עבור לתוכן

ההמתנה לא נגמרת: פרטים טכניים חדשים אודות AMD Vega נחשפים

Featured Replies

פורסם

@Hiigara אני מסכים איתך לגמרי.

אינטל מרשה לעצמה מה שהיא רוצה כי היא מונופול (בפועל), מבחינת צרכן זה מבאס, אבל הגישה שאינטל חייבים לנו משהו (מעבד חזק כל שנה), פשוט לא נכונה מהיסוד.

פורסם

לא ממש הבנתי מה ההבדל בין nvidia לAmd בשמות. אצל שניהם יש צירוף של אותיות ולאחר ממנו כמה מספרים: במקרה של נבידיה זה GTX* 1080* ובמקרה של Amd זה Rx* 480*

פורסם

היה לי 4790K + 780TI בדירת מסתור עם מקרר מיקרו וטלויזיה. (של תחפרו על המסתור) היה מגיע לי חשמל בין 350-380ש"ח _ (גיימינג של 6 שעות ממוצע) _ (הכי פחות) ברגע שמכרתי את המחשב...... קבלתי חשבון של 150ש"ח (138 ליתר דיוק) מאותו יום התחלתי להעריך כרטיסיםן עם צריכת חשמל)

פורסם

לפחות יש חברה שמנסה...ומצליחה להעיר את נוידיה ואינטל במכה זה אחלה הישג ובשורה מעולה לכל הצרכנים כולל אותך

פורסם

הגודל כולל את המעבד והזכרונות שיושבים לידו? או רק את המעבד עצמו...? אולי בגלל אותם זכרונות קרובים למעבד הוא גדול יחסית לשאר...

פורסם

היה לי 4790K + 780TI בדירת מסתור עם מקרר מיקרו וטלויזיה. (של תחפרו על המסתור)

היה מגיע לי חשמל בין 350-380ש"ח _ (גיימינג של 6 שעות ממוצע) _ (הכי פחות)

ברגע שמכרתי את המחשב...... קבלתי חשבון של 150ש"ח (138 ליתר דיוק)

מאותו יום התחלתי להעריך כרטיסיםן עם צריכת חשמל)

נגיד היה לך gtx 1070 ההבדל בצריכת חשמל בינהם

במאמץ זה 100W.

הבדל בחודש זה 6*0.1*30*0.6 בערך 11 ש"ח בחודש.

במנוחה בלי מצבי חסכון בחשמל נגיד 10W הבדל סביר שפחות, אם המחשב עבד 24/7 על ה16 שעות הנוספות תקבלי 3 ש"ח הבדל, לא לקחתי בחשבון הפסדי נצילות של הספק, תוסיפי על מה שחישבתי כ18% אפילו שבפועל הכרטיס לא מגיע להספק מירבי כל הזמן.

כדי להגיע ל220 ש"ח בחודש את צריכה 400W מהספק למחשב 24/7 קבוע, אולי מישהו עשה עליך קצת מטבעות, או שהדלקת קבוע 12 מסכים.

פורסם

היה לי בחדר מעונות מחשב עם GTX480 ( צורך יותר מ780TI) וI7 920 בOC (פי 2-3 מ4790 בOC), פעל 24/7. ולא ההיתי עובר 250 שקל חשמל כולל דוד כל יום (אין קולטים), מזגן ובישול/חימום על כיריים חשמליות (2000W...)

ככה שזה לא המחשב  ^_^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים