עבור לתוכן

אני מחפש המלצה לכרטיס מסך זול שתומך ב 4K

Featured Replies

פורסם

שלום תותחים :)

אני מעוניין לקנות מסך מחשב 28 אינ'ץ ומחפש בשבילו כריטיס מסך זול שיענה על הצרכים שלי.

השימוש היחידי שלי במסך יהיה גלישה באינטרנט ומשחקי פוקר על מלא שולחנות (אפשר להתייחס לפוקר כמו מסמכי וורד עם המון אותיות ומספרים קטנים שאותם אני צריך לראות באיכות טובה). אני לא צריך לדוגמא מהירות רענון גבוהה, דיוק צבעים וכו'.

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס מסך זול.

תודה מראש :)

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם
  • מחבר

האם יש פורומים אחרים מומלצים (ישראלים או בחו"ל) שבהם אני אוכל למצוא תשובה לשאלה הנ"ל ?

אשמח לקבל לינקים גם בהודעה פרטית במידה ואסור לפרסם כאן לינקים.

פורסם

מה אתה מצפה למצוא בפורומים בחו"ל, לינקים לכרטיסים סודיים שלא ידועים בישראל? גרסת 390X Poker Edition של AMD?

תקנה כל כרטיס גיימינג מהשלוש ארבע שנים האחרונות והוא יריץ לך פוקר ב4K.

אם חשובים לך המספרים והנראות שלהם כדאי שתיקח מסך גדול יחסית או שתבחן את הנושא בחנות לפני שאתה רוכש. 4K זה המון פיקסלים ועל קצת מסך זה בוודאות יהיה קטן מדי.

פורסם
  • מחבר

תודה אביב :)

מסך אני קונה 28 אינ'ץ 4K. לגבי כרטיס המסך, כל העניין שאני אשחק בו רק פוקר ולכן אני לא זקוק לכרטיס מסך לגיימינג.

תחשוב על פוקר כמו על תוכנת וורד.

הדברים שלא חשובים לי בכרטיס המסך :

* מהירות רענון

* דיוק צבעים

הדברים שכן חשובים לי בכרטיס המסך :

* הצגת 4K

* זול

אני מאמין שאני לא צריך לקנות כרטיס גיימינג מאוד יקר בשביל להריץ וורד ב 4K.

בקיצור, על איזה כרטיס אתם ממליצים ?

פורסם

1. לדעתי "28 זה קטן מדי למה שאתה צריך. תוכל להכניס שם המון שולחנות או ידיים אבל זה יהיה ממש ממש קטן. אני חוזר על ההמלצה שלי לבדוק פיזית לפני שאתה קונה כדי שלא תתאכזב. עוד נקודה חשובה: הScaling של ווינדווס לא משהו בכלל ואם אתה לא נופל "בול" על גודל המסך הנכון בשבילך אתה הולך לסבול מScaling גרוע.

2. לא דיברתי על כרטיס גיימינג יקר, דיברתי על כרטיס גיימינג כלשהו. אפשר להיום לקנות כרטיסים מלפני שנתיים ושלוש בכמה מאות שקלים. הסיבה שאני ממליץ דווקא על כרטיס גיימינג זו פשוט העוצמה שלו. בסופו של דבר אתה צריך לרנדר דסקטופ שישים פעם בשניה וכמות המידע ב4K גדולה פי 4 ממה שהכרטיס שלך היום צריך להתמודד איתו. כרטיס גיימינג יקפיץ אותך אל מעל הסף הזה, הוא יוכל להראות דסקטופ 4K ב60Hz ולא יווצרו לך בעיות של אין לכרטיס מספיק כח. כרטיסים שיכולים לעשות עבודה מצויינת ולא יהיו יקרים:

nVidia GTX 660/670/750/760

AMD Radeon 7870/7970/280/280X 

וכל מה שמעליהם אם מזדמנת לך עסקה טובה.

אגב, אם לא בא לך להתנסות עם כל זה כבר עכשיו, קנה את המחשב ותתקין עליו את הכרטיס הנוכחי שלך (או שתנסה לעבוד עם המעבד הגרפי שמובנה היום בכל המעבדים החדשים) ורק אם אתה רואה שזה לא מספיק טוב, קנה כרטיס נפרד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אביב :)

מכל הכרטיסים שכתבת לי הכי זול הוא הכרטיס הנ"ל :

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/manli-gtx760-2gb-ddr5-dual-dvi-hdmi-retail-p-18445?language=he

1. האם הוא תומך ב 4K ויעשה את העבודה כמו שצריך ?

2. 880 ש"ח זה עדיין מאוד יקר בשבילי, האם יש כרטיס זול יותר שיתמוך ב 4K ויעשה עבודה טובה ?

פורסם

הכי זול ומשתלם ממה שהוא המליץ לך הוא ה7870 שנמכר ב580 שקל ב start pc.

וזאת בהנחה ויש לך ספק כוח מתאים. 450-500W איכותי.

נערך על-ידי OvO

פורסם

הכי זול שמצאתי זה ה-Gigabyte R7 260X אצל http://startpc.co.il/build/ ב-480 שקל, R7 360 יש כמעט בכל חנות ב-50 שקל יותר

חיפשתי גם כרטיסים של נוידיה אבל GTX750 זולים מצאתי רק בלי displayport והיקרים כבר התקרבו למחיר של GTX950 שאפשר למצוא ב-700 שקל בערך

פורסם
ציטוט של TempoMempo

האם הוא תומך ב 4K ויעשה את העבודה כמו שצריך ?

תראה, זה נושא טיפה בעייתי. 4K זו רזולוציה חדשה בשוק הביתי ואני לא מכיר כרטיסים שכותבים היום על האריזה שהם תומכים ב4K, בטח שלא כרטיסים בני יותר משנה-שנתיים שיוצרו בתקופה ש4K עוד היה בגדר פנטזיה. זו גם הסיבה שהמלצתי ללכת על איזשהו כרטיס גיימינג שחזק משמעותית מהליבות הגרפיות המובנות במעבדים או מכרטיסי מסך פשוטים. הוא לא יהיה חזק מספיק כדי לרנדר משחק רבע-תובעני ב4K אבל כן יחזיק בקלות משחקי פוקר שהם יחסית סטטיים על מסך כזה. 

כמו כן, לדעתי שווה לך מאוד לבדוק אפשרות לקנות כרטיס מסך יד שנייה מאיזה גיימר שמחליף למשהו יותר עדכני. תוכל להשיג הרבה עצמה בפחות כסף ממה שעולה בחנות. אם אתה לא רוצה יד שנייה או מעדיף אחריות אז שווה לחכות קצת, יש פה בפורום חבר'ה שמכירים דגמים ומחירים ויוכלו לתת עצות יותר קונקרטיות.

פורסם

המצאות חיבור DisplayPort זה הלפיד שכרטיס המסך מרים אם אתה רוצה לדעת שהוא תומך ב4K

ה-GTX 760 שקושר פה לא מתשתלם בכלל. רוצה 4K עם קצת פאנצ' גרפי מאוחריו? בשביל זה יש לך כרטיסים דוגמת GTX 750 הקטן והיעיל.

פורסם

עדיין אין מידע לגבי לוח אם, מעבד, ספק...

ובחרת מסך ספציפי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים