עבור לתוכן

מטרה או אשליה? בדואר ישראל שואפים לספק לכם רכישות מחו"ל בפחות מיומיים

Featured Replies

פורסם

האם יתכן שבקרוב נגיע למצב בו יעברו 48 שעות או פחות מהרגע שבו המטוס עם המוצר שרכשתם בחו"ל ינחת בארץ ועד לרגע שבו הוא יהיה אצלכם בידיים?

לכתבה

• תגובות 92
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הלוואי

פורסם

מוזר, לא מופיע 1 באפריל בתאריך. או במילים אחרות, לא יודע מה עם ag43 , אבל אותי הצחיקו בדואר ישראל ! ואם זה לא היה עצוב ......

פורסם

סלחו לי אבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

למה לא לפרגן ? בהחלט ניכרת השקעה ונסיונות לחדשנות.

פורסם
ציטוט של Ancient1

למה לא לפרגן ? בהחלט ניכרת השקעה ונסיונות לחדשנות.

צודק.

חבל שזה לא מתבטא בזמני משלוח ......

אולי יש טעות בכתבה ו"יומיים" צריך להיות "חודשיים" ?

גם אז - דיינו !

פורסם

לפני כמה שנים הדואר היה על סף קריסה, והיו גם תמונות של הבלגן ששורר במרכז החלוקה החדש, כך שלא הייתי בונה על ציפיות גבוהות מדי...

פורסם

אני דווקא חושב שזה אפשרי.

יש לי חבילות שעד לאחרונה היה לוקח להן חודשיים להגיע - ועכשיו כולן מגיעות תוך חודש בלבד.

אפילו חבילה אחת מסין שעברה דרך מודיעין הגיע תוך יומיים בלבד ללא מספר מעקב. הייתי בשוק.

זה אכן אפשרי.

פורסם

אתה שוכח דבר קטן - המעקב מתעדכן שהוא במודיעין אחרי שהוא עובר במכונה. אין לך מושג כמה זמן הוא היה תקוע במכולה.

פורסם

אני הייתי חודש בלי מגן על הטלפון בגלל שחיכיתי שהוא יגיע מ-ebay, מזל שלא שברתי אותו

פורסם

חלומות באספמיה

פורסם
ציטוט של ag43

אתה שוכח דבר קטן - המעקב מתעדכן שהוא במודיעין אחרי שהוא עובר במכונה. אין לך מושג כמה זמן הוא היה תקוע במכולה.

אני יודע מתי המוצר נרכש על ידי ומתי הוא הגיע אלי הביתה. לא עבר שבוע. גם אם המוצר היה תקוע במכולה 4 ימים, זה עדיין מרשים.

פורסם

המרכז החדש אמור להיות מאוד יעיל ו"חדשני", עם מערכות שקוראות את הכתובת על החבילות לבד ובלי שהפקידים צריכים להקליד הכל ידנית...

הבעיה היא - שהמערכות האלה לא עובדות. הפקידים יושבים ליד המכונה החדשה והמתוחכמת - ומקלידים ידנית....

אולי זה ישתנה בהמשך. תחזיקו אצבעות..

פורסם

אם מרכז החלוקה ייתר את הסניפים המקומיים - אולי. אבל זה אומר סילוק לא מעט עובדים = וועדים ועוד. אתגר רציני.

פורסם

בוא נתחיל עם 48 ימים לפני שמדברים על 48 שעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים