עבור לתוכן

הערכה לירידת מחירים GTX 1070

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לרכוש כרטיס חדש מדגם 1070.

האם צפויה ירידה במחירים?

אשמח לשמוע הערכות ועל מה הן מתבססות, ירידות מחירים קודמות בעבר וכו.

שבת שלום

פורסם

אולי שוגה יצא וגם אז ממש לא בטוח.

פורסם

^מצטרך להערכתו של קוסם ירח.

אין סיבה מסחרית עסקית (נראית לעיין לפחות) שנוידיאה תוריד את המחיר, אם ממילא היא אינה מצליחה לעמוד מבחינת היצע

לביקוש הנוכחי ומרבית המלאים ריקים בכרטיסיה החדשים.

סביר להניח שרק כאשר AMD תשיק את המענה המקביל שלה העונה לשם Vega, אז (ורק אז) נוידיאה תדרש (בשל התחרות) ליישר קו.

במקרה שכזה נראה הורדת מחירים (כזו או אחרת). השאלה היא בכמה vega יתומחר ביחס לכח ביצועי מקביל של נוידיאה:

אם יהיה באותו אזור מחיר, אז נוידיאה גם לא תוריד מחירים - הרי לא תהיה סיבה.

מצד שני, אם יהיה יותר זול, אז נוידיאה תיישר קו. ובמקרה שכזה נראה את ההורדה המיוחלת.

פורסם
ציטוט של nec_000

אם ממילא היא אינה מצליחה לעמוד מבחינת היצע

לביקוש הנוכחי ומרבית המלאים ריקים בכרטיסיה החדשים.

כבר שבועיים שהכרטיסים במלאי באופן שוטף, חובבי AMD ממשיכים להפיץ את האמרות האלו משום מה.

פורסם

^כנראה שעבדך אינו מעודכן מספיק טוב ותודה על העדכון ידידי.

ואם כך מנצל ההזדמנות (אם הנך יודע ויכול לעדכן גם בזאת), מה מצב ה- GTX1060 היותר רלוונטי מבחינת היקפי

מכירות ומשקלו בפרמידה, האם שמה גם חלה התייצבות כבר או שעדיין לא ?

*בבדיקה זריזה במקור שאני הכי מרבה לבדוק בו ואלו KSP, בבחינת ברומטר לשוק הישראלי, עדיין כבר 3 שבועות

לאחר השקתו של הדגם ואין (להם) במלאי. זה מוזר. זה אומר שאין מלאים בארץ ?   ו/או ש KSP לא הצליחו לשים

ידם על מלאי מחו"ל ?

פורסם

KSP ואייבורי מנסות להיפטר מהמלאים של הכרטיסים הישנים.

יש מספיק אנשים שקונים רק מהם (בגלל התפיסה הלא מדוייקת שהם הכי זולים).

ולכן אתה עדיין רואה אהבלים שמפרסמים בפייסבוק מחשבים שקנו מ KSP שכוללים GTX960 ב 1200 ש"ח (מפרט מחשב שפורסם בסופש האחרון ונרכש כולו מ KSP).

בכל החנויות הקטנות יותר יש 1060 כבר כמה שבועות.

מוזר לי קצת שאנשים שנכנסים לפורומים רציניים כמו זה עדיין בודקים רק ב KSP ואייבורי...

פורסם

זה לא רק עניין של חברות גדולות אלא גם עניין של נוחות ונגישות. יש צרכנים בכלל לא טמבלים שיודעים מה הם קונים

ועדיין הם יבחרו ללכת לסניף KSP או אייבורי שקרוב אליהם מאוד לבית בגלל מה שציינתי במשפט הראשון. אדם

שעושה סקר שוק ומגלה בעצם שההבדל במחיר הוא 100 ש"ח לכאן או לכאן, יש לו חנות ליד הבית קונה כנראה גם

משיקולים של "אם קורה משהו" אז אני קופץ לשם ומנצל אחריות \ דורש תיקון וכו' וכו' ולא מתעסק עם לשלוח בדואר

כונן קשיח או לנסוע 40 ק"מ לאיזה חנות קטנה שמפנקת אותי בהנחה קלה.

החברות הגדולות יותר יש להם יתרונות של פריסה ארצית וזמינות יותר גדולה לאנשים. אני לא חושב שאם חברה כמו KSP

גדלה וגדלה זה משהו שאנחנו ( צרכנים שמבינים מה הם קונים ) צריכים לשלול אותם בגלל הצורך לפרגן לחנויות הקטנות.

KSP לא מוכרים חלקי מחשב במחירי קרטל או הגזמות שאין להם צדק. לפחות לא דברים שאני קניתי שם.

אם פלונטר, TMS וכו' וחברות קטנות יותר שכאלה היו קרובות אליי כמו הסניף של KSP שיש לי כמה מאות מטרים מהבית,

אולי הייתי רוכש שם. שיקולים של הבדלי מחירים משמעותיים ושירות לקוחות זה לגמרי דברים שקובעים איפה נקנה.

פותח הדיון - נסה למצוא 1070 עם אחריות באמאזון. יש כאלה כבר של EVGA ואפשר למצור מחירים סבירים.

פורסם

דהדה, 

הם ממש לא יקרים בטירוף, הרכבתי מחשב בTMS והרכבתי את אותו המחשב בKSP ואם אני זוכר נכון היה הפרש של כמה שקלים לטובת TMS. 

שלא נדבר על שירות הלקוחות שיש לTMS לעומת הרובוטים האנושיים בKSP שאין להם שום ידע מקצועי למעט יכולת קריאה בסיסית מאתר אינטרנט שגם סבתא שלי יכולה לעשות לבד. בTMS נציג אשכרה ישב איתי איזה חצי שעה והתאמנו את המחשב לדרישות שלי ועזר לי למקסם את התקציב. כשהייתי צריך עזרה פה ושם נעניתי בחיוך ובשמחה וגם במעמד הרכישה עשו התאמות מחיר כאלו ואחרות על מוצרים שמצאתי זולים יותר משמעותית. שלחתי לשם גם חבר או שניים לאחר מכן וגם הם מבסוטים עד השמיים. חווית קנייה ושירות לקוחות זה דבר שמוכר וזה שיקול משמעותי ברכישה כזו או אחרת (אני אומר את זה מהמקום של איש מכירות - אתה רואה את ההבדל הזה) ומחיר לרוב לא משחק לכולם. 

פורסם

יש כבר ב2200 בפלונטר.

אני משער שכל חודש ירדו המחירים בקצת.

פורסם

אז למה לשפוט?

להגיד שמעולם לא נתקלת בבעיה עם KSP, זה כמו שאגיד שמעולם לא הייתה לי בעיה להריץ No Man's Sky. אתה מבין את שורש הבעיה בטענה שכזאת?

פורסם

מקרה פרטי לא מעיד על הכלל.

פורסם

רובוטים אנושיים זה אומר שכשאתה מתקשר או לחלופין מגיע לחנות ורוצה להתייעץ לגבי מוצר מסויים שלא תמיד אתה בטוח מה עדיף לך ואתה מצפה לקבל יחס אכפתי וייעוץ מקצועי כמו הצעת חלופות והבנת הצורך שלך ובמקום זה מה שהנציג עושה זה פותח לך את האתר ומקריא לך אחד על אחד מה שכתוב שם. וכשאתה מנסה לקבל יחס קצת יותר אדיב אתה נתקל בקרירות מגעילה ומזעזעת אז זה בעצם נותן לך הרגשה שאתה באמת מדבר עם רובוטים אנושיים. 

ושוב, אני לא יודע איך הגעת למסקנה שTMS יקרים משמעותית. אני אחזור ואגיד, הרכבתי מחשב בKSP והרכבתי מחשב בTMS ואני אומר בוודאות, TMS יצאו זולים יותר. מה גם שבKSP המחיר נשאר על כנו וזה מה יש. בTMS עשו לי השוואת מחירים מסויימת כדי שאצא מרוצה ולא אצטרך לתזז את עצמי.

אני בטוח שיש מספיק חנויות ''קטנות'' שהן מספיק טובות ואיכותיות בארץ שגם אם תוסיף עוד 100-200 שקל בקניית מחשב ותקבל שירות פי 10 יותר טוב מאשר אצל הרובוטים זה יהיה שווה את זה

פורסם

לדעתי, עדיף להוסיף עוד קצת ולקנות דגם אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים