עבור לתוכן

קורא לחרם צרכנים מבולגן וקטן ככל האפשר

Featured Replies

פורסם

יש דיבורים על קשיי יצור, לא ידוע עדיין

• תגובות 61
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, ראיתי שמאשימים את המפעל.  

מניסיון, השקות קודמות או לפחות הערכה.. נראה לך שזה ייקח שבועיים? חודש? חודשיים? 

מה סביר? 

פורסם

לירידת מחירים? לכיוון החודשיים-שלושה.

פורסם
  • מחבר

אני יכול רק לשער שזה יותר תלוי במתי תהיה תחרות בסגמנט. זו כנראה לא תבוא עד אוקטובר (לכל המוקדם).

פורסם

אוקטובר??!?!

בדיון על הקבוצה שהייתה אמורה להתארגן לקנייה מאורגנת של 1070 דיברו על חודש חודשיים לפני חודש. וכולם דיברו על כמה שעדיף להמתין.

זה רק אני שהבין ש"להמתין" זה אוגוסט מקסימום?

פורסם

כבר עכשיו זה נמכר ב2350, ה150 שקל זה מה שעוצר בעדך? תחפש אולי מישהו שנוסע לחו"ל או שאפילו תזמין מאמזון ואז תקבל ב2100

פורסם

הכרטיס שנמכר ב2350 כל כך מכוער..

פורסם
ציטוט של Epidem

:)

אגב לוף נשמע זוועה! מזל שלא הייתי בצבא בתקופה שלו :S

לא!

אם לא טעמת אל תבטל!

טעמי הלוף הצבאי הוא הכי טעים מכל הבררה שם בחוץ _ (אבל ראיתי שבחניות הכל זה לא לוף אלא משהו שנקרא מורטדלה... זה לא לוף ולא מתקרב לטעם שלו) _(מטוגן הכי טעים!)

נערך על-ידי 1stcowgirl

פורסם

אין כמו לוף מטוגן שאתה מעשן על האש ואז אוכל עם הסלט קטצ'ופטונהתירס, דליקטס סטייל שיזפון. 

פורסם
ציטוט של 1stcowgirl

לא!

אם לא טעמת אל תבטל!

טעמי הלוף הצבאי הוא הכי טעים מכל הבררה שם בחוץ _ (אבל ראיתי שבחניות הכל זה לא לוף אלא משהו שנקרא מורטדלה... זה לא לוף ולא מתקרב לטעם שלו) _(מטוגן הכי טעים!)

אני שוקל לתת לך באן לכל החיים מהאתר. ברצינות.

פורסם

אני מאוד אוהב את הדיון פה

פורסם

גם אני, זה אחד הדיונים הכי נורמליים שהיו בפורום בזמן האחרון. D:

פורסם

לוף מטוגן זה אכיל, בטח לא טעים, אפילו שאתה אומר את זה לעצמך אחרי כמה שבועות של אוכל גרוע.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Epidem

גם אני, זה אחד הדיונים הכי נורמליים שהיו בפורום בזמן האחרון. D:

תודה

אז אני רואה שהיה משתלם לפתוח את השרשור.

ותודה כמובן גם ל- ag43 שהשאיר לנו אותו פתוח...

נערך על-ידי nec_000

פורסם

המתכון המנצח שלי- "לוף אגזוז"

עושים חור קטן בחלק העליון של הפחית בין הדופן למכסה ומחדירים חוט ברזל דק שיתפוס. את הצד השני מחברים כך שהפחית תהייה בדיוק מול האגזוז של הנגמש\טנק\זחלמ\פומ"ה. אחרי שעה-שעתיים של נסיעה פותחים ונהנים. 

הלוף נצלה בשומן של עצמו (ויש שם 30% בערך) וכמובן שיש את הארומה המיוחדת של הדיזל, ככה ממש בקטנה.
מעדן, מניסיון.

נערך על-ידי omertgm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים