עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט גיימינג ב 1440P

Featured Replies

פורסם

הצעות לשיפור / הוזלה יתקבלו בברכה , תודה.

pc4.jpg

פורסם

אין טענות מבחינתי מפרט מצויין , רק מוודא לגבי צורך מבחינת הוצאה שלך - בוודאות צריך את הצורב? כי אתה יכול ב90 שקל לשדרג עוד טיפה את המארז או להכניס ספק יותר גדול. 

פורסם

הייתי שם ספק איכותי יותר, לא הספק גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

הספק הזה לא איכותי ? דווקא שמעתי עליו ביקורות טובות יחסית למחיר שלו . איזה ספק אתם ממליצים ? האמת שאני צריך צורב כן , אם לא הייתי לוקח את ה NZXT 340 

פורסם

אחלה ספק, אין צורך להחליף.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

הספק בסדר למחיר וסה"כ סביר.

בתקציב כזה עדיף ספק עם dc-dc עם חלקים טובים יותר בדר"כ 5 שנים אחריות.

בקיצור הייתי קונה ספק טוב יותר, לא שזה גרוע.

במידה והולכים על ספק עדיף עם נצילות זהב ההשקעה תחזיר את עצמה לאורך חיי המחשב.

הבעייה שהמבחר ברוב החנויות בארץ עבור ספקים בינוניים ומעלה בזיון, כולל בחנות הזאת.

ממה שאני רואה שם הs12g-450W של סיסוניק עבור המפרט הזה מספיק בקלות, במידה ותרצה שידרוג משמעותי או (בדר"כ) קצת יותר שקט הוא גבולי.

הseasonic-x 560W עדיף על שניהם הענין שזה ספק שכבר הוחלף, לך תדע כמה זמן הוא שכב או מאיפה הוא הגיע, זה לא בהכרח בעייה אבל הסיכוי ללימון גדל.

פורסם
  • מחבר

המחשב הזה ירוץ חלק במשחקים ב1440P ? ולכמה זמן זה יחזיק

פורסם
ציטוט של psybrain

המחשב הזה ירוץ חלק במשחקים ב1440P ? ולכמה זמן זה יחזיק

בשביל 1140p האמת הייתי לוקח gtx1080. מי הבטיח לך שהכרטיס gtx1070 שמריץ לך עכשיו משחקים ב2K יריץ לך בעוד כשנה?

פורסם

אתה מודה לזה שאתה יכול לקנות את אותו הכרטיס מסך בדיוק באמאזון ב 2055 ש''ח כולל משלוח לארץ? https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-Graphics-GV-N1070G1-GAMING-8GD/dp/B01H0WU884/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1470831175&sr=1-1&keywords=gtx+1070

שזה אומר שאתה חוסך 265 ש''ח שאיתם אתה יכול לקנות דיסק קשיח גדול יותר או SSD טוב יותר או לשדרג חלק אחר יותר טוב?

Just saying

פורסם
  • מחבר

זה אותו ספק, ושמעתי ביקורות טובות על הזלמן יש לו 4 מאווררים במארז ה Z3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים