עבור לתוכן

ביצועים מוזרים של 1060 g1

Featured Replies

פורסם

התחדשתי היום ב1060 g1 למחשב המשני שלי, קניתי ב startpc, חווית קניה מושלמת!

העניין הוא שבכל המשחקים שניסיתי הוא לא עובר לי את ה60 fps. כמובן vsync פתוח, גם בדרייבר.. ניסיתי ב

metal gear solid 5, sniper elite 3, just cause3... אף אחד מהם לא עבר ומנסה להבין למה.. תודה לעונים! (מסך fhd, דגם כרטיס 6 vram)

פורסם

כבה את ה-Vsync.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

כיביתי vsync בכל המשחקים שבדקתי..

פורסם

סתם עלה לי לראש, אולי יש לך של vsync דרך הדרייבר? כנס להגדרות של nvidia ותבדוק אולי יש שם אילוץ תוכנתי.

פורסם
  • מחבר

הדרייבר מוגדר בהגדרות של היישום... אחד המוזרים 

פורסם

די ברור שמשהו מגביל את ה FPS מלאכותית לעבוד כנראה על V-sync ואתה רק צריך לעלות על הגורם הזה.

נסה כבקרה להריץ בנץ סדור כמו fire strike או 3dmark2011 , להם בדר"כ מתקיים שחרור override ללא מעט מתכונות הדרייבר,

ועוד מרכיבי registery -> הם נועלים/משעבדים את הכרטיס מסך אליהם בבלעדיות. בדוק אם גם שם הנך נתקל באותה תופעה.

פורסם

יש משחקים שמגיעים עם Limit. במקרה שלך - אני לא מכיר אף אחד מהמשחקים ( לא שיחקתי בהם ).

תנסה התקנה נקייה של הדרייבר מחדש.

תבדוק במשחק אונליין כלשהו כמו CS או BF אם יש לך הגבלה. אם כן.. זה משהו בדרייבר כי המשחקים האלה מניסיון

לא מגיעים מוגבלים. יש משחקים בודדים שמגיעים מוגבלים למקסימום FPS ואפשר לשנות את זה דרך קובץ ini או משהו דומה.

עוד בדיקה שאפשר לעשות : לבדוק בהגדרות של המשחקים אם יש לך בלי קשר ל vsync משהו שנקרא Limit Fps או דבר דומה.

פורסם

BF למשל מוגבל ל- 200FPS במנוע המשחק.

כנראה גם frostbite למדו משהו, שמעבר לסף מסוים ממילא כושר אבחנתו של אדם לא קיים.

**מחקרים מצאו אותו באזור 100-120FPS (למי שבאמת מתעניין) . input lag =~ 10ms פשוט מטורף...

פורסם

הBF מוגבל בגלל שהכרטיסים לא אוהבים מסכי טעינה מעל 200FPS, בכל מקרה ניתן לבטל זאת על ידי פקודה פשוטה.

Gametime.maxvariablefps 0 = unlimited fps 

פורסם

^נחמד, טוב לדעת :goodposting:

פורסם

לא מוגבל הכוונה היא מעל 60 פריימים שאין מחסום עליון. אם הוא מריץ CS או BF ועדיין יש לו חסימה ל 60

עם הגדרות נכונות מהמשחק מה שעולה לי לראש זה בעיה כלשהי עם הדרייבר ואולי לנסות להחליף.

פורסם
  • מחבר

אחרי שהסרתי דרייברים עם ddu והרצתי 3dmark עובד מעולה... רק ב metal gear solid 5 עדיין נעול לי על 60, על הגדרות ultra, וגם על low...

vsync כבוי. זה לא ממש עקרוני. רק  סקרן להבין למה זה ככה

פורסם
ציטוט של naki

אחרי שהסרתי דרייברים עם ddu והרצתי 3dmark עובד מעולה... רק ב metal gear solid 5 עדיין נעול לי על 60, על הגדרות ultra, וגם על low...

vsync כבוי. זה לא ממש עקרוני. רק  סקרן להבין למה זה ככה

חשדתי שזה ייפתר לך עם הדרייבר. בכל מקרה יכול מאוד להיות שמשהו בהגדרות של המשחק הזה נועל לך את הפריימים ל 60 או

במידה והכול "פתוח" אז אולי המשחק מוגבל בהגדרות שלו ל 60. אם זה מפריע לך אתה יכול למצוא על זה תשובות בגוגל.

פורסם

יש משחקים שנועלים את ה FPS ולא נותנים לך לשחרר את הנעילה, לדוגמה Red Alert 3 נעול ל 60.

פורסם
  • מחבר

כן באמת ראיתי שהמשחק הזה ספציפית נעול... הכרטיס ממש חזק ואחלה, תודה רבה לעונים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים