עבור לתוכן

מפרט מחשב ב 8k

Featured Replies

פורסם

ההימור היחיד שאתה רוצה שיקחו הוא ש4 ליבות של היום יהיה עדיף גם בעוד 3 שנים על מעבד 6/8 ליבות שכבר היום חזק מימנו בהכל חוץ ממישחקים ב1080P עוד ליפני שעולם התוכה התאים עצמו לטכנולוגיה החדשה.

• תגובות 48
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של TheHwGeek

ההימור היחיד שאתה רוצה שיקחו הוא ש4 ליבות של היום יהיה עדיף גם בעוד 3 שנים על מעבד 6/8 ליבות שכבר היום חזק מימנו בהכל חוץ ממישחקים ב1080P עוד ליפני שעולם התוכה התאים עצמו לטכנולוגיה החדשה.

לא מדובר על "הכל", מדובר על משחקים. ואתה לא יודע מה יתאים את עצמו ומה לא כי עובדה שעד היום משחקים לא מנצלים יותר מ4 ליבות ו-"הכל" כן, אתה אמרת את זה בעצמך.

לדעתי הדיון הזה לא מתפתח לשום מקום, אני לא אומר ש4 ליבות יהיה עדיף גם בעוד 4 שנים, אבל אני לא יוצא בהצהרות על דברים שאני לא יודע. זכותך להאמין ככה, ואני מבין על מה זה מתבסס.

פורסם
ציטוט של TheHwGeek

זה לא רק במשחקים, אינטל כרגע חזקים יותר בכל מה שקשור לעיבוד חד ליבתי או למה שמוגבל עד 4 ליבות.

פורסם

בקיצור, פותח השירשור מעוניים ב1080TI ומישחקים בהגדרות גבוהות- כלומר לא 1080P, שם כבר זה אותו הדבר מבחינת המעבדים, רק שלסוקט AMD אפשרויות שידרוג בעתיד וחיים ארוכים יותר.

בנוסף פותח השירשור שוב ושוב שואל על הI9, אז אולי יש לו את החודש חודשיים להמתין ואז גם הסוקט המשודרג של AMD יהיה זמין עם 4 ערוצי זיכרון והתמונה תישתנה מאוד. 8000 זה לא סכום קטן ואולי יהיה אפשר להכניס מיפרט משודרג בעתיד, מה גם שזה בטוח יוריד עוד יותר את המחירים של הסוקט הבייתי כעת.

ועוד לא היזכרנו את VEGA שגם יביא לתחרות מחירים מול ה1080TI, בקיצור עכשיו להרכיב מיפרט ליפני הכרזות COMPUTEX בסכומים כאלה זה מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים