עבור לתוכן

עד 2400 שקל - GTX 1060 או GTX 1070? פרטים בדיון

Featured Replies

פורסם

המעבד - 2500K

זכרונות - 8GB 2133MHz (שני מקלות, 4 כל אחד)

הלוח - ASRock Extreme6 P67 (PCI-E 2.0)

ספק הכוח - 660X של Seasonic

והכי חשוב - המסך הוא Dell U2515H 25" 2560X1440

מבינים כבר את הדילמה? לא מתחשק לי לקנות מחשב חדש כשהמעבד עדיין רלבנטי: http://www.tomshardware.com/reviews/cpu-hierarchy,4312.html

הרי כתוב שם ואני די מסכים - לא חכם לשדרג אם המעבד שמשדרגים אליו לא נמצא לפחות שתי דרגות מעל הנוכחי

מצד שני - אני כרגע עם HD 7870 XT (LE) ומשחקים התחילו לצלוע במידה ולא ירדתי עם הפרטים ל-Medium וכיביתי AA לגמרי (לרוב אני משחק על 2X, הרי FPS גבוה הרבה יותר כיף מאיכות תמונה הכי טובה שיש, ואני ממילא לא רואה הבדל בין 2X לבין 16X)

GTX 1070 כנראה יוגבל על ידי שאר המערכת, השאלה היא אם שווה לקנות אותו ואז להעביר אותו למחשב חדש שייקנה עוד עד שנה, או לקנות עכשיו GTX 1060, ולחכות עוד איזה 2-3 שנים ואז לקנות מחשב חדש לגמרי.

דעתכם?

פורסם

1070 = 980Ti.

1060 = 980.

אוברקלוק למעבד לכיוון ה-4.5Ghz סוגר לך את הפינה יופי.

ברזולוציה שכזו 1070 היא אופציה טובה יותר אך לא בסכום של 2000שח,ראיתי כבר ביד2 ב-1600

לפחות תחסוך לך כמה גרושים.

פורסם
  • מחבר

תודה. יבוצע. המעבד הזה מסוגל 4.6GHz בכיף, אבל בפעם האחרונה שעשיתי לו אוברקלוק וכל הליבות היו במאמץ הוא היה חוזר לי ל-3.4GHz ורק כשליבה אחת הייתה במאמץ הוא היה עושה 4.6GHz. כנראה עניין של הגדרה... http://www.overclock.net/t/1198504/complete-overclocking-guide-sandy-bridge-ivy-bridge-asrock-edition

המדריך הזה מכסה את רוב האופציות בלוח האם שלי, אז אני חושב שאני אעבוד לפיו.

יש סיבה שבגינה מישהו ימכור כזה כרטיס מלבד שהוא הרס אותו באוברקלוק בשלב זה? הכרטיסים הרגע יצאו...

פורסם

למה שמישהו יהרוס כרטיס מסך מודרני באובר קלוק ?

לכרטיס מודרני מנגנון מנעוד המונע יכולת הריסה שכזו, משום שהוא לא עולה מעבר ל- TDP מסוים, ואם תגדיר לו OC מוגזם, הוא ממילא יעצר עוד קודם לכך.

הדבר היחידי שאותי אם כבר "מפחיד" בכרטיס מסך מדור מודרני, הוא במאווררים שנהרסו,

משום שמדובר ברכיב מכאני עם מיסב וזו נקודת התורפה שלו.

אך לכרטיס כה חדש בן שבועות או חודשים, המיסב כנראה לא יהיה בעיה כך או אחרת.

פורסם

אחי יש אחריות בין אם החנות אוהבת את זה או לא.

פורסם

אני גם עובד עם הטבלה הזו של TomsHW, להיות בין ה 2 הראשונים זה מצויין - תחשוב שהמעבד שלך שווה בכוחו להכי חזק שיש ל AMD להציע כיום, אז אתה די מסודר.

התשובה במקרה שלך היא סופר פשוטה, לך על 1070 - אתה צריך ורוצה לנצל את 1440p, ה 1060 חביב והוא מפעיל את הרזולוציה אבל כבר אז אתה תתחיל להוריד קצת בהגדרות בשביל לקבל FPSים כמו שצריך.

עם ה 1070 אתה תוכל להחזיק הכל ב MAX על 1440p, שם הוא מרגיש בבית - ה 4K גדול עליו.

ה 1060 וה RX480 הבית שלהם זה FHD והם יכולים גם 1440p בקטנה ואין מצב בחיים ל 4K.

אני למשל על RX480 היום, אני לא הולך להביא מסך 1440p... אני מסתכל יותר לכיוון ה Ultrawide, זה נראה לי אזור שה RX480 יכול להבריק.

פורסם
  • מחבר

בנושא הזה - המחשבה הייתה שמסך נשאר איתך לפחות שבע שנים, לרוב יותר, אז אם כבר אתה קונה מסך שכבר יהיה בסטנדרט של העתיד הקרוב.

פורסם
ציטוט של Screw_Master

בנושא הזה - המחשבה הייתה שמסך נשאר איתך לפחות שבע שנים, לרוב יותר, אז אם כבר אתה קונה מסך שכבר יהיה בסטנדרט של העתיד הקרוב.

תמיד רואים פחות טוב כשנמצאים ברזולוציה לא טבעית, אם הרזולוציה הטבעית שלך היא 1440p ואתה רוצה לשחק משחקים רציניים, אתה מאולץ לקנות כרטיס שיהיה מסוגל לתת פייט לרזולוציה הזו.

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני לא רוצה כרטיס מסך של AMD היא שהדרייברים כל הזמן קורסים, מה שהורס לי סשנים של משחקים ולפעמים סרטים.

פורסם

יש לך HD 7870 XT, כרטיס המסך הכי לא יציב תוכנתית אולי בעשור האחרון. הכלאה לא רשמית של נתונים טכניים לכדי מוצר ביניים מיוחד ולא כל-כך רשמי. ברור שיהיו לך קריסות דרייברים.

הייתי צריך לדעת שיהיו איתו כזאת כמות של בעיות כדי למנוע בזמן את הרכישות ההמוניות שלו לפני כשלוש שנים.

להגיד שאתה לא רוצה AMD כי "הדרייברים כל הזמן קורסים" זה כמו שאגיד שאני שונא מדרגות כי אני נע בכיסא גלגלים.

יקירי, אין שום בעיה חריגה היום בשימוש חומרת AMD.

That said, זה לא שיש לך פיסת חומרה חזקה יותר מ-RX 480 בדור העדכני של AMD, ובתקציב שלך GTX 1070 מדגמים רבים נכנסים יופי.

פורסם
ציטוט של Screw_Master

הסיבה שאני לא רוצה כרטיס מסך של AMD היא שהדרייברים כל הזמן קורסים, מה שהורס לי סשנים של משחקים ולפעמים סרטים.

אתה לא רוצה כרטיס AMD כי בינתיים הכי חזק שלהם בשוק לא ישרת אותך נאמנה, אני יכול לומר לך שה RX480 שלי עובד נפלא - לא קורס ולא נעליים...

אני לא יודע כמה ה 7870 באמת סובל מבעיות יציבות וכאלה יחסית לאחרים, אבל קריסות של משחקים וסרטים זה דבר שיכול לקרות בגלל המון דברים, מספק כוח שכבר מתחיל להראות סימנים של עייפות, קבלים שהתנפחו או התפוצצו בלוח אם, דיסק קשיח בעייתי ועוד ועוד ועוד...

הייתי ממליץ לך לעשות בדק בית קטן.

פורסם

עד לפני שבועיים הייתי עם 7850 ומעולם לא היו לי קריסות או בעיות עם הדרייורים.

אולי כדאי להתקין וינדוס 10 מחדש ולראות אם זה עוזר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

יש לך HD 7870 XT, כרטיס המסך הכי לא יציב תוכנתית אולי בעשור האחרון. הכלאה לא רשמית של נתונים טכניים לכדי מוצר ביניים מיוחד ולא כל-כך רשמי. ברור שיהיו לך קריסות דרייברים.

הייתי צריך לדעת שיהיו איתו כזאת כמות של בעיות כדי למנוע בזמן את הרכישות ההמוניות שלו לפני כשלוש שנים.

להגיד שאתה לא רוצה AMD כי "הדרייברים כל הזמן קורסים" זה כמו שאגיד שאני שונא מדרגות כי אני נע בכיסא גלגלים.

יקירי, אין שום בעיה חריגה היום בשימוש חומרת AMD.

That said, זה לא שיש לך פיסת חומרה חזקה יותר מ-RX 480 בדור העדכני של AMD, ובתקציב שלך GTX 1070 מדגמים רבים נכנסים יופי.

הבנתי אותך. לקחתי לתשומת ליבי. מה שמשאיר אותנו רק עם מאווררים תקולים. לא לקנות ספיר יותר?

Idanh - ספק הכוח קשה לי להאמין שזה, הוא אחד מהיותר איכותיים שקיימים בשוק, אבל הקשיחים בהחלט יבדקו.

alon23- במחשב הבא שלי אני קונה WIN10HP חוקי וגמרנו, ככה לא תהיה לי סיבה לפקפק באמינות שלה.

עכשיו משזה נאמר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING

זה ה-GTX 1070 הכי חזק שקיים, נכון? אין לי כוונה להקים מערך כרטיסים אי פעם, אז לא איכפת לי מהגודל

פורסם

"GTX 1070 הכי חזק" זה כמו הבננה הכי טעימה מאותו הצרור.

כולם נמצאים בטווח של אחוזון בודד מהכרטיס הזול ביותר למפלצות הגדולות ביותר. טורבו לוקח את כולם לאותה השכונה לבד.

אם יש לך GTX 1070 אחד ב-200 שקל פחות שנותן לך 1% פחות של ביצועים, זה לא סוף העולם לדעתי. כל עוד כמובן יש לו קירור נורמאלי.

פורסם
ציטוט של djelectric

"GTX 1070 הכי חזק" זה כמו הבננה הכי טעימה מאותו הצרור.

כולם נמצאים בטווח של אחוזון בודד מהכרטיס הזול ביותר למפלצות הגדולות ביותר. טורבו לוקח את כולם לאותה השכונה לבד.

אם יש לך GTX 1070 אחד ב-200 שקל פחות שנותן לך 1% פחות של ביצועים, זה לא סוף העולם לדעתי. כל עוד כמובן יש לו קירור נורמאלי.

בוקר טוב, אני לא מסכים אם זה מאחר ויש כרטיסים כמו ה FTW ויש אחרים כמו ה STRIX שמציעים לך דברים שאי אפשר למצוא בכל קירור נורמלי.

כרטיסים שמאפשרים OC רחב יותר, כרטיסים שקטים יותר, כרטיסים שמגיעים עם פלטה שסופגת חלק מהחום, ויש אפילו כאלה שההבדל פריימים ביניהם

יכול להיות כבר מהמפעל על 5-10 אחוזים. ההבדל בין 50 ל 55 הוא פער קטן אבל זה לא שכל הכרטיסים מגיעים עם הבדל של אחוז, ה Gaming X שלי

במצב רגיל ( Game Mode ) ולא OC Mode מראה הבדל של 4-5 פריימים כמעט בכל משחק לעומת המצב הלא מומהר בכלל. ככה שאחוז אחד זה לא נכון.

אם אני הולך לכיוון ה OC mode זה גדל עוד טיפה. ידנית אפשר לסחוט עוד גם בגלל הקירור המעולה וגם בגלל ה 8+6.

הכול תלוי מה מחפשים. גם להישאר עם מותג שלא איכזב אותך שנים זה סוג של תשלום על משהו שאתה מסופק ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים