עבור לתוכן

ניתוקים חוזרים ואיטיות לאחר מעבר מבזק לאקספון

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לציין דבר ראשון שאני כמעט לא מבין דבר בכל הנושא וכל המושגים הם סינית בשבילי אז לאט לאט איתי :)

עכשיו לעניין, יש ברשותי מודם/ראוטר של בזק D-LINK 6850U ויש עוד מחשב שמחובר ברשת הביתית.

עד שעברתי לאקספון הכל היה בסדר ועבד כמו שצריך. מאז המעבר לאקספון דפים לא נטענים (גם אחרי ריפרש כמה פעמים) , יש ניתוקים באופן סדיר(מרגיש את זה בסטרימינג רדיו) יוטיוב ופייסבוק,  לעיתים הבעיה נפתרת אחרי ריסטרט למחשב וכיבוי/הדלקה של הרואטר.

מצרף כמה נתונים שאספתי ורלוונטים (זה בסדר להראות את הכתובת אי פי שלי ? )

תודה

5475823307.png

Capture66.JPG

Capture4.JPG

Capture5.JPG

נערך על-ידי Yosef Refaeli

פורסם

ההגדרות שלך לא תקינות. ממליץ להתקשר לתמיכה, המצויינת מנסיון שלי, של אקספון שילוו אותך צעד צעד.

תשקול לבצע ריסט לראוטר שימחק את כל ההגדרות הקודמות, אם כי כדאי לדעת שלבזק בכל מקרה נשארת תמיד אפשרות לשנות הגדרות בראוטרים שלה מרחוק. בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אחרי שיחה עם נציג הוא אמר שמבחינת קו הכל תקין 

וידוע שיש בעיה של ניתוקים עם הראוטר הזה 

נתן לי DNS חדשים להכניס 

נראה מה עכשיו 

פורסם

תעדכן בבקשה איך הולך.

אני גם באקספון ויש לי לפעמים ניתוקים(ממש נדיר) ולפעמים פינגים נוראים שנפתרים רק אחרי ריסט לראוטר.

הראוטר שלי הוא TPLINK TD W9980  אין לי מושג איפה הבעיה אבל אחרי שהתקשרתי כמה פעמים לשירות לקוחות והם איפסו את ההגדרות זה עזר לזמן קצר ואחר כך חזרו הבעיות.

יש לציין שזה ראוטר חדש שקניתי כשעברתי לאקספון.

פורסם
  • מחבר

לא עזר ולא נעלים !

עדיין אותו הדבר :(

תשקול לבצע ריסט לראוטר שימחק את כל ההגדרות הקודמות, אם כי כדאי לדעת שלבזק בכל מקרה נשארת תמיד אפשרות לשנות הגדרות בראוטרים שלה מרחוק. בהצלחה!

מה זה אומר מבחינתי אחרי שאני מאפס הגדרות , אני צריך לשחזר אחכ מול נציג של תמיכה טכנית או שיהיה לי אינטרנט אחרי האיפוס ?

תודה

נערך על-ידי Yosef Refaeli

פורסם

רקספון נותנים לך כתובת IP "לא אמיתית" - כלומר כתובת IP שמסופקת על ידי הנתבים שלהם - מה שמכונה CGN (גגל את המושג).  תבקש מהם כתובת IP אמיתית ברשת האינטרנט.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

רקספון נותנים לך כתובת IP "לא אמיתית" - כלומר כתובת IP שמסופקת על ידי הנתבים שלהם - מה שמכונה CGN (גגל את המושג).  תבקש מהם כתובת IP אמיתית ברשת האינטרנט.

אני עקרונית יכול לבקש באמת דבר כזה מהם, למה שיסכימו ואז כל אחד ירצה, לא ... ?

ואז בעצם מה יקרה, לא יהיו לי ניתוקים ?

תודה על העזרה

פורסם

אתה בהחלט יכול לבקש וזה בפירוש ישפר את מצבך.  כיוון שלא כל הלקוחות שלהם רוצים/צריכים את זה, אז ברירת המחדל היא לתת כתובת CGN ורק למי שמבקש זאת - לתת כתובת אמיתית.

פורסם
ציטוט של Cheif

אתה בהחלט יכול לבקש וזה בפירוש ישפר את מצבך.  כיוון שלא כל הלקוחות שלהם רוצים/צריכים את זה, אז ברירת המחדל היא לתת כתובת CGN ורק למי שמבקש זאת - לתת כתובת אמיתית.

היי, תוכל בבקשה לפרט על CGN?

פורסם
  • מחבר

טוב, יש לי כתובת IP משלי :)

נראה מה יהיה עכשיו 

איך אני בודק שהיא אמיתית ולא כמו מקודם ?

תודה אני אעדכן

פורסם

תרשום את הכתובת שיש לך ולפי זה אפשר יהיה לבדוק.  הכתובת מורכבת מ-4 אוקטטות בסגנון xxx.yyy.zzz.www - תרשום רק את הכתובת שלך בלי ה-www.

פורסם
  • מחבר

משום מה לא נראה לי....

זה עוזר ? 

למה בגוגל הוא נותן לי תוצאה שונה ?

תודה

Capture.JPG

Capture2.JPG

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

איזה כתובת IP אתה מקבל מהאתר הזה - https://whatismyipaddress.com?

אותו המספר כמו שקיבלתי כשרשמתי בגוגל, עם אותיות 

מה זה אומר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים