עבור לתוכן

הדלפה טריה מהיום לגבי ה- RX480 החדש - חדשות מפתיעות ?

Featured Replies

פורסם

ככל הנראה AMD מסתירה מאיתנו ביצועים מפתיעים לגבי ה- RX480 החדש, ומעוניינת לחושפם רק ב 29 לחודש.

הסיבה לכך:

שמועות מדברות שמשווקים רבים בעולם נתקעו עם יותר מדי כרטיסי 390/390x במלאי ורוצים להספיק להפטר מהם

בטרם ש- AMD חושפת, כי ה- 480 החדש מהיר כמעט כמו Fury. תשפטו בעצמכם:

התקנת הכרטיס:

https://www.youtube.com/watch?v=O_qg2PITCts

הרצת firestrike במוד ultra שמציג ציון מעניין:

גרסת 4GB:

https://www.youtube.com/watch?v=rG-_mzIho5g

גרסת 8GB:

https://www.youtube.com/watch?v=nUG9jgERvEQ&feature=youtu.be

על פניו ההדלפה עושה רושם אותנטי

פורסם

לא חושב שיהיה משהו מפתיע בביצועי RX480. 

AMD איבדה את יכולת ההפתעה איפשהו ב-2011 למי שלא תמים.

אשמח לדעת שאני טועה בעוד כשבועיים, עצוב לדעת שאני כנראה לא. מי שרוצה GTX 970 לפחות יוכל לחסוך 350 שקל על ביצועים דומים.

פורסם

האמת, כל הדיבורים על כרטיסי מסך שונים שיוצאים הוציאו אותי כבר מפוקוס, וכמעט שהתפתיתי לקנות 1070.

אבל ככל שאני חושב על זה, בתור גיימר שרוב הגיימינג שלו הוא על טלוויזיה FHD (גם המסך הרגיל שלי הוא FHD) אין לי באמת צורך ממשי בכרטיס מעבר ליכולותיו של ה480. ולכן הכרטיס הזה בא לי מצוין :) 

אם הוא יפתיע ויעקוף את ה970 בכמה אחוזים מה טוב :P 

כנראה שזה הכרטיס שאני הולך לקנות בקפיצה הקרובה שלי לאילת (בקיץ).

(או שאני אסנג'ר את אחי שטס לארה"ב בקרוב).

(אני גם מתלבט אם לקנות XBOX ONE בנוסף לsony 4 שיש לי כי האקסקלוסיביים שלו קורצים לי מאוד. תכינו את הלפידים הבוערים ואת הקילשונים)

פורסם
ציטוט של OvO

האמת, כל הדיבורים על כרטיסי מסך שונים שיוצאים הוציאו אותי כבר מפוקוס, וכמעט שהתפתיתי לקנות 1070.

אבל ככל שאני חושב על זה, בתור גיימר שרוב הגיימינג שלו הוא על טלוויזיה FHD (גם המסך הרגיל שלי הוא FHD) אין לי באמת צורך ממשי בכרטיס מעבר ליכולותיו של ה480. ולכן הכרטיס הזה בא לי מצוין :) 

אם הוא יפתיע ויעקוף את ה970 בכמה אחוזים מה טוב :P 

כנראה שזה הכרטיס שאני הולך לקנות בקפיצה הקרובה שלי לאילת (בקיץ).

(או שאני אסנג'ר את אחי שטס לארה"ב בקרוב).

(אני גם מתלבט אם לקנות XBOX ONE בנוסף לsony 4 שיש לי כי האקסקלוסיביים שלו קורצים לי מאוד. תכינו את הלפידים הבוערים ואת הקילשונים)

ההפרש בין אילת לארה"ב לא אמור להיות גדול. שים לב שבמידה ואתה מביא מארה"ב אתה אמור להצהיר על הכרטיס במכס ולשלם 17%. אילת עדיף.

פורסם

@danielzy שים לב שבמידה ואתה מביא מאילת אתה גם אמור להצהיר על הכרטיס ולשלם 17% מע״מ. כל דבר שנקנה באילת ללא מע״מ נועד לשימוש רק בגבולות אילת.

פורסם

^ אבל להצהיר איפה O_O

כנראה שנקנה באילת וזהו, ככה תהיה לפחות אחריות מסודרת.

פורסם
ציטוט של alont

@danielzy שים לב שבמידה ואתה מביא מאילת אתה גם אמור להצהיר על הכרטיס ולשלם 17% מע״מ. כל דבר שנקנה באילת ללא מע״מ נועד לשימוש רק בגבולות אילת.

באמת? חידשת לי... מעניין אם מישהו באמת עשה את זה אי פעם...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של alont

אני רוצה לראות את איש אכיפת המכס עוצר אותך בדרך לאילת, היום שנת 2016, מחפש לך ברכב, מוצא כרטיס מסך, ומעמיד אותך בפינה...

יש דברים שכבר מזמן נעלמו ממחוזותינו (וטוב שכך), למרות שהחוק היבש עדיין לא שונה מבחינה פורמאלית. 

יש דברים שכבר מזמן לא אוכפים אותם מבחירה:

גם אגף המכס והמע"מ למד, שמוטב לו לתעל את האנרגיות והמשאבים המדולדלים שעומדים לרשותו,

לטובת תפיסות גדולות ומשמעותיות מסוג הברחות באלפים רבים ובמליונים, ולא לרוץ אחרי כל ילד קטן על גבעה

שכולה העלים 150 שקל מע"מ בדרך מאילת לת"א. 

כיום מעניין את אוכפי המס תפיסה של דגים שמנים, כמו למשל רכב מסחרי המביא עימו סחורה בשווי עשרות ומאות אלפי שקלים

מס מוברח בנגלה אחת. על פחות מזה לא מתעסקים. במידה מסוימת אף נהפוכו, הנחת המס של אילת משמשת ככלי מדרבן

להבאת תיירים ישראלים לשם.

רוצים בממשל המדינה לגרום לישראלים לנסוע לאילת ולבזבז ולצרוך שם, כדי לסייע לעיר המתה הזו מבחינה כלכלית.

אומרים ומרמזים - לכו תבלו באילת, תקנו בלי מע"מ ותחגגו, רק העיקר שתעשו זאת שם ותסייעו בכך לפרנסת העיר ולמועסקיה.

פורסם
ציטוט של danielzy

באמת? חידשת לי... מעניין אם מישהו באמת עשה את זה אי פעם...

בגלל זה השתמשתי במילה אמור :P

פורסם

מצחיק. לאחרונה באמת נסעתי לאילת וראיתי במחסום שקיים גם מחסום לצד השני, לא מאוייש, נטוש, וכתוב עליו מכס.

פורסם

על כביש הערבה נכון? :D  גם אני זוכר אותו מהביקור הקודם.

פורסם

ברור :D

אם רוצים להרוג את אילת, זו הדרך.

פורסם

נראה לי ש-RX480 גורם ל-GTX 1070 להיראות די רע אם הוא באמת יציע ביצועים של 390X. הבדל של כ 20-30% בביצועים בכמעט חצי מחיר.

פורסם
ציטוט של alont

good one :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים