עבור לתוכן

מחשב גיימינג עד 4000 שח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להימנע

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד?

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS GO אבל גם המשחקים החדשים נכנסים לתמונה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1020X1080 LG 24GM77

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, אני כבר אבדוק בזאפ איפה יותר זול

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח (יש לי WD blue 1T)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ככל האפשר

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ממש

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חולון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לקראת סוף פברואר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 כמובן

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? רצוי להשאיר את האפשרות הזאת

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני חובב NVIDIA אז הייתי רוצה לכלול GTX 1060

וכיוון שיש לי כבר דיסק קשיח הייתי רוצה SSD בשביל מערכת ההפעלה

פורסם
ציטוט של NikkieMotors

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להימנע

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד?

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS GO אבל גם המשחקים החדשים נכנסים לתמונה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1020X1080 LG 24GM77

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, אני כבר אבדוק בזאפ איפה יותר זול

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח (יש לי WD blue 1T)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ככל האפשר

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ממש

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חולון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לקראת סוף פברואר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 כמובן

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? רצוי להשאיר את האפשרות הזאת

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני חובב NVIDIA אז הייתי רוצה לכלול GTX 1060

וכיוון שיש לי כבר דיסק קשיח הייתי רוצה SSD בשביל מערכת ההפעלה

שני מפרטים:

פלונטר בתל אביב:

pc2.PNG

KSP:

pc3.PNG

פורסם
  • מחבר
ציטוט של The_MichMan

שני מפרטים:

פלונטר בתל אביב:

pc2.PNG

KSP:

קודם כל תודה על התגובה, רציתי לשאול מה ההבדלים במפרטים ועד כמה טוב הSSD הזה

פורסם

המפרט הראשון יותר טוב טיפה כי יש לו טיפה מעבד יותר חזק במהירות שעון.

לא נתקלתי בבעיות מיוחדות בדיסק הזה, לא ביצועי קריאה/כתיבה מהגבוההים שיש אבל כמשתמש לדעתי לא מבחינים בהבדל.

פורסם

לא צריך לצוטט שמגיבים לתגובה מעל.

אני ממליץ על מארז עם ספק למטה, בכללי הם מאווררים יותר ופחות חום נכנס לספק כח מה שמאריך את חייו, כשהוא למעלה בגלל שחלק מהחום עולה למעלה ובדר"כ חם יותר במארז מבחוץ, טמפ' גבוהה יותר נכנסת לספק, בעיקר אם אין מאוורר אחורי. כשהוא למטה הוא (במצב שהמאוורר מסתובב קבוע) המאוורר כלפי מטה והוא לוקח אוויר מלמטה מבחוץ ומוציא החוצה. כמעט כל המארזים מעל הכי פשוטים של כל החברות עם ספק למטה, חוץ ממארזים מיוחדים עם לוח אם ב90 מעלות לדוגמת הraven.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של The_MichMan

המפרט הראשון יותר טוב טיפה כי יש לו טיפה מעבד יותר חזק במהירות שעון.

לא נתקלתי בבעיות מיוחדות בדיסק הזה, לא ביצועי קריאה/כתיבה מהגבוההים שיש אבל כמשתמש לדעתי לא מבחינים בהבדל.

כן, האמת שאהבתי את הראשון יותר.

רציתי לשאול אם תהיה לי את האפשרות להריץ את המעבד הזה על 4.8 עם הלוח אם והקירור הזה.

וגם הייתי שמח לאפשרות חיבור של אוזניות  מקדימה של המארז רק השמאלה אם הלוח אם יאפשר את זה ואם לא אז אולי אפשר להחליף אותו למשהו הכי קרוב במחיר. מצטער שלא כללתי את הדרישה הזאת בפתיחה.

כמו שהבחור מעלי אמר לגבי מיקום של הספק במארז איפה הוא נמצאה במארז של המפרט הראשון, ניסיתי לחפש אבל לא ממש הבנתי.

פורסם

לא תהיה שום בעיה להגיע ל 4.4 עם קירור אוויר טוב, לא זה שהוספתי במפרט.

ל - 4.8 אני לא בטוח.

כל המארזים מגיעים אם יציאת אוזניות מקדימה וכל הלוחות אם תומכים בזה.

המארז שהוספתי למפרט הוא עם התקנת ספק כח למעלה.

פורסם
  • מחבר

אז מה זה מבחינתך קירור טוב בשביל 4.4\4.2, והמגבלה להגיע ל4.8 היא בגלל הלוח אם וקירור אפילו עוד יותר ?

ולגבי המארז יש אולי איזשהו מארז עם התקנת ספק למטה בתווך האיכות ומחיר של זה שציינת קודם ?

פורסם

קירור טוב יהיה noctua nh-d14/15

מבחינת מארז אני פחות יודע איזה להמליץ, אולי מישהו עם נסיון בכמה מארזים יכול לתת עצה.

פורסם

בשביל לעשות אוברקלוק תצטרך לוח אם אחר מסוג Z270 או Z170 הלוחות הפשוטים שהציעו כאן לא תומכים בשינוי מהירות למעבד

פורסם

עד סוף פברואר עוד הרבה יכול להשתנות

ממליץ לך לפתוח דיון חדש אז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים