עבור לתוכן

מעוניין ב GTX 1060 - שאלה לגבי בדיקת תאימות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נו אבל ברור שיהיה הבדל משמעותי בביצועים בין ה-1060 לבין כרטיסים ישנים יותר.

גם העובדה שאתם לא מציינים אבל מול איזה כרטיס הייתם משווים, אז לא נותן יותר מדי אינדיקציה.

בכל מקרה, אם אני אקנה את ה 1060, אין לי בעיה לצלם איזה סרטון השוואה מתוך GTA V / MAFIA 3 בין ה GTX 570 לבין את ה GTX 1060,

למרוב ששוב, אין פה ממש מה להשוות חח כי אפשר להבין מה התוצאה.

• תגובות 34
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של djelectric

לאור יש גם GTX 570, אני חושב. הוא בעצמו עשה את הזינוק בין הכרטיסים הללו.

אכן יש לי גם 570, וההבדל בין ה-570 ל-1060 הוא הבדל שלא ניתן לתאר בכלל (ה-VRAM של ה-570 חנק אותו במשחקים שיצאו החל מ-2012).

בכל מקרה אין לי יותר מדי זמן לעשות בדיקות, אולי מאוחר יותר החודש.

פורסם

לא מזמן שדרגתי מ660 ל1060 , ומדובר בקפיצה של בערך פי 2.5 יותר כוח עיבוד.

חוץ מזה שהמשחקים של היום דורשים vram הרבה יותר מבעבר , ול570 יש רק 1280 מגה , לעומת ה2 גיגה שיש ל660 או 6 גיגה שיש ל1060.

fire strike 660.jpg

fire strike 1060.jpg

פורסם

זה מאושש את הנתונים שהצגתי מהאתר שDJ מכנה סרטן. 

היחס בין הביצועים הינו כ-2.28 .

לא ניראה לי שזיכרון RAM גדול משפיע על הביצועים בצורה ניכרת מהסיבה שבכרטיס מסך יש זיכרון DDR5 וכפי שציינתי בעבר

מהירות הקריאה מDDR5 היא לא כזאת גדולה דרמטית מDDR4. אז נוכח מה שנאמר כן, הGPU יכול לקרוא נתונים ישר מזיכרון RAM במחשב וניגמר הסיפור. בנוסף אפיק PCI בלוח האם הינו די מהיר כך שמיתם את נחיצות זיכרון רב ע"ג הכרטיס

בנוסף, GTX570 חזק יותר מGTX660

פורסם

@see the magic

תשמע אני רואה את הדברים שאתה אומר בחלק מהדיונים פה, וחלקם לא הכי מדוייקים, אם לומר זאת בצורה עדינה.

יש פתגם ידוע הזה שאני תמיד מנסה לפעול על פיו (ולפעמים נכשל), ולדעתי מתאים גם לסיטואציה הזאת: גם אויל מחריש חכם יחשב

פורסם

שמע ידידי הקט, 

אם פרט שציינתי לא מדויק. מין הראוי שתתקן אותי , למען שאני ואחרים לא יחזרו על הטעות. משלא עשית כן

אניך יכול להבוא ראטרואקטיבית ולזרוק אימרות חסרות מתוכן .

כמו בנישואין בזמן הקידוש הכוהן שואל "האם למישהו יש בעיה שזוג זה ינשא, אם לא שישתוק לעד".

אם הבנתי נכונה את הפתגם המטופש שלך, זה אומר שאם טיפש שותק הוא יחשב חכם. אך איני אדם ששותק ואומר הכל. כך שקל מאוד לתפוס אותי על טעות. והדבר היחידי שאני מקבל זה חירטוטים ומשפטים חסרי תכלית.

כפי הניראה, אינך בקיא בנושא כך שחבל לי על המאמץ להעמיד אותך על טעותך, אך לפחות אתן לך פתגם לשבת

" מכל מלמדיו השכלתי, ומכל חמורי היתרחקתי"

פורסם

לפחות תדייק בפתגם ואל תמציא דברים - "מכל מלמדי השכלתי"

מצחיק אותי שבחרת דווקא בפתגם הזה כי פירושו הוא שגם אדם חכם יכול ללמוד מכל אחד, ודווקא אתה מתעקש להגן על טענות שגויות שלך במקום להראות קצת ענווה ולהודות שטעית.

אני לא הולך לחפור לך בהיסטוריה עכשיו ולהציג את כל הטעויות שלך, אבל אני יכול לשלוף זריז 2 פוסטים מביכים שלך - הראשון הוא כאשר מישהו ביקש מפרט למשחקים ב4k ואתה הצעת לו לקנות RX 460. אני לא חושב שצריך להסביר למה זה מגוכח.

והשני ממש פה בדיון הזה כשציינת בטעות שהיחס בין ה570 ל1060 הוא 2.28 על פי הבנצ' של firestrike, למרות שבפועל הוא 2.62 בערך. אתה השוות את התוצאה הסופית, שלוקחת בחשבון את ביצועי כלל המחשב, במקום לבדוק את היחס בין הgraphics score שמתחשב רק בכרטיס המסך.

אני לא הולך להתייחס יותר לנושא הזה. אתה רוצה להקשיב לי ולנסות לשפר את הפוסטים שלך בפורום? אני שמח. רוצה להמשיך להתעלם מכל מה שאני ואחרים אומרים לך? גם מוזמן.

פורסם

אענה לך פרטני . 

לעניין רכישה של RX460- כל כרטיס כדאי ברמת המחיר שלו. ברור שיכלתי להמליץ לו על הכרטיס החזק ביותר בעולם, אך לדעתי הוא לא משתלם. והצגתי את קו מחשבתי הכנה.

לעניין הביצועים בין 570 ל1060. אם תלמד חילוק, תראה שהבחור צילם את דירוג 3DMARK לפני ואחרי בכרטיס חלש יותר מ570 שלמעשה היה 660.

אם תחלק תראה יחס של 2.28.

בכל מקרה, איני דן על שינוי מינורים של 100% עד 128% במקרה המיטבי .

ואיני כועס מביקורת או מחלוקות. אך הטיעונים שלך חלשים כקליפת השום.

ד"א לעניין הפתגם, המצאתי את החלק הנוסף. 

פורסם

אם תלמד איך לקרוא תוצאות של 3dmark תראה שהשווית בין התוצאות הלא נכונות כמו שפירטתי בפוסט הקודם שלי.

"כל כרטיס כדאי ברמת המחיר שלו" - משפט לא נכון בעליל וגם ככה לא רלוונטי. הבן אדם רצה מחשב שמריץ משחקים ב4k ואתה הצעת לו כרטיס שבקושי מריץ על 1080p חלק.

להשתמש בפתגם שאתה המצאת לא נראה לך מעט נרקיסיסטי?

פורסם
ציטוט של your humble servant

לא מזמן שדרגתי מ660 ל1060 , ומדובר בקפיצה של בערך פי 2.5 יותר כוח עיבוד.

חוץ מזה שהמשחקים של היום דורשים vram הרבה יותר מבעבר , ול570 יש רק 1280 מגה , לעומת ה2 גיגה שיש ל660 או 6 גיגה שיש ל1060.

fire strike 660.jpg

fire strike 1060.jpg

זה בפוסט הזה והמאחד יקירי הפורם

פורסם

קדם כל , 660 מציג יותר fps ברוב המשחקים מ570 .

http://www.anandtech.com/bench/product/831?vs=783

שנית , תפסיקו לסטות מהנושא ולחזור על אותה אימרה מספר פעמים , זה מיותר , זה מתיש , וזה מבריח אנשים מהפורום ומהדיונים שלהם.

גם אם תחזרו על משהו אלף פעם זה לא אומר שהוא נכון , אז תשתדלו לא להטעות אנשים , וזה מכוון במיוחד אליך see the magic.

פורסם

אני רק הערה קטנה. ציון 3DMARK הכולל מערבב ביצועי מעבד עם כרטיס מסך.

כדי להשוות בצורה הטהורה ביותר הבדלים בציונים הגרפיים מסתכלים על Graphics score, שם ההבדל נטו בין ביצועי הגרפיקה עומד על 262% או שיפור של 162%. זאת אומרת מעל לפי 2 וחצי במקרה הזה.

פורסם

כפי שציינתי, אין כלי אמין ויציב לבדיקה ביצועי כרטיס המסך. אישית איני מבחין בין DX9 לDX12.

הפתח הזה נועד ליצרי כרטיסי המסך מתי שירצו להציג את הכרטיס שלהם כמהיר ביותר.

בפועל, כולם כמעט אותו הדבר. 

פורסם

לפי מה שרשמת - יש לך 4 גיגה של זכרון RAM

זה לא הרבה בכלל, ועדיף לשדרג לפחות ל8 (בלי קשר לכרטיס מסך)

המשחקים החדשים כבר דורשים יותר מ4...

עריכה: תתעלם - לא שמתי לב שרשום שם 2x4 חחח...:$

אז בקיצור יש לך מחשב מעולה ושידרוג ל1060 יתן לו לרוץ מעולה עוד כמה שנים.

פורסם
ציטוט של see the magic

כפי שציינתי, אין כלי אמין ויציב לבדיקה ביצועי כרטיס המסך. אישית איני מבחין בין DX9 לDX12.

הפתח הזה נועד ליצרי כרטיסי המסך מתי שירצו להציג את הכרטיס שלהם כמהיר ביותר.

בפועל, כולם כמעט אותו הדבר. 

אוקיי, אתה לא רואה הבדל.. זה בעיני המתבונן, אני רואה הבדל גדול מאוד בין משחקים מלפני 6-7 שנים

למשחקים מודרניים של היום שנחשבים גרפיים. הבדל משמעותי ביותר בחלק מהמשחקים.

אתה יכול גם להגיד על כל דבר בעצם בעולם קפיטלסטי החל ממייבשי כביסה ועד לסמרטפונים שאין הבדל בין א' ל ב'

ובעצם היצרניות רוצות לעשוק אותנו. יש בעיה עם הדבר הזה מאחר וזה שטויות במיץ פטריות. העולם מתקדם,

וכך גם עולם ההשקות של NV ו AMD. אפשר להסתדר יופי עם כרטיס כמו 570, 660 בשביל מי שזה מתאים לדרישות

ולציפיות שלו. בעולם קפיטלסטי יש לך העדפות מעבר לצורך הבסיסי לחיות.. יש אדם שמעדיף לקנות פלאפון ורכב

פעם ב 6-7 שנים ( כמוני ) אבל לשדרג כרטיס מסך פעם ב 3 שנים ( כמוני פעם שנייה ). זה עניין של העדפות וצרכים.

כל המלמולים על 3dmark זה לא טיעוני נגד, זה טעויות מוחלטות שמבוססות על ראייה אישית בלבד.

זה כמו שאני יגיד שמי שרוצה להנות מגרפיקה מודרנית חייב במינימום 1060. זה טעות מוחלטת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים