פורסם 2017 ביוני 118 שנים האם יתכן שבקרוב נגיע למצב בו יעברו 48 שעות או פחות מהרגע שבו המטוס עם המוצר שרכשתם בחו"ל ינחת בארץ ועד לרגע שבו הוא יהיה אצלכם בידיים?לכתבה
פורסם 2017 ביוני 118 שנים מוזר, לא מופיע 1 באפריל בתאריך. או במילים אחרות, לא יודע מה עם ag43 , אבל אותי הצחיקו בדואר ישראל ! ואם זה לא היה עצוב ......
פורסם 2017 ביוני 118 שנים סלחו לי אבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2017 ביוני 118 שנים ציטוט של Ancient1 למה לא לפרגן ? בהחלט ניכרת השקעה ונסיונות לחדשנות. צודק. חבל שזה לא מתבטא בזמני משלוח ...... אולי יש טעות בכתבה ו"יומיים" צריך להיות "חודשיים" ? גם אז - דיינו !
פורסם 2017 ביוני 118 שנים לפני כמה שנים הדואר היה על סף קריסה, והיו גם תמונות של הבלגן ששורר במרכז החלוקה החדש, כך שלא הייתי בונה על ציפיות גבוהות מדי...
פורסם 2017 ביוני 118 שנים אני דווקא חושב שזה אפשרי. יש לי חבילות שעד לאחרונה היה לוקח להן חודשיים להגיע - ועכשיו כולן מגיעות תוך חודש בלבד. אפילו חבילה אחת מסין שעברה דרך מודיעין הגיע תוך יומיים בלבד ללא מספר מעקב. הייתי בשוק. זה אכן אפשרי.
פורסם 2017 ביוני 118 שנים אתה שוכח דבר קטן - המעקב מתעדכן שהוא במודיעין אחרי שהוא עובר במכונה. אין לך מושג כמה זמן הוא היה תקוע במכולה.
פורסם 2017 ביוני 118 שנים אני הייתי חודש בלי מגן על הטלפון בגלל שחיכיתי שהוא יגיע מ-ebay, מזל שלא שברתי אותו
פורסם 2017 ביוני 118 שנים ציטוט של ag43 אתה שוכח דבר קטן - המעקב מתעדכן שהוא במודיעין אחרי שהוא עובר במכונה. אין לך מושג כמה זמן הוא היה תקוע במכולה. אני יודע מתי המוצר נרכש על ידי ומתי הוא הגיע אלי הביתה. לא עבר שבוע. גם אם המוצר היה תקוע במכולה 4 ימים, זה עדיין מרשים.
פורסם 2017 ביוני 118 שנים המרכז החדש אמור להיות מאוד יעיל ו"חדשני", עם מערכות שקוראות את הכתובת על החבילות לבד ובלי שהפקידים צריכים להקליד הכל ידנית... הבעיה היא - שהמערכות האלה לא עובדות. הפקידים יושבים ליד המכונה החדשה והמתוחכמת - ומקלידים ידנית.... אולי זה ישתנה בהמשך. תחזיקו אצבעות..
פורסם 2017 ביוני 118 שנים אם מרכז החלוקה ייתר את הסניפים המקומיים - אולי. אבל זה אומר סילוק לא מעט עובדים = וועדים ועוד. אתגר רציני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.