עבור לתוכן

שחר של יום חדש: Skylake-X כבר כאן עם כמות בלתי שפויה של ליבות עיבוד

Featured Replies

פורסם

השמועות האחרונות הוכחו כנכונות - אינטל הולכת על כל הקופה עם דור חדש של מעבדים שמאיים לשנות את הדרך שבה נראה השוק הביתי

לכתבה

• תגובות 108
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם לא הייתה תחרות ישירה מצד AMD היינו מקבלים את זה רק בעוד 2-3 שנים, ובמחיר גבוה הרבה יותר..

פורסם

לא אגיב על המעבדים אבל אמשיך את התגובות של OVO ושל ASKME: הטכנולוגיה והיכולת התקיימו, קיימות ויתקיימו אצל אינטל ואנוידיה. הם נותנים לנו את זה עכשיו כי אין להן ברירה (בגלל AMD) ובהתנהלות הזו יש המון קרדיט והמון RESPECT לAMD, שאף פעם לא החזיקה את הפנינים שלה מיד הציבור ותמיד הייתה נדיבה (FP64)

פורסם

קבל ח"ח על העדכון ! פששש, מלחמת עולם המעבדים .....

פורסם

אני שוקל לצאת לרקוד ברחוב איזו תקופה נהדרת בעולם המעבדים

פורסם

אני שוקל לצאת לרקוד ברחוב איזו תקופה נהדרת בעולם המעבדים

פורסם

בזכות AMD

פורסם

בזכות AMD

פורסם

Or Cohen

פורסם

Or Cohen

פורסם

אכן שחר של יום חדש, וכמו שכבר לעסו את זה פה לפניי, אילולי הפריצה של AMD השנה כל זה לא היה קורה. השאלה היא המחיר. גם של המעבדים, גם של הלוחות התומכים. על פניו נראה לי שצריך למכור כליה בשביל כזה שילוש. השלב הבא, להמתין למעבדים של AMD עם 16 ליבות. יאפשר לנו להשוות "תפוחים לתפוחים" ולראות איזה שילוש יתן ביצועים מיטביים עם עלות שפויה.

פורסם

גועל נפש. אינטל ישובת על הטכנולוגיה הזו כבר 6-7 שנים ובמקום זה האכילה אותנו פירורים.

פורסם

נראה שהם היו קיימים כבר שנים ורק חיכו ש amd תעלה הילוך מהצד שלה. ככה לא מובילים את השוק. ככה בעיקר סוחטים אותו.

פורסם

Elia Grady מעבד חדש לוקח לתכנן ולבנות לפחות שנתיים. המעבדים של אינטל היו יוצאים עם או בלי רייזן

פורסם

או שהם היו במגירה הרבה זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים