עבור לתוכן

מחפש נייד עם סוללה חזקה עד 4K

Featured Replies

פורסם

אהלן

ציטוט

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שלילי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיעוד טיולים, בעיקר פרסומי בלוגים\פייסבוק. אולי גם קצת עיצובים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באר שבע

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). התכונה שהכי נדרשת היא אורך חיי סוללה בין טעינות.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: כאמור הכי חשוב זה אורך חיי הסוללה, אפשרויות טעינה לא יהיו כל כך זמינות.

הומלץ לי DELL INSPIRON 13.3 וגם סדרת הלטיטוד במידה ואצליח למצוא בטווח המחירים שאני מחפש.

מוכן גם לנסוע לאילת ולקנות שם, או לחילופין להזמין באמאזון וכו'.

אשמח לדעת מה המלצותיכם.

פורסם

אני חושב שהמחשב עם הסוללה הכי ארוך הוא Apple Macbook Air 13, אפשר מצוא אותו באמזון ב 900 ומשהו דולר.

עוד אופציה אולי זה סדרה ישנה יותר של לנובו עם סוללה נשלפת, ככה אתה יכול להחזיק שתי סוללות 9 תאים לזמן מאוד מאוד ארוך.

פורסם
ציטוט של The_MichMan

עוד אופציה אולי זה סדרה ישנה יותר של לנובו עם סוללה נשלפת, ככה אתה יכול להחזיק שתי סוללות 9 תאים לזמן מאוד מאוד ארוך.

וברוח דברים דומה / הרחבה של הרעיון-

כדאי לשקול גם את הסדרה החדשה של לנובו , ובייחוד את ה-ThinkPad X270 החדש.

ה-ThinkPad X270 די שמנמן, אבל מצד שני אמור לשרוד בערך שני ימי עבודה בכבוד, וזה משהו שלא פוגשים בו בכל יום

עם סוללה נוספת תוכל להגיע ל - 21 שעות.

מתוך הכתבה כאן באתר -

https://hwzone.co.il/השמות-נשארו-החומרה-שודרגה-thinkpad-בסטייל-חד/

פורסם

תודה, לא הכרתי את ה- X270.

נראה שיש גרסא עם שתי סוללות של 6 תאים ביחד זה 12 תאים נראה באמת מבטיח.

פורסם

לא רוצה לקלקל לכם אבל די ברור ש-X270 לא הולך להכנס לתקציב

פורסם

^^^^

הורס שמחות שכמותך  ....  :lol:

וברצינות, הנה מתוך הכתבה -

" המחיר ההתחלתי יעמוד על 910 דולר, עם זמינות החל מחודש מרץ 2017."

יש גם את ThinkPad L570 במחיר של 810 דולר, עם סוללה נדיבה.

בקיצור, לא חסר אפשרויות....  :)

פורסם

אני באמת לא יודע אם אתה סתם מיתמם לצורך הוויכוח או באמת רציני. אתה יודע טוב מאוד שהכתבה היא תרגום של הודעה של לנובו בחו"ל והמחיר שמופיע בה הוא המחיר הרשמי האמריקאי ולא המחיר שיהיה בארץ. לצורך ההשוואה את הדגם הקודם X260 עם אותו מחיר רשמי אפילו עכשיו בסוף חייו לא תמצא בפחות מ-5K וגם זה במפרט מעפן מאוד. הלנובו העיסקי היחיד שכן בתקציב הזה הוא ה-thinkpad 13 שהוא מחשב נחמד מאוד אבל לא עם סוללה גדולה במיוחד.

פורסם
ציטוט של Lazarenko Evgeny

מוכן גם לנסוע לאילת ולקנות שם, או לחילופין להזמין באמאזון וכו'.

I REST MY CASE 

פורסם
  • מחבר

יש גם אופציה לקניה בארה"ב ושליחה לפה, כל מה שצריך זה קישור למקום מומלץ או המלצה לחנות בדאלאס.

פורסם

טוב, יופי שיש אפשרויות לקניות, אבל מה נראה לך עד עכשיו ככיוון 

שהכי מתאים לך ? איזה נייד ?

פורסם
  • מחבר

הלנובו X270 עם האופציה להחליף סוללות, למען האמת לא חשבתי על האופציה של סוללה נוספת בתיק :D

יש עוד המלצות בסגנון?

פורסם

:nixweiss:

לי אין. כרגע לפחות.

אבל הי, יש אחרים בפורום.

עכשיו נראה לי שהכל ברור, ומה שנשאר זה באמת להמליץ

את מה שנראה לכל אחד כמתאים עבורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים