עבור לתוכן

1060 מול 480 - ביקורת עדכנית

Featured Replies

פורסם

חברות ששוות מליונים לא עובדות ככה, מצטער..

מיליונים?

פורסם

אינטל "לא יושבת על זרי דפנה", היא פשוט לא מתמקדת בביצועים, לא אכפת להם מהעובדה שלרוב חובבי התחום ביצועים הם במקום הראשון, כחברה אכפת להם מהכסף, ולא מה יגידו עליהם ב-HWzone.

גם NVIDIA, תראה כמה שהם משקיעים בשוק המכוניות האוטונומיות למשל, או ה-GP100, שינוי של 180 מעלות ממה שהם עשו עם Maxwell כשכיוונו את הפלטפורמה לביצועים גראפיים ופחות ל-Compute, ועכשיו יש לנו שבב 600mm^2 שחצי ממנו מוקדש לביצועי FP64. שמכוון לשוק הקמצועי עם תג מחיר של כ-10K דולר (אם אני זוכר נכון) זה שינוי מאסיבי מהמצב הקיים עד כה שבו ליבות ה-Geforce הגדולות ביותר היו מגיעות ל-כרטיסי Quatro ו-Tesla. 

זה שאנחנו כצרכנים לא רואים את היתרונות האלו לא אומרות שהחברות האלו אמרו "טוב מעכשיו אנחנו לא עושים כלום, כולם בחופש עד שנתצרתך להוציא מוצר מתחרה", אם החברות האלו היו מתנהלות ככה, הם לא היו איפה שהם היום.

@none77, מליונים, מליארדים - זה לא משנה.. כסף זה כסף, והמטרה של עסק זה כסף.

פורסם
ציטוט של NAND

^ זה בדיוק מה שאני חושב. 

NVIDIA מרשה לעצמה לנוח על זרי הדפנה, כנראה בגלל ההכנסות היפות שלה. 

בסופו של יום ל-NV כרגע יש כרטיסים טובים יותר, כרגע אין ל-AMD כרטיסים שמתחרים ישירות ב-1070/1080.

עד ליציאת VEGA אין כרגע בשוק.

אני כותב זאת מנקודת מבט טכנית, לא פרמטר של מחיר.

פורסם

הפער הריאלי אכן הצטמצם מעט. אני דווקא מבסוט ש AMD גם השקיעו מאמצים רבים בשיפור הדרייברים שלהם לאחרונה.

480 זה כרטיס טוב, אפילו טוב מאוד אחרי שיצאו קירורים של הדגם ותיקנו את בעיית החום והקלוקים.

מה שמפגר מבחינת AMD זה ש 470 היה קרוב אליו מידי בביצועים. לא עושים שטויות כאלה.. מספיק היה להוציא 480

עם 4GB ועוד אחד עם 8GB ולהתקדם משם. אני בטוח שיש כאלו שהתלבטו בין 470 ל 1060 ופסחו על ה 480

מהסיבה הזו בדיוק. סה"כ זה הגיוני.

בדיעבד.. היום אם היה לי בחירה לקנות מאמאזון או בחו"ל 480 או 1060 הייתי הולך על AMD.

הם משקיעים מאמצים.. הכרטיסים שלהם חיצונית מרשימים יותר, זה נחמד לי עם הצבעי ROG של הלוח של אסוס

ונראה כאילו יש ניצוץ באופק עם המעבדים החדשים וכרטיסי vega. נדע בקרוב.

פורסם

יש ,יש, ניצוץ... הגיע באמת הזמן.

פורסם

אני לא יודע אם זה היעדר תמיכה ארוכת טווח מכיוון NVIDIA או שזה AMD שפשוט עם הזמן משפרים את הדרייברים, אבל במבחן הזמן כמעט תמיד AMD מובילה על NVIDIA אם תבדקו את הכרטיסים שנה או שנתיים אחרי.

זה שפה זה בטווח של חודש זה קצת מוזר, אני מעדיף לחשוב שזה AMD שמצליחים להוציא יותר מהדרייברים שלהם.

פורסם

פעם אחרונה שהיה לי מחשב עם כרטיס ATI היה ב2003, פעם אחרונה שהיה לי מעבד AMD היה  ב2005...

אני מאוד מקווה שב תחילת 2017 יהיה לי מחשב עם שניהם שוב :)

פורסם

amd היא האנדרדוג , גם מול אינטל וגם מול נווידיה.

היא שמה רק בשביל לדחוף את הצד השני להשיג יותר.

כמעט בכל דיון מדברים על זה ש נווידיה ואינטל נחות , בגלל העדר תחרות מamd.

מצפים שamd ישתפרו , וזאת במטרה שהחברות האחרות יציגו מוצרים טובים יותר במחיר טוב יותר.

זה כבר שנים שהמקום היחיד שamd יכולה להתחרות עליו זה התמורה למחיר , מה שנקרא סוג ב.

פורסם

זה לא נקרא סוג ב

להיפך זה מראה על החשיבות של amd בלעדיה היינו משלמים יותר.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם
ציטוט של oren417

זה לא נקרא סוג ב

להיפך זה מראה על החשיבות של AMD בלעדיה היינו משלמים יותר.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

בתור אחד שבשנים האחרונות הלך עם NV בלבד, ובעשור הקודם דווקא הייתי הפוך - עם ATI\AMD

זה המשפט הכי נכון שנאמר בדיון הזה. ל AMD יש חשיבות גדולה מאוד.

פורסם
ציטוט של your humble servant

amd היא האנדרדוג , גם מול אינטל וגם מול נווידיה.

היא שמה רק בשביל לדחוף את הצד השני להשיג יותר.

כמעט בכל דיון מדברים על זה ש נווידיה ואינטל נחות , בגלל העדר תחרות מamd.

מצפים שamd ישתפרו , וזאת במטרה שהחברות האחרות יציגו מוצרים טובים יותר במחיר טוב יותר.

זה כבר שנים שהמקום היחיד שamd יכולה להתחרות עליו זה התמורה למחיר , מה שנקרא סוג ב.

גם אפל היתה האנדרדוג, אפילו בקריסה כלכלית.. קצת עזרה ממיקרוסופט לפני שני עשורים והיום כיודע ערך החברה משמעותית גדול מזה של מייקרוסופט.. מושגים כמו "מובילת השוק" הם תמיד עניין זמני, כל מה ש-AMD צריכים כדי לחזור לעיניים זה להשיק כרטיסי מסך תחרותיים בתחום העליון ומעבדים ברמה של אינטל ולעשות שיווק אגרסיבי, חברות יצאו מהשפל במצבים קשים יותר. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים