עבור לתוכן

מחשב חדש לגיימינג כבד ועריכה גראפית מקצועית

Featured Replies

פורסם

יכול להיות ש-850W יספיק. אבל לפי דעתי למען הסר ספק עדיף לקחת 900-1000. בדרך כלל הקפיצה מ850W היא ישר ל-1000W, לכן חשבתי לשים כרגע ספק איכותי של 750W, ובמידת הצורך להחליף את הספק אם בכלל זה יהיה רלוונטי.

לפי דעתי רוב הסיכויים שיהיה עדיף כבר להחליף את הכרטיס מסך מאשר לבנות מערך SLI. לכן חבל "לבזבז" כסף כרגע על ספק 1000W שככל הנראה לא יהיה רלוונטי, לפחות לפי איך שאני רואה את זה.

פורסם

עם כרטיס אחד גם 650W מספיק.

פורסם
ציטוט של --- The King ---

יכול להיות ש-850W יספיק. אבל לפי דעתי למען הסר ספק עדיף לקחת 900-1000. בדרך כלל הקפיצה מ850W היא ישר ל-1000W, לכן חשבתי לשים כרגע ספק איכותי של 750W, ובמידת הצורך להחליף את הספק אם בכלל זה יהיה רלוונטי.

לפי דעתי רוב הסיכויים שיהיה עדיף כבר להחליף את הכרטיס מסך מאשר לבנות מערך SLI. לכן חבל "לבזבז" כסף כרגע על ספק 1000W שככל הנראה לא יהיה רלוונטי, לפחות לפי איך שאני רואה את זה.

אני חושב על SLI בדיוק מה שאתה חושב אבל לפעמים זה הפיתרון המועדף/אפשרי.

זה לא שהמלצנו לו ללכת על SLI כרגע אבל הוא כן ביקש להשאיר את האופציה פתוחה וזה הגיוני כשבונים מחשב במחיר כזה.

כמעט באותו מחיר של 750W פלטיניום אפשר גם לקנות 1000W גולד ככה שהוא שאפילו לא צריך להוסיף כסף בשביל להשאיר את האופציה פתוחה..

בכל מקרה נראה שהנקודה מובנת והוא יכול להחליט מה שמתאים לו

נערך על-ידי lompy

פורסם

היי לכולם.

אני בעד 1000 וואט בספק, אבל זה אני.  :rolleye0018:

עד שדנתם בענייני מחשבון הספקים / ספק כח, 

כבר יוצא ה - TR של AMD.

אם זה לא תפור על מפרט כזה ( בייחוד בסכום כזה ) אז אני לא יודע מה כן,

ואני מדבר על הצד הגראפי כמובן, שנראה לי קצת הוזנח בלהט הוויכוחים הדיונים כאן. :)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lompy

אני חושב על SLI בדיוק מה שאתה חושב אבל לפעמים זה הפיתרון המועדף/אפשרי.

זה לא שהמלצנו לו ללכת על SLI כרגע אבל הוא כן ביקש להשאיר את האופציה פתוחה וזה הגיוני כשבונים מחשב במחיר כזה.

כמעט באותו מחיר של 750W פלטיניום אפשר גם לקנות 1000W גולד ככה שהוא שאפילו לא צריך להוסיף כסף בשביל להשאיר את האופציה פתוחה..

בכל מקרה נראה שהנקודה מובנת והוא יכול להחליט מה שמתאים לו

אתה מתייחס בכלל למה שאמרתי לך או שאכפת לך רק מהדיון הזה

פורסם

מצטער , לא הבנתי את השאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים