עבור לתוכן

אפשרות חשיפה של ה- GTX 1080ti בימים הקרובים

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם האם נראה בקרוב את ה- GTX 1080ti?

פורסם

לדעתי ייקח קצת זמן, הם חוגגים עם המכירות של הטיטאן החדש כרגע, אחרי שהגל הזה יעבור הם יוציאו אותו, אחרת הם יורים לטיטאן ברגל.

פורסם
  • מחבר

אז למה אתה חושב שנווידיה כינסו את המפגש באנגליה, עם כל היוטיוברים הגדולים?

פורסם

יש עוד הדלפה מZOTAC:
geforce-gtx-1080-ti-teased-zotacs-firestorm-oc-software_03

אבל לדעתי זה יהיה לא נכון להוציא בשלב הזה את TI, אולי זה ה1050?

פורסם
  • מחבר

גם לדעתי זה לא נכון לחשוף עכשיו את ה-ti. אבל יכול להיות שיש לנווידיה אסטרטגיה שונה.   

פורסם

באמת משהו פה מוזר

אני כבר סקרן לדעת מה הסיבה לשחרור המוקדם הפעם.

פורסם

הקפיצו את המחיר של ה-TITAN ב-200$ כדי שיוכלו להכניס 1080TI ב-800-900.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של captaincaveman

הקפיצו את המחיר של ה-TITAN ב-200$ כדי שיוכלו להכניס 1080TI ב-800-900.

אתה מתכוון ב200 דולר משנה שעברה, או שהוסיפו עכשיו עוד 200 דולר וה-TITAN עולה עכשיו 1400 דולר?

פורסם

משנה שעברה.

פורסם

1080TI יצא במוקדם או במאוחר, בכל מקרה לפני ש AMD יתחילו להוציא משהוא שמתקרב ל 1070 ומעלה.
הם בכיוון של לסתום את השוק העליון לחלוטין כך שכש AMD ישיקו את VEGA ישאר להם מעט שוק למכור לו.
זה מראה בעיקר את העדיפות של תהליך 16nm על פני 14nm  שבו משתמשים AMD.
16nm כנראה הרבה יותר בשל ויעיל (=פחת יותר קטן על תת-יחידות פגומות) כך שאפשר לקצור ממנו יותר יחידות תקינות ובעיקר גדולות שמהם עושים את הכרטיסים לשוק העליון.

אחרי שכל הכרטיסים עם זכרונות DDRX5 יצאו (כרגע נשאר 1050 ו 980TI) יתחילו לצאת כרטיסי HBM2 שלהם וזה יהיה במקביל ל VEGA של AMD שבעצם יהיה הסדרה של 2 החברות.
ז"א NV עושים עוד "שלב ביניים" עם כרטיסי 1070-טיטןX החדש עליו AMD "מדלגים" ושלו אין להם מענה.

הכל, כמובן, לעניות דעתי הצנועה.

@shapin
איפה יש לך נתוני מכירות של טיטןX החדש?

פורסם

אין לי נתוני מכירות, אך אני חבר בכמה קבוצות ופורומים מעבר לים, ואני יודע שקנו המון כרטיסים, אני ראיתי בערך 50 כרטיסים שנקנו, זה המון ביחס לאנשים שלא מפרסמים.

מה עוד שאחרי כמה ימים של היציאה של הטיטאן לשוק הוא כבר היה סולד אאוט, גימיק שיווקי או לא, נראה בנתיים שהמכירות במצב טוב.

יש המון אנשים שסקפטיים לגמרי לגבי היציאה של ה1080TI כי גם ככה הטיטאן זה כרטיס שהוא "חתוך" מהכרטיס המקצועי שלהם, אז כמה עוד "יחתכו" בשביל ה1080TI, כרטיס יחיד שמריץ 4K@60FPS  הוא לא יהיה.

פורסם
ציטוט של shapin

הטיטאן זה כרטיס שהוא "חתוך" מהכרטיס המקצועי שלהם, אז כמה עוד "יחתכו" בשביל ה1080TI, כרטיס יחיד שמריץ 4K@60FPS  הוא לא יהיה.

אני לא רואה למה תהיה להם בעיה לחתוך אותו לאזור ה-3000 ליבות, השאלה רק מה יעשו עם הזכרון

פורסם

אני יותר שמח על ניידים מאשר על עוד כרטיס קשה-השגה.  תן לזה עוד חודשיים.  לכל טיטאן נפתח שעון של 3 חודשים לפני שהוא הוחלף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים