עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTX 1060 הוכרז

Featured Replies

פורסם
ציטוט של OvO

אתה סגור על זה שרמת הביצועים היא זהה לזאת של 1080 בCF ?

לא נראה לי, אבל גם אם כן, CF/SLI אף פעם לא היה בעדיפות אצלי על פני כרטיס אחד חזק. 

יש כבר טסטים שמראים שצמד RX480 כמעט וגוברים על 1080 יחיד.... אני סגור על זה שרמת הביצועים של צמד 1060 בתיאוריה תהיה זהה (או אולי אפילו תגבר) על 1080 יחיד.

נערך על-ידי Idanh

• תגובות 38
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של 243 56

ככה או ככה, הגבלה מכל סוג אף פעם לא הייתה דבר נעים

נכון מאוד, ובדיוק בגלל זה אמרתי, שייתכן שהם יאבדו בשל כך לקוחות פוטנציאליים.

למרות שאני די בטוח שיהיו מספיק משתמשים "רגילים" שיהיו מרוצים עד מאוד מה1060.

פורסם
ציטוט של 243 56

אני לא מאמין ש-1060 יהיה חזק מ-980 בפער כמו שמציירים, אלא באזור הנע סביבו (=כמה אחוזים פחות או יותר).

השאלה היא אם הם באמת וויתרו על האופציה של 3GB? כי אם לא, זה יכול לבעוט חזק מאוד ב-AMD במידה שתתמחר אותו בפחות מ-200 דולרים. השאלה היא, מה יהיה עתידו של 1050, אם וכאשר?

אם ה 1060 לא יעקוף את 980 או אפילו יגיע לרמה שלו, אז AMD לקחו את המירוץ הקטן הזה - כי nVidia בחיים לא תמכור את 1060 בזול... אני צופה מחיר יפה של 250$ ל 6GB.

פורסם
ציטוט של Idanh

אם ה 1060 לא יעקוף את 980 או אפילו יגיע לרמה שלו, אז AMD לקחו את המירוץ הקטן הזה - כי NVIDIA בחיים לא תמכור את 1060 בזול... אני צופה מחיר יפה של 250$ ל 6GB.

לא יודע, לדעתי ה-Founders Edition תתפרץ מכל חור ופינה, ואני יכול לערוב לך שה-250 דולר הזה זה גימיק שיווקי כדי למשוך עיניים למחיר הזול, כביכול.

אני לא מאמין שבפועל הוא יימחר בפחות מ-300 דולרים, גם לא בגרסאות קירור מקוסטמות. וזה כמובן מבלי להחשיב את הבעיות החמורות בפס הייצור שאמורות טיפה להתייצב עם ההגעה שלו.

בסה"כ אני מאמין שההגעה שלו אפילו תוריד קצת את המחיר של ה-480 ולנו, כמובן, זה עושה נעים בכיס (:

פורסם

עם כל הכבוד ל-CF ול- SLI, היום אפשר לראות בקלות מדוע הפתרון לא אופטימלי בגרפים של ה- Frame Time. אז כן, הממוצע טוב יותר, אבל במחיר של יותר קרטועים רגעיים.

פורסם

הגירסא של 1060 3GB בוטלה, וה1050 נולד בעקבות זאת.
אני מאמין שההכרזה לא תאחר לבוא, כנראה הם יקדימו את AMD עם הRX470.

פורסם

זה תלוי עכשיו בהיצע ועד כמה הם מתחילים לתפוס תאוצה בייצור.

קיבלנו מחירים של 1070FE בארץ ברוב החנויות ( 2500-2600 ) שקל תחת תג מחיר של 449 דולר בארה"ב.

אם נפרש את המחיר של ה 1060FE יחסית למחירי הארץ.. 1600-1700 שקל נראה הגיוני. הבעיה זה אם יהיו

מעט מאוד כרטיסים זה יכול גם להגיע ל 1800-1900. בכל מקרה בשני המקרים זה מאכזב מאוד, מאחר ואם

אתה מסתכל על הכיס אנחנו נשלם בארץ על 1060 מחיר שבפועל נתון עבור 1070.

אני מהמר שהם יעלו באיזור ה 1800 שיגיעו לארץ, הלוואי ואני טועה.

הם גם הורידו מחירים ל 970 לאיזור ה 1500-1400 מה האינטרס שלהם למכור 1060 באותו מחיר ? לא הגיוני,

הם נתקעים ככה עם מלאי. חבר'ה תתכוננו להתאכזב מהמחיר.

אם אני יחטוף עצבים מהדבר הזה אני אוטומטית עושה פרסה וחוזר ל AMD. עכשיו גם יש שמועות על RX485..

מה יהיה.. איזה השקה הזויה.

נערך על-ידי coch

פורסם

אני מעריך שהRX485 יעלה כמו ה1070 פחות או יותר 20$, כמובן שאני מדבר על המחירים מעבר לים, ייקח זמן עד שהמחירים בארץ ייתיצבו, אנחנו נתונים לרחמים של היצרן>יבואן>חנויות.

פורסם

ניחוש בלבד,

אם הכוונה ש- RX485  זה הכרטיס המדובר בהדלפה על הפולריס 10 כשכל ליבות השבב פתוחות, קרי 2560 מעבדים,

אז יש להניח כי מדובר בכרטיס עם משהו כמו עוד 10-20 אחוז ביצועים, מה שיביא אותו להיות קצת יותר מהיר מ- GTX980,

וכנראה משהו שיתחרה יפה ב- GTX1060 פלוס מינוס, וכנראה יותר פלוס מאשר מינוס, אבל עם 8GB זיכרון לא רק 6, ועם אפשרות ל- crossfire.

ואם כך, הערכה גסה היא שהוא מה שההדלפה של AMD מלפני שבועיים התכוונה לכרטיס במחיר 300$, או מקבילה ישראלית לכ- 1500-1600 ש"ח.

ולכן מי שאינו ממהר לרכוש כרטיס עכשיו (ולמה שמישהו ימהר, מה קרה, מה בוער ?)  אז חברים, עכשיו זה ממש לא הזמן לרכוש.

הישארו סבלניים, המתינו עד שכל ההשקות יצאו לדרך, עד שכל המידע המשוער/מודלף/מנוחש יהיה כבר ידוע ולא עוד נפנופי ידיים וקריאה בכדורי בדולח,

וממילא התחרות שבין כל הדגמים תביא בעצמה כבר להוזלות מחירים - מה שיעשה את הרכישה לרק עוד יותר קלה, נעימה, שלא לומר מושכלת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.