עבור לתוכן

Ethereum Mining Benchmark

Featured Replies

פורסם

Ethereum Mining Benchmark - מסביר לי את "החוצפנים" שמבקשים כיום במשומשים סכומים הזויים עבור 290/390 יד שניה.

לא שאני מצדיק אותם, אבל יכול לפחות להבין.

לתפיסתי עולם הזוי שחי לו על הונאת פונזי ענקית, שמתחילה ב- bitcoin וממשיכה עד היום עם שמות אחרים. אותה הגברת רק השם שונה.

שיבושם להרפתקנים... אולי יראו מזה כסף, אם בכלל...

שלשום אני ב TMS אוסף את המארז שהזמנתי, מסתכל על ערימת המאיצי 1080Ti ששוכבת בצד ומיועדת ללקוח בודד, סתם שואל מה זאת

הכמות הזו כולה לאותו לקוח ?   מספר לי המנהל (קיריל) שזה עבור לקוח שטס עוד הלילה ממוסקבה לישראל, לקנות אצלו את כל הכמות

שנותרה אצל היבואן בארץ כי בישראל כרגע המחירים הכי זולים באזור זה של הגלובוס עבור מאיץ מסך מדגם זה, עד שזה מצדיק ללקוח להוציא

הזמן והכסף על טיסה ולקנות בישראל והעיקר לקבל את הסחורה עוד אתמול ולהפעילה כמה שיותר מהר.

כמו שאמרתי, חבורה ענקית שחושבת שתעשה מיליונים, אך מרביתם בדר"כ מגלים על הדרך ובאמצעות הרגליים, שזרקו הרבה כסף ולא יצא

להם מזה כלום. **אולי כאלו שנהנים מחשמל חינם על חשבון המעסיק או גונבים חשמל, רואים מזה רווח כדאי...  אולי...

פורסם

אני הבנתי שכריית ביטקוין נעשת לרוב עם כרטיסי AMD מכייון שהם בהרבה יותר יעילים לזה. אני טועה??

זאת גם הסיבה לביקוש הגבוהה לכרטיסי AMD בתקופה האחרונה, ומישום כך גם לעליית המחירים.

פורסם
  • מחבר

^ביטקוין כן,

אך בכל הנוגע לאטריום, שני הכרטיסים עושים עבודה מקבילה הן AMD והן נוידיאה.

לכן אם תציץ במחירי כרטיסי נוידיאה בימים אלו בחו"ל, למשל אמזון, תראה מה קורה:

הכרטיסים נעלמים מהמלאים והמחירים נסקו לשמיים.

תראה גם מה קורה בארץ למלאי 1070 שהוא כורה אטריום יעיל - אחת החנויות שמתעדות מלאי באתר האינטרנט שלה (KSP)

מראה תמונה ברורה, כמעט ולא נותרו במלאי 1070 בארץ.

יש בלאגן עולמי עכשיו עם "בהלת כריית מטבעות", הצרכן התמים אינו מלומד בנושא וחושב שמצא זהב (בעיקר בשל סיפורים

דמיוניים על מתעשרים חדשים...) הפתעה עוד מחכה להם....

ואני ? 

אני רק ממתין למבול הכרטיסים שיציפו בעוד סבוב את הלוחות בגרושים, בגלל שיהיה היצע מטורף לעומת ביקוש נמוך (ביחס אליו).

פורסם

בועה כשרה למהדרין

פורסם
ציטוט של nec_000

ואני ? 

אני רק ממתין למבול הכרטיסים שיציפו בעוד סבוב את הלוחות בגרושים, בגלל שיהיה היצע מטורף לעומת ביקוש נמוך (ביחס אליו).

כמוני כמוך, מחכה לצוד איזה GTX 1080 חמוד עם אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים