עבור לתוכן

אופציה ל 1070 מתלבט

Featured Replies

פורסם

טוב מסתבר שעד סוף יולי בסופו של דבר ידידה קרובה שלי תהיה בארה"ב לכמה ימים וכבר בדקתי באיזור שהיא תהיה
עד כמה שאפשר ואני מאוד מתלבט. בגדול כל מה שבדקתי  - נכנס לתקציב. אני מנסה לגבש דיעה מה כדאי יותר

ולא מצליח. מצד אחד אני משתמש בקירורי מפוח שנים ( יש לי מארז מאוד מאוד מאוורר ) ומצד שני המחיר של אחד הכרטיסים

היותר מומהרים זהה ל FE. בכל מקרה -

MSI Armor 1070 - 429$

EVGA Gaming SC ACX 3.0- 449$

EVGA FE - 449$

ZOTAC FE -  449$

MSI Gaming - 479$

יש עוד כרטיסים של אסוס ושל GB שראיתי 499 ומעל 500 וזה לא רלוונטי מבחינתי. עכשיו אני לא אתן לה לתעסק עם הזמנות מהאינטרנט כי

היא שם סה"כ כמה ימים בודדים לכנס מהעבודה שלה. מה שבדקתי זה חנויות פיזיות. בתקווה שיהיה מלאי במחירים הנתונים. מה אומרים

כדי לעזור לי להחליט ?

תודה.

פורסם

אתה תשים קירור מים על הכרטיס? אם לא הייתי ממליץ ללכת על  EVGA Gaming SC ACX 3.0- 449$ , מפוחים זה :poop:...

EVGA ידועים בכרטיסים מעולים, ובמיוחד שהכרטיס הזה מגיע מחו"ל, תהיה לך אחריות בינלאומית.

פורסם

תחלס כל עוד אחד הקירורים הספצפיים לא ידוע כרועש או בעיתי אז את ההכי זול עם האחריות הכי ארוכה.

חבל שאין כ"כ ביקורות לarmor, למרות שאני בטוח למדיי שהקירור שם מספק אין דרך לדעת בלי ביקורת מאתר רציני.

*לגבי ביצועים פשוט מעלים תדר ידנית לאיפה שרוצים בגבולת ההגיון, בד"כ כל כרטיס פשוט יגיע לקלוקים של הכרטיס הכי מואץ מהקופסא (בOC הם מגיעים טיפה רחוק יותר). 

פורסם

אני בזמנו הזמנתי מהאינטרנט למלון ושלחתי מייל למלון במקרה וזה יגיע קודם שישמרו והם אכן שמרו עד שחבר שלי הגיע לאסוף. מבחינת איזה כרטיס, הייתי הולך על הevga כי אומרים שהאחריות תופסת אבל הייתי בודק את זה קודם

פורסם

בהחלט הייתי הולך על ה EVGA מומלצים בחום , וקם נושא האחריות והשירות שלהם מעולה.

פורסם

זו האופציה שאני הייתי בוחר - EVGA Gaming SC ACX 3.0- 449$

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לשים עליו קירור מים, גם לא מתכוון לשדרג בעתיד למערך כרטיסים.

אני כן ישחק איתו קצת בקלוקים במידה ואני יראה שהוא מחזיק יפה.

אני צריך לחקור את העניין של האחריות הבינלואמית קצת יותר ( EVGA ) - כי זה כן קיים, רק אני לא יודע

בדיוק במידה וקנית פיזית בארה"ב איך זה עובד. מאחר ויש את כל העניין עם ה Regions וכו'.. אני מקווה שזה לא משמעותי.

עדיין לא החלטתי לגמרי אבל אני גם נוטה לאחד מהדגמים של ה EVGA.. ובאמת חבל שאין כ"כ הרבה פידבאק ברשת ל Armor של MSI.

נקווה שעד שבוע הבא המלאים שם יישמרו  :)

פורסם

יש מספיק ביקורות על הקירור הכי פשוט של msi.

סדרת הarmor מיועדת לאנשים שרוצים לחבר את הכרטיס ופשוט לשחק.

בלי התעסקויות , בלי oc.

קירור רגיל , לא שקט במיוחד , וללא תכונות אחרות שיש לגרסת הgaming.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אשמח ללינק לביקורת על הארמור...

פורסם

קנה מפה הם אמינים והכי זולים. שים לב שהמחירים אינם כוללים מיסים ומשלוח (בערך עוד 35 דולר) 

פורסם

אשמח ללינק לביקורת על הארמור...

זה לא ממש ביקורת , אלא יותר הצגה של הדברים:

http://www.tomshardware.com/news/msi-nvidia-geforce-gtx-1070,32027.html

http://www.guru3d.com/news-story/msi-reveals-their-geforce-gtx-1070-product-line.html

אני בספק אם מישהו מהאתרים הגדולים יטרח לעשות ביקורת של ממש על הגרסה הזאת.

אתה יכול לקרוא בעצמך את הנתונים , ולהשוות בינו לבין גרסת הgaming.

מדובר בכרטיס פחות טוב , אבל עדיין מספיק טוב כמו כל כרטיס פשוט אחר.

יש ביקורות על הarmor בגרסה הישנה שלו , ואתה יכול להשליך מהם על ההבדל בין הgaming ל armor , ביחד עם הנתונים מmsi.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

הקירור של ה1070 ארמור חדש ממה שאני יודע (3 היטפייפים אבל 5 נקודות חיבור לקירור), לא דומה לזה שהיה ב980TI (עם 4 ו4 היטפייפים) ולא ב 960/970 ו380 (רק 3 ו3).

לדעתי עם ה TDP של ה 1070 הוא יותר ממספיק, והכרטיס יגיע למקס תדר בOC לפני שהוא יגיע לטמפ' גבוהה מדיי.

פורסם
  • מחבר

בתקווה שיהיו כרטיסים במלאי שהיא תהיה בארה"ב והמחירים לא ישתנו יותר מידי

אני ילך על אחד מ EVGA. עדיין לא החלטתי לגמרי איזה אבל הייתי צריך חיזוק  :)

ירדתי מ ה Armor נכון לעכשיו.

נעדכן במידת הצורך במידה והרכישה תצא לפועל. תודה.

פורסם
  • מחבר

חוסר מזל.. שלושה חנויות. בכל השלושה יש RX480 זמינים.. במחירים של 260-270 דולר.

יש שלושה 1080 באחת מהחנויות במחיר זהה של 680 דולר אבל ה 1070 האחרון נמכר אתמול בבוקר.

היום ב 3 לפנות בוקר קיבלתי ממנה הודעה, בדקה לי את הכול שלחה לי הכול.. Asus 1070FE אני מביאה לך ( נותר במלאי באחת החנויות )

ב 449 דולר.. הגיעה לחנות והכרטיס האחרון נמכר. בקיצור.. יש סיכוי שעוד שבועיים המלאי יתחדש שזה לא רלוונטי היא חוזרת מחר.

אין EVGA, אין MSI שום דבר ממה שפירסמתי לא נשאר. איזה כיף..

נחכה לביקורות של 1060 ואולי נקנה באילת שאני יהיה שם ונסגור סיפור.

פורסם

cosh איזה כרטיס מסך יש לך כרגע? אם יש לך משהו ראוי אז אתה יכול לחכות. אם קצתה נפשך בלחפש ולבדוק ולשוטט ולברר ועוד...שכרגע לא נראה שיהיה שיפור במלאי באופק... אישית היתי מוכן להוסיף 200 ש"ח ולקנות בארץ ולסגור סיפור. כרגע יש כמדומני ב2300 לא סגור על זה בחו"ל זה בסביבות 2000 או טיפה יותר הבדל של 200-300 יכול להיות ששווה להוסיף את זה אם יש לך כרטיס מסך לא מספיק וחווית המשחק שלך נפגעת ולהנות עכשיו במקום עוד חודש חודשיים אצלי הכלל הוא לחכות ואם זה מתארך אז אני מוכן להוסיף גג 200 ש"ח מעל המחיר המרבי שאני מוכן לשלם כמובן זה שיקול אישי וכל אחד מה שמתאים לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים