עבור לתוכן

מחשב חדש לגיימינג כבד ועריכה גראפית מקצועית

Featured Replies

פורסם

היי קודם כל רציתי לציין מספר דברים, המחשב שיש לי כרגע ממשש ישן ולא החלפתי אותו די הרבה זמן (I3 2100, 4GB RAM וGTX 650) עם המחשב הזה אני משחק רק במשחקים ממש קלים ועריכות גראפיות זה קוץ בישבן ואני מעוניין לשחק במשחקים יותר כבדים ובמחשב יותר מהיר ויותר חזק והחלטתי לשדרג ובגדול, לא משנה לי מאיפה אני מזמין העיקר שהחנות תהיה אמינה וזולה, אני לא FANBOY אז לא אכפת לי אם זה AMD או INTEL ולא אכפת לי ממותגים של כרטיסי מסך גם(GIGABYTE, ASUS וכו') בנוסף אני רוצה שהמחשב יראה טוב וידבוק לצבעים מסוימים (אדום שחור, שחור לבן וכו')

תקציב:
• התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): עד 12000
• חריגה מקסימלית מהתקציב: אם החריגה תניב שיפור משמעותי (כמו כ"מ/מעבד/רכיב חשוב אחר יותר טוב) אז אפשר לחרוג אך לא יותר מדי!
• האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל :)

שימושים:
• מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט):
• במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: League of Legends, Overwatch, Battlefield 1, The Witcher 3, PUBG, Payday 2, DOOM
• במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: יוצר ומרנדר מודלים בתלת מימד ב3DS MAX, עורך בAdobe Premiere, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator וגם יוצר אנימציות בAdobe Flash
• האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): אני יודע לפרוץ ולהתקין בעצמי. :)
במידה וכן, איזו מערכת הפעלה תרצה במפרט? Win 10/Win 8/Win 7 (חשוב לציין ש-Win 10 הוא החדשני ביותר והוא משפר ביצועים, בעיקר למעבדי Skylake ומעלה)
שים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪

דרישות מיוחדות:
• האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) מעוניין במארז גדול ויפה
(גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה)
• האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): אני כן רוצה לבצע OC, אז כן!
• אם כן, לאילו רכיבים?
(שים לב כי אין אחריות על Overclock)
(מידע על OC אפשר למצוא כאן)
• האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): אם  זה יכנס בתקציב אז כן, אם לא שתהיה לי אפשרות לכך בעתיד
(מתאים לתקציבים גבוהים בדרך כלל)
(מידע על מערך כרטיסים אפשר למצוא כאן)
• עד כמה חשובה לך רמת השקט מ1-10? 8-9 אני מתכנן שהוא ישאר דולק כל הלילה
(רמת שקט גבוהה (8+) מצריכה מארז מבודד רעשים שמתחיל מאזור ה 400 ש"ח)
• האם יש חשיבות לשמור על אפשרות לשדרוג עתידי? כמובן!

ציוד היקפי:
האם ברצונכם לרכוש מסך עם המחשב? כן. :)
אם כן, מהי הרזולוציה / הדגם ספציפי של המסך אשר תרצו לרכוש? לפי מה שהבנתי בשביל שזה לא יצא בזבוז אני אלך על מסך 4K איכותי וגדול
האם המסך נכלל בתקציב של המפרט או שהוא נרכש בנפרד? נכנס בתקציב ונתן לחרוג +1500 בשביל המסך!
(אם אתם רוכשים את המסך בנפרד ציינו את התקציב למסך)
אם לא, ציינו מהי הרזולוצייה וקצב הרענון של המסך הנוכחי שלכם:
(אם אחד מהנתונים הנ"ל אינו ידוע לכם, ציינו את הדגם של המסך)
• האם תחבר מערכת סאונד (אוזניות/רמקולים) 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? אחבר אוזניות ורמקולים בערוץ 2.1

חומרה אופציונלית:
• האם ברצונך לקנות צורב (כונן דיסקים) עם המפרט (כן או לא): לא!
(צורב סטנדרטי עולה בין 80 ל 120 שקל. במידה ויש לכם צורב שאתה מעוניינים לחבר, יש לציין זאת.)
במידה ולא, האם תשתמש בכונן דיסקים (כן או לא): לא!
• מהו נפח האחסון שתרצה בדיסק קשיח (2TB ,1TB וכדומה): 4TB יספיקו לי לעכשיו לעתיד
• האם ברצונך לכלול SSD במפרט (כן או לא): כן, מעוניין באחד שיהיה מהיר ושיהיה לי מקום להתקין עליו תוכנות שיעבדו יותר מהר עליו.
(הסבר מפורט על ssd ניתן למצוא כאן)
(מחיר ssd בנפח gb120-128 נע בין 200 ל 300 ש"ח שקל ומחיר 250gb נע בין 450 ל 600 ש"ח)
• האם יש רכיב מסוים שאין צורך לכלול במפרט? אם כן, מהו:  אין
• במידה שישנו רכיב כזה, ציין את הדגם שלו: -
• האם ברשותך יש חלפים ישנים ממחשב אחר? אם כן, ציין אילו. -

אפשרויות רכישה:
• האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: לא, כפי שציינתי למעלה, חנות אמינה וזולה. :)
• עיר מגורים: אשדוד
• האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה: כן
• האם ברצונך לבצע משלוח: כן
(עלות המשלוח בד"כ זניחה. חלק מהחנויות מציעות משלוח חינם וחלק בעלות של 30-50 ש"ח.)
• מתי מתוכננת רכישת המחשב:
(יש לבוא עד שבוע לפני הרכישה במידה ומדובר בפרק זמן של מעל שבוע הרבה גורמים יכולים להשתנות.)
הרכבה:
• את המחשב לא מקבלים מורכב אלא רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? לא, אני רוצה להרכיב לבד.
(ההרכבה היא בדרך כלל בחינם.)
• הערות נוספות: אם יש לך הערות נוספות או בקשות מיוחדות, כתוב אותן פה (עבודה רצופה, חיבורים מסוימים, גודל המארז וכיוצא בזאת). אין, תודה רבה! :)

פורסם

אהלן,

אני חושב שעדיף לך ללכת על מסך 2K ולא 4K.

אתה צריך מסך עם פאנל IPS, עם תמיכה ב- G-Sync ועם קצב רענון גבוה. אין מסכי 4K כאלה. אתה תאלץ לוותר על קצב הרענון הגבוה או על התמיכה ב- G-Sync אם תלך על 4K. אם תלך על 2K אתה תוכל לקבל מסך מושלם.

בשביל 2K אמליץ לך על 27 אינץ, ל- 4K אני ממליץ 32 אינץ. כמובן שזה עניין של נוחות וכל אחד יכול להגיד משהו אחר, אבל מנסיוני עם מסכים ברזולוציות האלה, אלה הגדלים המתאימים לדעתי.

אז תעדכן מה הכיוון שלך, ולפיכך אוכל להמליץ לך על מסך. ועוד דבר, יכול להיות שאמצא דילים משתלמים יותר מחו"ל. האם אתה מוכן להזמין את המסך מחו"ל או שהקניה יכולה להתבצע רק בארץ?

לגבי המפרט, אפשר להתחיל מזה שפה למטה.

לאחר בחירת המסך אפשר יהיה לראות איפה אנחנו עומדים ביחס לתקציב ובמידת הצורך להתאים את המפרט.

כמובן שיכולים להיות פערי מחירים לא קטנים בין חנויות שונות על מפרט בתקציב כזה, צריך לבדוק גם את זה לאחר שתסגר על המפרט לגמרי.

אגב, יש גם אפשרות להזמין את המפרט כולו מלבד מארז מnewegg. המארז מיקר משמעותית את המשלוח ולכן רק אותו עדיף לרכוש בארץ. קח בחשבון שהזמנת המפרט מחו"ל תעלה לערכתי הגסה בערך 2000 שקלים פחות מבארץ. תשקול גם את זה.

בחרתי שילוב צבעים די סולידי של שחור ולבן. אם אתה שואל אותי, זה קלאסי וזה יהיה מדהים. אבל כל אחד וטעמו.

מה דעתך?

מעבדים - AMD Socket - AM4
YD1700BBM88AE - AMD - AMD RYZEN7 1700  - 8 Cores - 65W TDP - Tray...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1525/1494 ₪ 

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
MD04ACA400 - Toshiba - 4TB - 3.5 inch - 7200 RPM - SATA3 6Gb/s - 128MB Cache - MD04ACA Series...
שנתיים אחריות
 כמות:  - 1 - 572/561 ₪ 

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - M2 NVMe
MZ-V6P512BW - Samsung - 512GB SSD 960 PRO M.2 NVMe (M2)...
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1530/1499 ₪ 

זכרונות - DDR4 - לנייח
F4-3200C16D-32GVK - G-Skill - 32GB (2x16GB) DDR4 3200 Mhz CL16-18-18-38 - 1.35V - Ripjaws V Series...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1657/1624 ₪ 

לוחות אם - AMD Socket AM4
PRIME-X370-PRO - ASUS - PRIME X370-PRO - AM4 - 4x DDR4 64GB 3200MHz - HDMI - DisplayPort DP - SLI - CrossFireX CFX - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x8 - PCIe 2.0 x4 - 3x PCIe 2.0 x1 - M.2 - 8x SATA - 3x USB 3.1 - 8x USB 3.0 - 4x...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 711/697 ₪ 

מארזי מחשב - ATX מארז
CA-S340W-W1 - NZXT - NZXT Source 340 Glossy White - 2x 120mm - No power supply included...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 531/520 ₪ 

ספקי כח - ATX 
CP-9020045-EU - Corsair - 760W 80 PLUS® Platinum AX760 ATX Power Supply — Fully-Modular PSU...
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 936/917 ₪ 

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
Freezer-13 - Arctic - Arctic Cooling Freezer 13 - The Freezer 13 carries the legacy of the renowned Freezer 7 Pro Rev.2. With all together 4 high-performance heatpipes the cooler brings 200 Watts cooling performance – enou...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 145/142 ₪ 

כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe
GTX-1080-Ti-DUKE-11G-OC - MSI - GeForce GTX1080Ti Duke 11GB OC - 1645MHz - 320x141x42mm...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 3817/3741 ₪ 

11433.00 / 11204 ₪ 

עד 12 תשלומים ללא ריבית.
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה
קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=113162

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם

הוא דיבר על אופציה ל SLI אז הייתי הולך על ספק 850W חוץ מזה מפרט מעולה.

פורסם

ל- SLI של 1080TI אני חושב שעדיף 900W-1000W. לכן חשבתי שבמידה והוא יקנה כרטיס נוסף הוא יחליף כבר את הספק. בכל מקרה זה גם תלוי ברזולוציה, ב4K אין מה לחשוב על SLI בקרוב מהסיבה שהמסך יהיה כנראה 60Hz.

פורסם

לדעתי 900W-1000W מיותר ל SLI. אתה מוזמן לבדוק בכל מחשבון שיש ברשת. 850 אמור להספיק.

בכל מקרה אם הוא רוצה להשאיר לעצמו אופציה ל SLI בעתיד כמו שהוא אמר לדעתי יותר הגיוני לקנות ספק מתאים כבר עכשיו.

פורסם
ציטוט של lompy

לדעתי 900W-1000W מיותר ל SLI. אתה מוזמן לבדוק בכל מחשבון שיש ברשת. 850 אמור להספיק.

בכל מקרה אם הוא רוצה להשאיר לעצמו אופציה ל SLI בעתיד כמו שהוא אמר לדעתי יותר הגיוני לקנות ספק מתאים כבר עכשיו.

850W זה די גבולי בהנחה שפותח הדיון מתכנן לבצע OC. ללא OC באמת אין צורך ביותר מ850W.

פורסם

עם OC למעבד 850 יספיק. לא בדקתי עם OC לכרטיסי מסך,יכול להיות שזה מתחיל להיות גבולי אם לוקחים בחשבון גם OC לכרטיסים.

פורסם

גם בלי OC לכרטיסים (מעבר למה שהם מגיעים מהמפעל) 850 לא מספיק (843 זה המומלץ על פי המחשבון הזה וכדי לקחת לפחות 100W מעבר להמלצה כדי להשאיר מקום לשידרוגים ולמרווח טעות). 

פורסם

תבדוק שוב ,גם לפי המחשבון שלך עם OC למעבד מקבלים 790W בעומס מלא. 850 יספיק בהחלט.

נערך על-ידי lompy

פורסם

כנראה אנחנו מניחים הנחות שונות במחשבון. הלו ההגדרות אצלי-

CPU- R7 1700 בOC ל3.9 עם 1.45 מתח (הנחה פסימית קצת כי ייתכן ויהיה אפשר בפחות) כאשר הTDP מוגדל ל100%

2 סטיקים של 16GB

2 כרטיסי מסך עם הOC מהמפעל בSLI

M.2 SSD ו 7.2K SATA.

3 מאווררים של 120 מ"מ (שניים עם המארז ואחד עם הקירור)

מקלדת ועכבר גיימינג.

עם ההגדרות האלו 843 זו התוצאה שהמחשבון יוציא (אלא אם הם ישנו את החישובים שלהם) לגודל PSU מומלץ ועליה אני לוקח מרווח של כ100W-150W כדי להימנע ממצב גבולי ולאפשר מספיק מקום לשידרוגים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

אהלן,

אני חושב שעדיף לך ללכת על מסך 2K ולא 4k.

אתה צריך מסך עם פאנל IPS, עם תמיכה ב- G-Sync ועם קצב רענון גבוה. אין מסכי 4k כאלה. אתה תאלץ לוותר על קצב הרענון הגבוה או על התמיכה ב- G-Sync אם תלך על 4k. אם תלך על 2K אתה תוכל לקבל מסך מושלם.

בשביל 2K אמליץ לך על 27 אינץ, ל- 4k אני ממליץ 32 אינץ. כמובן שזה עניין של נוחות וכל אחד יכול להגיד משהו אחר, אבל מנסיוני עם מסכים ברזולוציות האלה, אלה הגדלים המתאימים לדעתי.

אז תעדכן מה הכיוון שלך, ולפיכך אוכל להמליץ לך על מסך. ועוד דבר, יכול להיות שאמצא דילים משתלמים יותר מחו"ל. האם אתה מוכן להזמין את המסך מחו"ל או שהקניה יכולה להתבצע רק בארץ?

לגבי המפרט, אפשר להתחיל מזה שפה למטה.

לאחר בחירת המסך אפשר יהיה לראות איפה אנחנו עומדים ביחס לתקציב ובמידת הצורך להתאים את המפרט.

כמובן שיכולים להיות פערי מחירים לא קטנים בין חנויות שונות על מפרט בתקציב כזה, צריך לבדוק גם את זה לאחר שתסגר על המפרט לגמרי.

אגב, יש גם אפשרות להזמין את המפרט כולו מלבד מארז מnewegg. המארז מיקר משמעותית את המשלוח ולכן רק אותו עדיף לרכוש בארץ. קח בחשבון שהזמנת המפרט מחו"ל תעלה לערכתי הגסה בערך 2000 שקלים פחות מבארץ. תשקול גם את זה.

בחרתי שילוב צבעים די סולידי של שחור ולבן. אם אתה שואל אותי, זה קלאסי וזה יהיה מדהים. אבל כל אחד וטעמו.

מה דעתך?

מעבדים - AMD Socket - AM4
YD1700BBM88AE - AMD - AMD RYZEN7 1700  - 8 Cores - 65W TDP - Tray...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1525/1494 ₪ 

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
MD04ACA400 - Toshiba - 4TB - 3.5 inch - 7200 RPM - SATA3 6Gb/s - 128MB Cache - MD04ACA Series...
שנתיים אחריות
 כמות:  - 1 - 572/561 ₪ 

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - M2 NVMe
MZ-V6P512BW - Samsung - 512GB SSD 960 PRO M.2 NVMe (M2)...
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1530/1499 ₪ 

זכרונות - DDR4 - לנייח
F4-3200C16D-32GVK - G-Skill - 32GB (2x16GB) DDR4 3200 Mhz CL16-18-18-38 - 1.35V - Ripjaws V Series...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1657/1624 ₪ 

לוחות אם - AMD Socket AM4
PRIME-X370-PRO - ASUS - PRIME X370-PRO - AM4 - 4x DDR4 64GB 3200MHz - HDMI - DisplayPort DP - SLI - CrossFireX CFX - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x8 - PCIe 2.0 x4 - 3x PCIe 2.0 x1 - M.2 - 8x SATA - 3x USB 3.1 - 8x USB 3.0 - 4x...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 711/697 ₪ 

מארזי מחשב - ATX מארז
CA-S340W-W1 - NZXT - NZXT Source 340 Glossy White - 2x 120mm - No power supply included...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 531/520 ₪ 

ספקי כח - ATX 
CP-9020045-EU - Corsair - 760W 80 PLUS® Platinum AX760 ATX Power Supply — Fully-Modular PSU...
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 936/917 ₪ 

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
Freezer-13 - Arctic - Arctic Cooling Freezer 13 - The Freezer 13 carries the legacy of the renowned Freezer 7 Pro Rev.2. With all together 4 high-performance heatpipes the cooler brings 200 Watts cooling performance – enou...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 145/142 ₪ 

כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe
GTX-1080-Ti-DUKE-11G-OC - MSI - GeForce GTX1080Ti Duke 11GB OC - 1645MHz - 320x141x42mm...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 3817/3741 ₪ 

11433.00 / 11204 ₪ 

עד 12 תשלומים ללא ריבית.
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה
קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=113162

היי ותודה רבה על המפרט :)
אין לי בעיה להזמין מחו"ל הבעיה היחידה היא אחריות ואני לא בטוח אם זה יצא זול יותר אחרי מע"מ ומכס, בנגוע למפרט שנתת - 
אני מעדיף קשיח שהוא לא של TOSHIBA, היו לי חוויות לא נעימות אתן בעבר

בנוסף לדעתי עדיף לקחת את הR7 1700 BOX ולהוריד את הקירור ששמת כי לפי מה שהבנתי הוא מעולה ויחזיק את המעבד בטמפ' סבירות עם OC די קיצוני
גם לדעתי הספק כוח מאוד מוגזם, מה דעתך על זה?

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CP-9020083-EU

ואשמח לקבל גם הצעה דומה מTMS. :)

פורסם

המחשבונים האלה כבר עם מקדם בטחון.

פורסם
ציטוט של פולי הקנטאור

כנראה אנחנו מניחים הנחות שונות במחשבון. הלו ההגדרות אצלי-

CPU- R7 1700 בOC ל3.9 עם 1.45 מתח (הנחה פסימית קצת כי ייתכן ויהיה אפשר בפחות) כאשר הTDP מוגדל ל100%

2 סטיקים של 16GB

2 כרטיסי מסך עם הOC מהמפעל בSLI

M.2 SSD ו 7.2K SATA.

3 מאווררים של 120 מ"מ (שניים עם המארז ואחד עם הקירור)

מקלדת ועכבר גיימינג.

עם ההגדרות האלו 843 זו התוצאה שהמחשבון יוציא (אלא אם הם ישנו את החישובים שלהם) לגודל psu מומלץ ועליה אני לוקח מרווח של כ100W-150W כדי להימנע ממצב גבולי ולאפשר מספיק מקום לשידרוגים.

כן אתה צודק , לא לקחתי בחשבון את ה OC מהמפעל, אבל נראה לי שהם מגזימים.

נערך על-ידי lompy

פורסם
ציטוט של lompy

אבל נראה לי שהם מגזימים.

כנראה אבל בכל מקרה 850 זה יחסית גבולי, במיוחד אם מתישהו תרצה להוסיף כמה מאווררים ועוז זכרונות, אז זה יהיה ממש על הקשקש. ובכל מקרה לא מומלץ להשתמש בכל מיכולת של הPSU בגלל ענייני נצילות.

פורסם

אני מעריך שעם המהרות סבירות ההספק יגיע בפיק ל700W, ז"א שרוב הזמן במאמץ כ 100W לפחות, פחות מזה.

עוד נקודה שצריך לשים לב לרעש במאמץ ובלי מאמץ.

אני מזמן קניתי מודד הספק מהשקע כדי לראות לבד את ההספקים.

ספק איכותי אמור לתת את ההספק שרשום עליו לאורך זמן, למרות שלא הייתי בונה על זה, בכל מקרה זה לא המצב פה, הכל גם עניין של מחיר, אם יש מחיר טוב על הספק קצת יותר גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים