ואף אחד מהם לכשלעצמו לא מעניין בשיט, מעניין מה התכונות עושות עם היכולת הזו ולכן כדאי לבדוק בתוכנות עצמן.

ולגבי המבחן עצמו, אתה טועה, גם במבחן המעבד הוא מושפע משיקולים שונים ולכן אף אתר נורמלי לא בודק וסומך עליו.

הציונים שהראתי ליעיל הם "ציוני מעבד" כנס לWIKI ותראה מה השוני בין המעבדים...

נערך על-ידי עידן פ.

פורסם

רק נא להתבטא בהתאם.

זה דיון מכובד !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים