עבור לתוכן

התלבטות בין 2 מעבדים

Featured Replies

פורסם

אני בונה מפרט המכיל כרטיס מסך GEFORCE GTX 1060, ואני מתלבט בין שני מעבדים: AMD RYZER 5 1400

או INTEL I5 7500

המטרה היא גיימינג ׁלמשחקים כמו GTA V

FAR CRY

CSGO

H1Z1

אני מתכנן את רכישת המחשב באוגוסט, וחבר אמר לי שעד אוגוסט יכול להיות שINTEL I7 7700 יהיה במחיר של המעבד I5 7500, האם זה נכון?

פורסם

ה- Ryzen 1400 זול יותר בהתחשב בזה שהוא מגיע עם קירור מובנה מספיק טוב ואין צורך להוסיף קירור.

אתה יכול לחפש השוואות ביוטיוב של המשחקים שאתה הולך לשחק בין שני המעבדים ולראות אם יש הבדל ובכמה. לא חסרים סרטונים כאלה.

עד אוגוסט יכול להיות שלג'ירפה יהיו סנדלים.. אין לדעת. נחיה ונראה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

עד אוגוסט יכול להיות שלג'ירפה יהיו סנדלים.. אין לדעת. נחיה ונראה.

במידה וארצה לקנות את הI7 7700 , הGEFORCE GTX 1060 יספיק או שאצטרך לשדרג לכרטיס יותר מתקדם?

פורסם

אין חובה לחנוק את המעבד עד הסוף. מעבד יותר מהיר יכול רק לשפר את הביצועים ולא לדרוש יותר. הוא יכול לאפשר לך, אם תרצה, למצות יותר מכרטיסים מהירים יותר. אם 1060 מספיק לך עם מעבד חלש, אז בטח שיספיק עם מעבד עדיף.

בלי קשר, כאמור, בגלל ההתפתחויות עדיף לבדוק את שוק המעבדים באוגוסט.

פורסם

אני לא יודע אם שמעת על המושג צוואר בקבוק אבל אני מניח שזה מה שהוביל לשאלה שלך.

לא אחת משתמשים שומעים את המושג הנ"ל ונבהלים ממנו ולרוב זה לשווא.

יש לך מסגרת תקציב מסוימת במסגרת הזאת יש לנסות להוציא את המקסימום, ותמיד ניתן יהיה לשדרג בשביל להוציא עוד כמה אחוזים.

הכרטיס הבא אחרי ה 1060 זה 1070, כמעט כפליים במחיר.

מה שאני מנסה להגיד, תגדיר לעצמך תקציב ואל תחרוג ממנו ואל תדאג האם ניתן לשפר מעבר לתקציב המיועד שלך, וכן כמו שאמרו תחכה עד אוגוסוט השוק עוד עלול להשתנות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של k534d

אני לא יודע אם שמעת על המושג צוואר בקבוק אבל אני מניח שזה מה שהוביל לשאלה שלך.

לא אחת משתמשים שומעים את המושג הנ"ל ונבהלים ממנו ולרוב זה לשווא.

יש לך מסגרת תקציב מסוימת במסגרת הזאת יש לנסות להוציא את המקסימום, ותמיד ניתן יהיה לשדרג בשביל להוציא עוד כמה אחוזים.

הכרטיס הבא אחרי ה 1060 זה 1070, כמעט כפליים במחיר.

מה שאני מנסה להגיד, תגדיר לעצמך תקציב ואל תחרוג ממנו ואל תדאג האם ניתן לשפר מעבר לתקציב המיועד שלך, וכן כמו שאמרו תחכה עד אוגוסוט השוק עוד עלול להשתנות.

שאלה כללית - האם יש צורך לכלול כרטיס קול במפרט? כי ראיתי שכל המפרטים שנתנו פה לאנשים לא כוללים כרטיס קול.

פורסם

כל לוחות האם כבר כוללים כרטיס קול ככה שכמעט אף אחד לא קונה היום כרטיס קול נפרד. אם זה חשוב לך אז תבדוק את הלוח שאתה קונה, בחלק מהם יש כרטיסי קול טובים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים