עבור לתוכן

קורא לחרם צרכנים מסודר וגדול ככל האפשר.

Featured Replies

פורסם

רוצה לראות איך הרעיון שלך נופל בשניה?

קבל, ל-KSP לא מעניין, גם לראש הממשלה ימכרו באילת מוצר 1 ללקוח פיזית 1.

הנה.

• תגובות 79
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב,

אז צריך לבוא לשם לכמה ימים, ובכל יום לרכוש (בשלושת הסניפים ששם מהרשת הזו) בכל מקום רק אחד.

ואשתי רק אחד, ואחר כך ביתי רק אחד. אפשר ביום לקחת 9 כרטיסים כל אחד על שם אחר כמובן.

ואותו הדבר עם רשת איבורי, ועם כל חנות שיש שם באילת מרשתות אחרות.

זה יהיה קצת מורכב, יקח קצת זמן, יצריך אולי חופשה של יומיים במקום אחד... אבל אם רוצים, הכל (כמעט) אפשרי :cool2:

פורסם

Yoram_gini - אתה באמת כזה תמים או שאתה רק עושה את עצמך? 

פורסם

קראתי הכל. היה מעניין :-)

אבל בנושא החרמות שיש לי מושג בנושא כמארגן של כמה מהיותר מוכרות בארץ ( www.nezeq.co.il )

אני לא חושב שזה חרם של אנשים רעבים אלא של אנשים שוצים לקנות מוצר נחשק בכל העולם כרגע ובוכים על זה.

אז מי שיש לו קצת שכל בראש שיחכה חודש חודשיים ויקנה במחיר טוב ומי שחטף את "שגעת ה FPS" שישלם.

הדבר היותר מעניין שראינו השבוע זו עליה אדירה בקניית GTX 970. ממש אטרף.

ויחד עם ירידת המחיר לפני יומיים שלהם זה ממש יופי של כרטיס לכל שחקני ה FULLHD

אז לקחת אויר, לחכות ויהיה טוב :-)

פורסם

^ עליה בקניית GTX970 שהוא כבר פסה נכון להיום, ממש אטרף כלשונך... אתה מתכוון חדש בחנות ?

ואם כן, מה הסיבה ?  האם הייתה ירידת מחירים דרסטית ?     (זה מעניין)

פורסם

אם אמצא מחיר טוב באמזון או באיביי אזמין משם

פורסם
ציטוט של plonter

הדבר היותר מעניין שראינו השבוע זו עליה אדירה בקניית GTX 970. ממש אטרף.

ויחד עם ירידת המחיר לפני יומיים שלהם זה ממש יופי של כרטיס לכל שחקני ה FULLHD

המחירים שמופיעים באתר שלכם ושל חנויות אחרות לא משקפים ירידת מחירים.  1500 שח זה פשוט הקצה התחתון של הרווח שלכם ושל המתחרים למלאי שקיבלתם בשבועיים עד החודשיים האחרונים.

בעלי עניין,  נחמדים ככל שיהיו,  הם עדיין בעלי עניין.  

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nec_000

הנה רעיון בזק לרכישה קבוצתית:

1. יוזם השרשור נבחר כמארגן הרכישה.

2. הוא מרכז מהפורום פה את קבוצת הרוכשים, כל אחד ירשום את הדגם שהוא רוצה בו.

3. מסכמים את העסקה (נגיד מול KSP).

4. מכינים רשימה, אוספים כסף מכולם, סוגרים מול KSP את האספקה במרוכז באילת.

5. אם יש מספיק כרטיסים אולי מקבלים כמה גרושים הנחה מהמחיר הרגיל.

6. המארגן לוקח יום חופש, יורד לאילת ורוכש שם נגלה של (נגיד 20 כרטיסים) ומביא לכולם

במרוכז למרכז הארץ (כל אחד יבוא לקחת ממנו את שלו לאחר מכן).

7. המארגן גובה עמלת טירחה של משהו כמו 50 שח מאדם (אם יהיו 20 איש זו עמלה של 1000 ש"ח)

שמטרתה לממן את היום חופש שלו והנסיעה לאילת ובחזרה.

8. כאשר הכרטיסים יקרים מספיק - משהו כמו באזור 2500 ליחידה, אזי המע"מ שנחסך לכל כרטיס 

הוא בגובה 363 ש"ח, שבקיזוז 50 שח נשאר 313 ש"ח חסכון נטו לכל קונה.

9. אולי משיגים גם עוד 3-5% הנחה על קניה מרוכזת, אז הנה עוד 60-100 ש"ח נוספים לכל אחד.

10. ממילא הנחה קבוצתית מיוחדת ככל שתהיה, קשה להאמין שתתקרב להנחה בגובה של המע"מ.

מועבר כתפוח אדמה לוהט למארגן פותח השרשור.

אני רוצה חרם לא הנחה...

פורסם

^ הייה זהיר שבסוף משאלתך לחרם, לא תחזור אליך כחרב פיפיות....

זו ההצעה הכי טובה שיכול לתת לך בשלב הזה.

פורסם

איך בדיוק ההצעה הזו נשמעת לך אפילו חצי הגיונית?

נניח שכיסית לי את יום החופש... במקום לשבת במשרד ממוזג 9 שעות ולחזור הביתה, סינג'רת אותי לנסיעה של 5 שעות לכל כיוון + התרוצצות בין חנויות + כאב ראש לוגיסטי של תיאומי איסופים + דלק (כי 1000 ש"ח לא קרוב ללכסות דלק + יום עבודה של הייטקיסט)

לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף לשלם עוד 300 ש"ח על הכרטיס כדי לא לעבור את כל זה.

פורסם
ציטוט של captaincaveman

איך בדיוק ההצעה הזו נשמעת לך אפילו חצי הגיונית?

נניח שכיסית לי את יום החופש... במקום לשבת במשרד ממוזג 9 שעות ולחזור הביתה, סינג'רת אותי לנסיעה של 5 שעות לכל כיוון + התרוצצות בין חנויות + כאב ראש לוגיסטי של תיאומי איסופים + דלק (כי 1000 ש"ח לא קרוב ללכסות דלק + יום עבודה של הייטקיסט)

לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף לשלם עוד 300 ש"ח על הכרטיס כדי לא לעבור את כל זה.

בנוגע לסוגיית הדלק - רכב חברהההה :)

פורסם
ציטוט של nec_000

הנה רעיון בזק לרכישה קבוצתית:

1. יוזם השרשור נבחר כמארגן הרכישה.

2. הוא מרכז מהפורום פה את קבוצת הרוכשים, כל אחד ירשום את הדגם שהוא רוצה בו.

3. מסכמים את העסקה (נגיד מול KSP).

4. מכינים רשימה, אוספים כסף מכולם, סוגרים מול KSP את האספקה במרוכז באילת.

5. אם יש מספיק כרטיסים אולי מקבלים כמה גרושים הנחה מהמחיר הרגיל.

6. המארגן לוקח יום חופש, יורד לאילת ורוכש שם נגלה של (נגיד 20 כרטיסים) ומביא לכולם

במרוכז למרכז הארץ (כל אחד יבוא לקחת ממנו את שלו לאחר מכן).

7. המארגן גובה עמלת טירחה של משהו כמו 50 שח מאדם (אם יהיו 20 איש זו עמלה של 1000 ש"ח)

שמטרתה לממן את היום חופש שלו והנסיעה לאילת ובחזרה.

8. כאשר הכרטיסים יקרים מספיק - משהו כמו באזור 2500 ליחידה, אזי המע"מ שנחסך לכל כרטיס 

הוא בגובה 363 ש"ח, שבקיזוז 50 שח נשאר 313 ש"ח חסכון נטו לכל קונה.

9. אולי משיגים גם עוד 3-5% הנחה על קניה מרוכזת, אז הנה עוד 60-100 ש"ח נוספים לכל אחד.

10. ממילא הנחה קבוצתית מיוחדת ככל שתהיה, קשה להאמין שתתקרב להנחה בגובה של המע"מ.

מועבר כתפוח אדמה לוהט למארגן פותח השרשור.

או שאפשר להזמין באמאזון ב 420$ + מיסים ומשלוח = 2000 שקל או לחכות שירד הלחץ והמחיר ל 380$ ואז אפילו זול יותר.

פורסם
ציטוט של User_Name2

המחירים שמופיעים באתר שלכם ושל חנויות אחרות לא משקפים ירידת מחירים.  1500 שח זה פשוט הקצה התחתון של הרווח שלכם ושל המתחרים למלאי שקיבלתם בשבועיים עד החודשיים האחרונים.

בעלי עניין,  נחמדים ככל שיהיו,  הם עדיין בעלי עניין.  

אם תבדוק את עצמך תגלה שהיתה ירידת מחיר בשבוע שעבר לכרטיסי ה 970, 980 ו 980 TI

הנה הוכחה לא מבעל עניין בנושא הזה. ואמנם לא כל היבואנים אימצו את הצעד הזה אבל בכל זאת

http://videocardz.com/61116/nvidia-geforce-gtx-980-ti-gtx-980-and-gtx-970-receive-a-price-cut

והגבול התחתון של הרווח הוא 0. כי צריכים לשלם משהו על הכרטיס לספק שמספק לנו אותו אלא אם גנבנו אותו וגם לזה יש עלויות

פורסם

החנויות והרשתות הגדולות, בעיקר, מנסות לסחוט את הרווח עד הרגע האחרון, ואני לא מאשים אותן/אתכם. לא משנה אם זה יבוא עצמי מהספקים הגדולים בארה״ב/גרמניה, או רכישה מהיבואניות הגדולות בארץ, הסחורה כרגע שיש בארץ בחנויות נרכשה לכל היותר לפני חודשיים ובמחיר מלא. גם הרשתות הגדולות בארץ, שרוכשות כרטיסים וחומרה ישירות מיצרנים מסויימים בשל כוח קניה מוכח וחוסכות תיווך של ספקים וכן מקבלות את אותה ״הנחה אחרונה״ של 20 אחוז, לא תמהרנה להוריד מחירים. גם אם קנו בשבוע האחרון את הסחורה. עוקבים אחר השני ומשווים כל הזמן מחיר ותנאי אחריות ורכישה.

לא מעט אנשים קונים חבילות מחשב מוכנות / מבקשים במטותה שהמוכר אחיהם הגיבור ירכיב להם מפרט שיריץ את ג׳יטיאיי וי. הם לא מודעים או שלא אכפת להם שעוד שבועיים שלושה ינחתו פה כרטיסים זולים וחזקים יותר.

גם כשינחתו הכרטיסים דוגמת RX 480, ולצורך העניין ישארו לרשת מסויימת 100 כרטיסים מדגם GTX 970, יהיו לפחות 150 לקוחות שונים שאפשר יהיה ״לדחוף להם״ באטרף את ה970 במחיר מלא. לאף אחד לא מצמידים אקדח לרקה. נכון גם לגבי הלקוחות שלכם עם האצבע הקלה על האשראי שקנו השבוע GTX 970. הכל חוקי ולגיטימי, לא מאחל לאף עסק שצריך לתמרן תחת עול הייבוא והתפעול להיתקע עם מלאי או להפסיד עליו כסף.

בנימה אחרת, חלילה לא התכוונתי לתקוף, מעריך כל חנות שפעילה בפורומים, ברמה האישית והעסקית זה יפה וחכם.

*בהצלחה לכל מי שרוצה להחרים את החנויות, הבעיה היא ברמת הכלכלה של המדינה והנגזרות שלה על הייבוא. הדבר בא לידי ביטוי בכל דבר שעובר בו זרם חשמלי לא רק כרטיסי מסך. הרווחים של החנויות הגדולות הם לרוב מהפיצ׳פקעס שנקנים בלהט הרגע כמו כבלים, מתאמים, אביזרים, מטענים שם הרווח מגיע לפעמים גם ל-200 אחוז ומעלה.

100 אנשים ״חכמים״ יחכו בסבלנות למחיר טוב יותר עבור הכרטיס, 200 אנשים יכולים ומתחננים לקנות ב-4000 ש״ח חתיכה כבר אתמול.

עצם זה שהחנויות טורחות להביא 10 חתיכות שעולות להם 700 דולר ויותר זה רק לצורך עדכניות וקידום העסק - ״גם אנחנו״.

פורסם

הגיעו ימות המשיח.

המחירים באמזון יותר גבוהים מהמחירים בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים