פורסם 2017 ביוני 258 שנים בעולם מושלם אין שום קשר בין קוד חשוף ובין אבטחה. מערכות לינוקס מוקשחות הן בטוחות ביותר וכל הקוד שלהן פתוח. אבטחה טובה היא אף פעם לא ע"י חסיון של קוד.
פורסם 2017 ביוני 258 שנים תשמע... לא חשבתי על זה.... אבל כשאתה מסביר זאת כך.... הדבר הראשון שעולה לי בראש זה "הכתובת הייתה על הקיר" - והנה משהו שתקחו אותו עם שן ציפורן חריפה: "יש שמועות על מערכת הפעלה חדשה שהעומדים מאחוריה מתכננים כל מיני פעולות שונות ומשונות לחיסול ולדה-לגיטימציה של חלונות" אבל זו רק אחת הקונספירציות.
פורסם 2017 ביוני 258 שנים בדיוק בשבועות האחרונים אני מקבל הודעות לעידכון של חלונות 10 ליוצרים (חלונות 10 ליוצרים זה העידכון). מישהו שמע על זה? עדיין לא עדכנתי. אם מישהו יודע אם אפשר לעדכן, ומה זה אומר לגבי שורות הקוד שנגנבו? אשמח לקבל תגובה
פורסם 2017 ביוני 268 שנים לך על העדכון, עכשיו אין איתו בעיה. עזוב את הידיעה הזו, היא לא קשורה לכן לעדכן או לא.
פורסם 2017 ביוני 268 שנים קוד פתוח עוזר רק במידה ויש אנשים שמשתמשים בפתיחות גם לשיפור הקוד. פה לא נראה לי שזה יהיה המצב. כשמדובר במוצר מסחרי אחד הדברים החשובים זה Scurity by Obscurity - אבטחה באמצעות הסתרה, כלומר למנוע מהתוקף לגלות את הפגמים בקלות בהנחה שהמהנדסים של החברה יעלו על זה קודם כי הקוד חשוף בפניהם. יש בזה ערך אבטחתי כשמדובר במוצר סגור שהקהילה לא עוזרת לשיפורו עצמאית.
פורסם 2017 ביוני 268 שנים הבעיה היא שנעשה בזה גם שימוש להסתיר את הפירצות מפני הלקוחות על מנת לא לפגוע ברווחים של מוצר מסויים. למרות שההאקרים כבר יודעים על הפירצה ויכולים לנצל את הלקוחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.