עבור לתוכן

האם יהיה צוואר בקבוק עם geforce 1080gtx ו i7-3770k?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להחליף את המסך FHD שלי במסך 4K ואני מעוניין לדעת אם יהיה צוואר

בקבוק במידה ואוסיף את GEFORCE 1080 GTX למערכת.

*לא בוצע OC למעבד

כרגע זה המפרט הקיים

I7-3770K

16GB RAM DDR3

CORSAIR 520 ספק כוח

970GTX

פורסם

בהצלחה עם להריץ מסך 4K על כרטיס GTX1080. תחזור אלינו אחרי שימאס לך לשחק ב30FPS ותצטרך המלצה למסך FHD או 1440p כדי ליהנות מהכרטיס החדש שאתה בכלל לא צריך.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם יהיה צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס

פורסם

זו אכן הייתה השאלה אבל היא כ"כ לא קשורה שאין טעם לענות עליה.

למי אכפת אם יהיה צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס כשהכרטיס לא מסוגל להגיע לביצועים הנדרשים אפילו עם 5960X?

GTX1080 לא יכול להחזיק גיימינג אמיתי על 4K. גם משחק לא מאוד כבד כמו דום החדש מעמיד בפניו קשיים ונפילות FPS די רציניות. כל משחק אחר ייתן במקרה הטוב את אותה תוצאה ובמקרה הפחות טוב תוצאה הרבה יותר גרועה בלי קשר לאיזה מעבד הכרטיס משודך.

פורסם

זה יהיה אחלה שילוב שבעולם. 4K או לא.

אם אתה באמת צריך את הכרטיס הזה, תקנה ותהנה.

ואל תשכח! OC זאת לא מילה גסה. תעשה!

פורסם

למה לכל הרוחות אתה צריך 4K? תקנה לך 1440p נחמד כמו Dell U2515H ותהנה כמו שצריך.

פורסם

לא יהיה צוואר בקבוק, וחבל שאתה לא עושה OC למחשב שתומך בזה.
(וכן תשקול טוב אם שווה מסך 2160p או ש1440p יספיק, יש גם מסכים אולטרא רחבים מדהימים)

פורסם
ציטוט של אביב גפן

בהצלחה עם להריץ מסך 4K על כרטיס GTX1080. תחזור אלינו אחרי שימאס לך לשחק ב30FPS ותצטרך המלצה למסך FHD או 1440p כדי ליהנות מהכרטיס החדש שאתה בכלל לא צריך.

זה מעניין. כיום אני משחק על 24-30 FPS עם GTX970 וב-PROJECT CARS אני משחק על 40-50 FPS.

אתה רוצה להגיד לי שכרטיס מסך עוצמתי פי כמה מ-GTX970 יריץ לך משחקים ב-5 FPS נוספים יותר?

פורסם

^^ אתה משחק על 4K?

אני בטוח שיש כמה משחקים שאפשר יהיה להריץ על FPS סביר ב4K עם GTX1080 והסרטון שמישהו פרסם פה של דום ב4K מוכיח את זה אבל הכרטיס כמעט נחנק באותה הדגמה. זה פשוט לא כרטיס מספיק חזק כדי להכתיר אותו בתואר "מתאים לגיימינג ב4K". אולי במקרה הטוב "מתאים לפעמים בחלק מהמשחקים". אני לא הייתי מוציא כסף על מסך וכרטיס שהדבר הכי טוב שאפשר לומר עליו הוא שהוא מספיק חזק כדי להריץ חלק מהמשחקים לא רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים