עבור לתוכן

מחפש לפטופ עד 6.5K- לצרכי עריכה גרפית (photoshop,After effects, premier)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח- אם כי המטרה היא לקנות באילת, כך שהמחיר שאני רוצה לשלם הוא עד 5500 בערך.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל- במידה וזה באמת משנה.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +|-

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE, ביחוד אפטר אפקטס, פוטושופ ופרימייר. תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואנימציה. (אופן שימוש הוא פרנסה)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך רצוי הוא בין 15.6 ל17.3 אינצ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק כונן צורב (אם יש מצב להוסיף חיצוני או שקיים בילט אין)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיגיע עם ווינדוז- לא חייב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, המטרה לרכוש תחנת עבודה ניידת שתשמש אותי בשנים הקרובות לכל הצרכים הרלוונטיים

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אהלן,

אני מחפש מחשב שמיועד בראש ובראשונה לשמש כתחנת עבודה ניידת עבורי לשנים הקרובות. אני סטודנט לתקשורת חזותית, רגע לפני פרוייקט גמר. 

אני מחפש לפטופ אמין וחזק (שמעתי דברים לא טובים על לנובו למשל בהקשר הזה), שיוכל להריץ את כל התוכנות של adobe במקביל (אינדזיין, פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר ואפטר אפקטס)

שיהיה מסוגל לרנדר ולייצא קבצים. שיהיה בו כרטיס מסך מצויין יחד עם מסך תצוגה איכותי (גודל 15-17 אינצ').

מתכנן לרכוש באילת (כנראה בKSP)-התקציב הרצוי אחרי ההנחה של המע"מ הוא כ5000-5500 ש"ח (לפני הנחה- 6000 פלוס-מינוס)

אשמח להמלצות ספציפיות לדגמים מאנשים שקנו, השתמשו ומרוצים.

תודה! 

פורסם

מתוך ניסיון. יוצא הרבה יותר זול לקנות באמזון ארה"ב, אפילו עם מכס. לגבי אחריות, לרוב החברות המוכרות יש אחריות בינלאומית. 

פורסם

^^^

צודק. במישור הקנייתי, עדיף בחו"ל.

ציטוט של Din Menasheroff

כל תוכנות ADOBE, ביחוד אפטר אפקטס, פוטושופ ופרימייר. תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואנימציה. (אופן שימוש הוא פרנסה)

שמע. הכל טוב ויפה.

רק מה ? לפטופ ופרנסה לא הולכים ביחד.

אולי כן, כאלה של 15K ומעלה, אבל לא בתקציב שלך.

אז אני אציע לך שתי אפשרויות ( וסליחה מראש על הבוטות ) :

1. תרד מעניין הלפטופ ותממש את המערכת במערכת מחשב נייח.

2. תשיג את אחד הניידים האלה, שמופיעים ברשימה למטה -

http://www.ultrabookreview.com/10939-laptops-nvidia-1070-1080/

ואז יש על מה לדבר.

כל שאר "קומבינות" / עיגולי פינות ואולי ..... ואם....

זה רק בזבוז זמן שלך ושלנו.

ושוב סליחה על הנימה, זה כמובן לא אישי.

בהצלחה !  :)

עריכה:

איזה מין נימוסין אלה ? :rolleye0018:

כמובן, ברוך הבא לפורום !!!

נערך על-ידי askme

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

^^^

צודק. במישור הקנייתי, עדיף בחו"ל.

שמע. הכל טוב ויפה.

רק מה ? לפטופ ופרנסה לא הולכים ביחד.

אולי כן, כאלה של 15K ומעלה, אבל לא בתקציב שלך.

אז אני אציע לך שתי אפשרויות ( וסליחה מראש על הבוטות ) :

1. תרד מעניין הלפטופ ותממש את המערכת במערכת מחשב נייח.

2. תשיג את אחד הניידים האלה, שמופיעים ברשימה למטה -

http://www.ultrabookreview.com/10939-laptops-nvidia-1070-1080/

ואז יש על מה לדבר.

כל שאר "קומבינות" / עיגולי פינות ואולי ..... ואם....

זה רק בזבוז זמן שלך ושלנו.

ושוב סליחה על הנימה, זה כמובן לא אישי.

בהצלחה !  :)

היי

תודה על התגובה.

הבט, במהלך הלימודים השתמשתי בPC שלי (מעבד i5), והרצתי את כל התוכנות. הכל פשוט עבד מאד לאט והיה מתסכל.

במקביל חבריי לכיתה רכשו לפטופים אחד אחרי השני, חלקם mac חלקם dell וחלקם לנובו.

כל מי שרכש מחשב- יכל להתחיל לעבוד בצורה יעילה וטובה- המחשב לא הכשיל אותו.

זאת אומרת- אם ללימודים המחשב טוב להם - הם יכולים לערוך בפרימייר, לרנדר באפטר ובמקביל להשאיר את אינדזיין ופוטושופ פתוחים- נראה שזה אמור להספיק גם בעבור שימוש יומיומי לפרוייקטים מאותו הסוג מחוץ ללימודים.

אני רוצה להמשיך לעבוד מהבית, עם מסך שולחני של 21 אינצ'. אך כן שתהיה לי האופציה לנדוד עם המחשב. אך בעיקר שאוכל לעבוד בצורה שקטה וטובה עם החומרים שרלוונטיים לי.

ראיתי את המחשב הזה- http://ksp.co.il/?list_compare=.37853..37852..36448. (אלה בעצם שלושה שכל מה שמפריד בינהם הוא הנפח. לא בטוח מה זה אומר בתכלס לעבודה)

הייעוץ שאני מבקש הוא בעיקר בעניינים האלה- איך המפרט נשמע לך? האם asus חברה מומלצת או שעדיף דל/ לנובו?\

בברכה ותודה שוב

פורסם

אם אתה לוקח אחד מהם קח את זה עם הנפח הכי גדול גם בזיכרון וגם באחסון. נראה לי שמשתלם יותר להשקיע באחד עם 512GB של איחסון ו16GB של RAM כי המחשב יהיה מהיר יותר ויהיה לך יותר מקום לשמירת דברים.

פורסם
ציטוט של Din Menasheroff

כל מי שרכש מחשב- יכל להתחיל לעבוד בצורה יעילה וטובה- המחשב לא הכשיל אותו.

זאת אומרת- אם ללימודים המחשב טוב להם - הם יכולים לערוך בפרימייר, לרנדר באפטר ובמקביל להשאיר את אינדזיין ופוטושופ פתוחים- נראה שזה אמור להספיק גם בעבור שימוש יומיומי לפרוייקטים מאותו הסוג מחוץ ללימודים.

סבבה. עד כאן מצידי בקשר לכדאיות לפטופ לפרנסה:)

היות ובאת לשאול על מפרט, אתייחס למפרט.

ציטוט של פולי הקנטאור

נראה לי שמשתלם יותר להשקיע באחד עם 512GB של איחסון ו16GB של RAM כי המחשב יהיה מהיר יותר ויהיה לך יותר מקום לשמירת דברים.

^^^

שכחת שיש גם עוד כונן קשיח של 1 טרה.

בכל מקרה, אכן כדאי לקחת ( מבין אלה שבקישור, כן ? ) את זה היקר יותר עם 512 SSD ו - 16 גיגה זיכרון.

ניידים אחלה ללימודים ......

רק אציין שאסוס לא ממש נהנית משם טוב בכל הקשור לשירות, כאן בארץ כמובן.

כך אומרים בכל אופן.

פורסם

כמו שאמרתי, באמזון ארה"ב אתה יכול לקבל במחירים האלה מחשב עם gtx 1060, ואפילו עם 1070 אם תצליח להפטר ממיסים. כמו שאני עשיתי מספר פעמים. 

אני ישמח להדריך אותך לגבי פטור ממסים אם תתעניין. 

פורסם
ציטוט של שמואל דקל

כמו שאמרתי, באמזון ארה"ב אתה יכול לקבל במחירים האלה מחשב עם gtx 1060, ואפילו עם 1070 אם תצליח להפטר ממיסים. כמו שאני עשיתי מספר פעמים. 

אני ישמח להדריך אותך לגבי פטור ממסים אם תתעניין. 

ומה יקרה שהוא יצטרך אחריות? לפטופ זה דבר שנוטה להתקלקל במיוחד בשימוש מאסיבי כמו שהוא מתכנן.

לפותח האשכול לעבוד עם לפטופ זה לא אידאלי ובמיוחד לא בתקציבים האלה, אתה רוצה לפטפופ לכל השימושים שציינת תתחיל בזה שתכפיל את התקציב (לפחות) או שתחפש יד שנייה.

לפטופ עלול להגביל את יכולת השדרוג שלך בעתיד. ואין צורך לציין התמורה שתקבל עכשיו תמורת חומרה במחשב נייח לעומת נייד תהיה הרבה יותר גבוהה.

נערך על-ידי k534d

פורסם

התייחסתי לגבי האחריות אם לא שמת לב. 

פורסם
ציטוט של שמואל דקל

התייחסתי לגבי האחריות אם לא שמת לב. 

אשמח אם תציין איזה חברות בארץ מכבדות אחריות בינלאומית על מחשבים ניידים, ואני לא אומר זאת מתוך ציניות אני בעבר חיפשתי ולא מצאתי.

פורסם

dell ו asus 

את שנייהם כבר מימשתי. 

נראה לי שלכל החברות הגדולות יש אחריות בינלאומית. 

פורסם
ציטוט של שמואל דקל

dell ו asus 

את שנייהם כבר מימשתי. 

נראה לי שלכל החברות הגדולות יש אחריות בינלאומית. 

תודה שחידשת לי, אבל מכיוון שאנו מתעסקים עם יבואנים ישראלים אני חושב שכדאי לבדוק עימם בדיוק מה התנאים ודגם ספציפי.

פורסם

asus מממשים אחריות בארץ על מוצר שנקנה בארה"ב.

הבעיה עם נייד זה לא רק הביצועים , אלא גם הקושי לתקן תקלות חומרה או לשדרג חלקים בהמשך.

המעבדים של הניידים חלשים משמעותית משל הנייחים.

למחשב אסוס שבחרת יש שילוב רע של רזולוציית 4k עם כרטיס מסך חלש.

חוץ מזה שמדובר במחשב עם מעבד ומאיץ גרפי מדור ישן.

לשימושים שלך רצוי מחשב עם 1060 .

זה נראה לי כמו אופציה הרבה יותר מתאימה:

https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19316

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים