עבור לתוכן

מחיר בארץ GTX1060

Featured Replies

פורסם

איזה אתרים בחו"ל שולחים חומרה לארץ? אפשר גם בבריטניה להשיג עכשיו מחירים די טובים לארץ אבל אף אתר שם לא שולח לפה...

• תגובות 180
  • צפיות 26k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של Moon-Mage

אין ספק שיהיו עכשיו הרבה לילות חסרי שינה לבכירי AMD

אז... RX485?

פורסם

סתם נק' למחשבה.. ה 6 ג'יגה זכרון שמגיע עם ה 1060 הוא לא חסרון מול ה RX480? וגם התמיכה ב SLI שלא קיימת פה.

פורסם
ציטוט של Barel1

סתם נק' למחשבה.. ה 6 ג'יגה זכרון שמגיע עם ה 1060 הוא לא חסרון מול ה RX480? וגם התמיכה ב SLI שלא קיימת פה.

בלי כוח עיבוד של שני כרטיסים לא 1060 ולא RX480 חזקים מספיק לנצל מעל 6GB זיכרון.

פורסם

אל תמהרו להספיד את RX480, יש לו תמיכה ב-CF תמיכה ב- FreeSync, כמעט כל מסך גיימינג זול תומך, זה גם יתרון.

וכמובן...Vulkan מטיל צל גדול על עתיד כרטיסי NV. צריך לקחת בחשבון שמפתחים מתלהבים מ-Vulkan במיוחד Valve שמעוניינת לשפר את הביצועים של SteamOS.

פורסם

ראיתי בדיקות שנעשו גם עם vulkan וגם שם ה1060 ניצח, למעשה רק בhitman הוא הפסיד בכל מה שאני ראיתי.

פורסם

אני מניח של-1080p אין טעם לעבור מ980 ל1060 כגון Gainward GTX 1060 Phoenix GS (באותו המחיר)?

פורסם

אני צריך להרכיב מחשב נוסף וחשבתי על 480, אבל עכשיו נראה לי 1060 יותר אטרקטיבי.

אני מאוד מקווה ש-NV לא ידפקו אותנו עם Vulkan.

פורסם
ציטוט של עידן פ.

בלי כוח עיבוד של שני כרטיסים לא 1060 ולא RX480 חזקים מספיק לנצל מעל 6GB זיכרון.

הכרטיסים הללו יכולים בהחלט להגיע ל 1440p.. ורואים בבירור את טומב ריידר החדש עוקף את 6GB רוב הזמן.

ציטוט של Guarding angel

אני מניח של-1080p אין טעם לעבור מ980 ל1060 כגון GS של GAINWARD (באותו המחיר)?

אתה יכול לדלג על הדור הזה בשקט... ^_^

פורסם

חבר'ה, עדיין לא ראינו את הגרסאות צד שלישי של ה RX480 חכו טיפה..

פורסם

באסוס טוענים שה-RX 480 מסוג STRIX שלהם הוא שינוי כל כך דרמתי, שהם המציאו את RX 480 מחדש.

טענות כמו 19% מהיר מרפרנס ואוברקלוקר חזק משמעותי, שאם יהפכו בפועל לנכונות הן יכניסו את GTX 1060 לברוך לא קטן

פורסם
ציטוט של djelectric

באסוס טוענים שה-RX 480 מסוג STRIX שלהם הוא שינוי כל כך דרמתי, שהם המציאו את RX 480 מחדש.

טענות כמו 19% מהיר מרפרנס ואוברקלוקר חזק משמעותי, שאם יהפכו בפועל לנכונות הן יכניסו את GTX 1060 לברוך לא קטן

ה1060 overclocker לא רע בכלל בעצמו ואנחנו עוד לא יודעים כמה ה480 המקוסטמים יעלו.

פורסם

בדומה, או בזהה.

כמה זה כבר יכול להיות שונה...

GTX 1060 מתחיל ברפרנס של 250$ כשבין 250 ל-270 דולר כבר יש גרסאות מעולות. GTX 1060 STRIX מתומחר ב-280 דולר.

RX 480 מתחיל ברפרנס של 240$ כשגרסת RX 480 STRIX גם היא אמורה לעלות 270 או 280 דולר.

ככה שמדובר בקרב 1 על 1, 10 דולר לפה או לשם.

GTX 1060 הוא אוברקלוקר טוב כי בניגוד לאחיו הגדולים, הוא אשכרה משפר ביצועים. גרסת רפרנס שלו קופצת 12-15% קדימה בקלות לעומת סטוק.

זאת אומרת שבשביל להשוות לנקודה הזאת RX 480 יצטרך חיזוק של 20-22%, משם כבר הכל אחוז לפה או לשם בצורה לא משמעותית. אם הסטריקס RX 480 מגיע עם חיזוק של 17-19% לעומת רפרנס, 22% נמצא במרחק הליכה

פורסם
ציטוט של Idanh

הכרטיסים הללו יכולים בהחלט להגיע ל 1440p.. ורואים בבירור את טומב ריידר החדש עוקף את 6GB רוב הזמן.

אתה יכול לדלג על הדור הזה בשקט... ^_^

לא ממש, אולי אפילו לא ב4K... אגב, כמו שאתה רואה כרטיס NV גם צורך פחות זיכרון מכרטיס AMD באותם תנאים.

http://www.guru3d.com/articles_pages/rise_of_the_tomb_raider_pc_graphics_performance_benchmark_review,10.html

פורסם

לרוב כרטיס עם פחות זיכרון יצרוך פחות זיכרון

זיכרון VRAM לא עובד כמו זיכרון RAM. הצריכה היא לא אבסולוטית. אם יש יותר זיכרון, הוא ישמש בעיקר ל-Cache.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים