עבור לתוכן

מחפש לקנות כרטיס מסך חדש (GTX970 VS RX480)

Featured Replies

פורסם

אהלן

המחשב שלי עכשיו:

Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3392 MHz

ספק: SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620

8GB RAM

לוח אם:       Gigabyte Technology Co., Ltd.  B75M-D3V
כרגע עם ווינדוס 8.1, מתכנן אחרי הקניה לפרמט ולהעביר לווינדוס 10

מתלבט בין שני הדגמים האלו, מה אתם אומרים יותר כדי לי ללכת?

לצורכי גיימינג

תודה מראש

פורסם

נכון שהם מאוד קרובים הן בביצועים והן בצריכת חשמל אבל אין שום סיבה לקנות 970 כיום.

עם כל האכזבה מה 480 הוא עדיף על 970 עם יותר מפי 2 זיכרון (3.5GB מול 8) וקצת יותר ביצועים (5%+-).

האכזבה היא רק בגלל שהוא פשוט משתווה לכרטיס בן שנתיים ופשוט מראה ש AMD רק סגרה את הפער ביצועים/צריכת חשמל (שכנראה יפתח שוב עם הGTX1060), לכשלעצמו RX 480 כרטיס טוב.

נ.ב

אני ההיתי מחכה להשקה של GTX1060 וRX 480 עם קירורים טובים יותר.

פורסם

גם אני כמו עידן פ. שמעליי הייתי ממתין.

השקתו של GTX1060 תעשה רק טוב, לא רק למבחר, אלא גם לתמורה האפשרית לכסף בסגמנט הזה.

יתכן בשל כך שנראה הוזלה נוספת במחירי כרטיסים ברמת המחיר הזו וה- RX480 בינהם.

לגבי לרכוש 970 כיום, כרטיס חדש... בשום אופן לא.

הכרטיס בדרכו להעלם בתוך זמן מה מהחנויות, ייצורו הופסק. כיום המוצר נחשב obsolete בנגזרת החדשים

ומבוסס טכנולוגיה מיושנת של 28nm. תם עידנו כמו שאומרים.

מה שמוכרים עכשיו בחנויות, אלו מלאים אחרונים ובישראל המחיר מופקע: בארה"ב המחיר ירד כבר ל- 190$ (מ- 330)

ורק בישראל מתעלמים מכך ומנסים לעקוץ את הלקוחות הלא מבינים בתחום.

מנגד היה ותרצה 970 משומש בחצי מחיר מחדש, קרי באזור 600 שח גג, זו כבר אופרה אחרת והיא בהחלט ראויה ואף מומלצת.

השאלה אם ימצאו בישראל הפצפונת מספיק מוכרים שמבינים את זה, ולא מנסים בתורם גם לעקוץ רוכש משומש שאינו מועדכן בתחום.

אז תחפש משומש, אך תהיה זהיר ואל תיפול בפח.

פורסם
ציטוט של nec_000

מה שמוכרים עכשיו בחנויות, אלו מלאים אחרונים ובישראל המחיר מופקע: בארה"ב המחיר ירד כבר ל- 190$ (מ- 330)

190 דולר? איזה מחיר מעולה!

אפשר לקבל לינק ל970 במחיר כזה? חיפשתי טיפה ולא הצלחתי למצוא. אולי אקנה לי אחד...

פורסם

עדיף לחכות לשחרור של 1060, כי גיימינג בכותרים שיעבדו על DX12 יכול מאוד להראות מספרים גבוהים

יותר באחוזים משמעותיים שתיקח כרטיס כמו 1060 או 480. 970 כרטיס מצויין, אחד הטובים שהיו לי. אבל עדיף למשוך עד סוף יולי

כדי לקבל תמונה ברורה לגמרי.

אל תקפוץ לקנות 970 גם במחירים תחרותיים.. זה לא טעות, אבל חכה אם זה חודש אם אתה יכול.

פורסם
ציטוט של nec_000

גם אני כמו עידן פ. שמעליי הייתי ממתין.

השקתו של GTX1060 תעשה רק טוב, לא רק למבחר, אלא גם לתמורה האפשרית לכסף בסגמנט הזה.

יתכן בשל כך שנראה הוזלה נוספת במחירי כרטיסים ברמת המחיר הזו וה- RX480 בינהם.

לגבי לרכוש 970 כיום, כרטיס חדש... בשום אופן לא.

הכרטיס בדרכו להעלם בתוך זמן מה מהחנויות, ייצורו הופסק. כיום המוצר נחשב obsolete בנגזרת החדשים

ומבוסס טכנולוגיה מיושנת של 28nm. תם עידנו כמו שאומרים.

מנגד היה ותרצה 970 משומש בחצי מחיר מחדש, קרי באזור 600 שח גג, זו כבר אופרה אחרת והיא בהחלט ראויה ואף מומלצת.

השאלה אם ימצאו בישראל הפצפונת מספיק מוכרים שמבינים את זה, ולא מנסים בתורם גם לעקוץ רוכש משומש שאינו מועדכן בתחום.

אז תחפש משומש, אך תהיה זהיר ואל תיפול בפח.

למה לא בוא נגזים 600 ש"ח... פעם הבאה תגיד 60.

אני רוצה לראות את החנות שמוכרת ב190$, אני עכשיו קונה משם בשביל SLI.

פורסם

NEC אוהב לשקר בנוגע למחירי חומרה בחו"ל, בעיקר מחירי GTX 970 כדי לגרום לו להירעות רע, וכדי לשכנע אנשים לקנות חומרה יד שניה, או להציע מחירים לא ראליים בישראל עליה. תתעלם, כמו שאר משתמשי הפורום.

GTX 970 באמאזון הכי זול עולה סביב 250 דולר לפני מיסים מקומיים. 10 דולר יותר מ-RX 480, אבל עם קירור מתקדם ושקט יותר. פייר? זה עדיין פייר פייט בניהם. יש לא מעט סיבות להעדיף GTX 970 בשלב זה. בניו אג הוא עולה 230 דולר, אגב.

אם יש לך אפשרות להמתין קצת, זה יהיה טוב

פורסם
ציטוט של alont

190 דולר? איזה מחיר מעולה!

אפשר לקבל לינק ל970 במחיר כזה? חיפשתי טיפה ולא הצלחתי למצוא. אולי אקנה לי אחד...

בבקשה, מ- newegg

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121926

DJ האלקטרוני - שקרנים תקרא לחברים שלך. לא לי

Capture.JPG

Capture2.jpg

פורסם

ועכשיו אתה מוזמן להסביר לו מה זה כרטיס Rebate ובמה זה כרוך:

הנה רמז, שכח מזה חוץ לארה"ב.

פורסם

הבנת הנקרא מנהל פורום יקר:

בארה"ב המחיר של 970 ירד ל- 190 דולר, בשעה שבישראל מהתעלמים מכך.

אני לא כתבתי בשום מקום, גלגל השרשור מעלה, שהמחיר הזה נגיש לישראלי שמזמין מכאן.

כובע קש ממתין לך ביציאה .

*במקומך כמנהל הפורם ומי שמכהן בתפקיד המארח, לפני שהייתי מכנה חבר פורום אחר (שהוא אורח)

בכינוי "שקרן", (שזו קריאה מאד אגרסיבית) הייתי מאד נזהר לפני לחיצה על הכפתור "שלח".

שלא יהיה לך ספק קל שבקלים, אם הנך כמארח מעוניין שאני האורח אצא מהפורום, רק תבקש לא אהסס לשניה.

אין צורך לרמוז על כך בתקווה שאבין לבד. בקש ברור ולהתראות.

פורסם

לפני שאתם רצים לקנות RX480, כדאי מאוד שתקראו על הבעיות בצריכת חשמל שלו מהלוח אם.

לדעתי, שווה לחכות קצת ולראות איך GTX1060 מתייצב בין כל הכרטיסים החדשים.

פורסם

@nec_000 טוב לדעת שמבחינתך מספיק שיש כרטיס אחד עם עיצוב blower מעפן, אשר נמכר ב200 דולר(אחרי rebate שנותן לך צ'ק בדואר על סך 30 דולר), בשביל לצאת בהכרזה שהמחיר של ה970 בארה"ב ירד מ330 דולר ל190.

כמעט, אבל לא בדיוק. בתור אדם שמנסה תמיד להצטייר בתור אינטליגנט (למרות שבד"כ משיג את התוצאה ההפוכה) בפוסטים שלך,  הייתי מצפה ממך להבין כבר שכל פעם שאתה טוען טענות שווא כאלה, אתה דווקא מאבד ממהימנותך (או מהמעט שנותר ממנה).

אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות בכל פעם שאני קורא עוד אחד מהפוסטים הארוכים שלך שנראה מושקע על פני השטח, אבל מתברר כחסר ביסוס ושקרי ברגע שבוחנים אותו לעומק.

לדעתי אם אם אתה רוצה באמת לעורר שינוי ולעזור לקהילה, תתחיל בזה שתדייק ככל שאפשר בטענות שלך, אל תשקר רק בשביל לנסות ולהעביר את האג'נדה שלך לאחרים, ולבסוף, תנסה להיות פחות עילאי ומתנשא. זה לא מרשים אף אחד. נהפוך הוא.

פורסם

לא הבנתי אותך:

המודעה מ- newegg לא מראה שהמחיר בארה"ב הוא כמו שציינתי ?

גלגל לעמוד הקודם יש שם תמונות ולינק ישיר לnewegg למוצר הרלוונטי.

**נראה לי שהנך מתבלבל כמו DJ וחושב, שציינתי שהמחיר הזה נגיש לישראלים. אם כך טעות בהבנת הנקרא מצדך.

המחיר לישראלי לא רלוונטי, משום ש- newegg אינם משווקים בינלאומית לישראל מלכתחילה.

פורסם
ציטוט של nec_000

לא הבנתי אותך:

המודעה מ- newegg לא מראה שהמחיר בארה"ב הוא כמו שציינתי ?

גלגל לעמוד הקודם יש שם תמונות ולינק ישיר לnewegg למוצר הרלוונטי.

**נראה לי שהנך מתבלבל כמו DJ וחושב, שציינתי שהמחיר הזה נגיש לישראלים. אם כך טעות בהנת הנקרא מצדך.

המחיר לישראלי לא רלוונטי, משום ש- newegg אינם משווקים בינלאומית לישראל מלכתחילה.

בנתיים עם יוזר חדש בשם alont ועם דירוג מוניטין של בערך אפס, תרשה לי שלא להתרגש מהציונים שמחלק לי.

התמונה שלך מראה כרטיס עם עיצוב blower מעפן שאף אדם לא יעלה בדעתו לקנות, שעולה 40 דולר יותר ממה שטענת. גם אם מדובר על אזרח אמריקאי שקונה את הכרטיס, הוא צריך לשלוח לasus קבלות, מספר סידורי וכו' בשביל לקבל בדואר צ'ק על סך 30 דולר, שאותו הוא צריך להפקיד אח"כ. גם אם מתעלמים מהעובדה שמדובר על מחיר אחרי rebate, הוא עדיין $10 יותר ממה שאתה טענת.

ממה שאני רואה באתר של newegg, כל שאר הכרטיסים עולים $255+. עם או בלי rebate.

איך אתה לא מבין את ההבדל בין המציעות לטענה שלך? אתה עיוור? אתה בכוונה משחק אותה תמים? אני שואל אותך ברצינות עכשיו... לא שאני מצפה לתשובה רצינית חזרה ממך...

מצטער אם הציון הוירטואלי שלי בפורום לא מספיק גבוה בשביל לרגש אותך. אני גם מצטער בשבילך אם אתה מתרגש מדברים כאלה...

אני lurker בד"כ אבל אני לא הייתי מסוגל להתעלם מחלק מהפוסטים שלך.

פורסם

בארה"ב היתה ירידת מחירים גורפת לסדרה הזו כחלק מהתגובה שלהם הן ל RX480 וכן לקראת השקת GTX1060

(מרוקנים מלאים). למעשה בכל העולם הורדת המחיר היא רשמית מצידה של נוידיאה ופורסמה ברבים,

לא מדובר במשהו מקומי של newegg.

אך משום מה בישראל לא שמעו עליה המשווקים. זה מספיק ברור מר lurker שמחפש לעשות רעש על לא כלום ?

או שגם אתה נתקעת עם GTX970 בלוחות ומנסה להפטר ממנו מעל 1200 ש"ח (כשחדש עדיין עולה בישראל 1450)

ומפריע לך שיש מי שמעיר את הציבור ומעדכן אותו, וכך בדרך עקיפה מקשה עליך את מכירת הכרטיס שלך ?

פתאום נזכרתי, היינו בסבוב הזה פה בפורום רק לפני שבועיים. *שתהיה הצלחה במכירה חבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים