עבור לתוכן

הצרכנים זועמים: בארצות הברית החלו להגביל את נפח הגלישה באינטרנט הביתי

Featured Replies

פורסם

ֿספקית האינטרנט הגדולה בארצו של הדוד סם משיקה תכנית בסיסית שתגביל את המשתמשים ל-1TB של גלישה כברירת מחדל, ומנסה להסביר לנו למה זה דווקא בסדר

לכתבה

• תגובות 47
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בושה. מעניין כמה זמן יקח לחזירים בישראל לאמץ גישה דומה...

פורסם

אנשים תמיד מפחדים משינויים , אבל זו מגמה שהייתה צפויה לקרות מזמן

פורסם

זה הדבר האחרון שציפיתי שיקרה ולהיפך, ציפיתי שספקיות האנטרנט הסלולריות יתאימו את עצמם לצרכי המשתמש הביתי ויספקו אנטרנט ללא הגבלה.

פורסם

זה מתחיל בזה, מעניין איך ימשך

פורסם

ואחרי שצפיתי בסרטון, מה הפואנטה אם גם ככה רק בודדים מגיעים לזה?

פורסם

זה בדיוק מה שמפחיד אותי. דבר אחד אני יודע זה לא בא לטובת הצרכן אלא לתוכנית עיסקית עתידית כלשהי להכניס לספק יותר כסף אחרת אין שום סיבה להגביל .

פורסם

אני אצא להלחם בזה! מה איתכם? אתם מאמינים בזרימה חפשית? או שאתם עצלנים ומעדיפים לשלם ורק שלא להרים ת'תחת מהכיסא?

פורסם

לבעלי ווינדוס 10, כנסו להגדרות, רשת ואינטרנט, שימוש בנתונים. ותרשמו מה הכמות שמופיע לכם שם.

פורסם

הסרטון מתאים להיום אבל כל יום שעובר הצריכה נעשת גבוה יותר... אתה מחובר דרך טלויזיה סמארטפון מחשב ודווקא אז מגבילים אותך... אל תאמין לסרטונים שאתה רואה הכל בא מתוך אינטרס ומוצג בצורה היה ביותר כדי שתתאים לאותם אינטרסנטים

פורסם

1.98TB

פורסם

אתה חי בעולם של אתמול... היום הכל מחובר לאינטרנט. הכל מוזרם דרך שירותי סטרימינג, יוטיוב, אפילו סרטים וסדרות היום צורכות אינטרנט (כן, בצורה חוקית לגמרי, אני לא מדבר על טורנטים). וזה עוד בלי שירותי 4K וVOD.

פורסם

כבר קיים. ההגבלה קיימת בחוזה על 65GB לחודש (כן, אבסורד!!) הם עדיין לא עושים עם זה כלום, אבל מבחינת החוזה הם יכולים. מה שעוד אבסורד זה שהמבחינת החוזה הם מתחייבים לספק לך מהירות מינימלית של 0.01. כלומר קילובייט אחד לשניה. וכבר קרה לי פעם שהמהירות בבית ירדה לי באופן דרסטי מ40מגה שאני משלם למהירות של 1.5 (רחב פס, לא מהירות הורדה) התקשרתי לתמיכה והם אמרו שאין להם מה לעשות ושמבחינתם זה תקין.

פורסם

Data Usage from last 30 Days ... Ethernet: 1495.41 GB

פורסם

לא יודע מה אתכם, אני דווקא חושב שזה מהלך מעולה, והלאווי שיביאו גם חבילות של 10 גיגה וכדומה וככה יהיה גבול לכל האינסופיות שהולך בזמן האחרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים