עבור לתוכן

יעוץ לרכישת מחשב נייד לעבודה - ללא מגבלת תקציב אבל חומרה ספציפית

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? אין (נגיד 20K)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ועונה על כל הקריטריונים אז עדיף יותר זול.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (2D), עבודה משרדית, עבודה שיווקית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, קורל-דרו, בניית אתרי אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפחות 1080P, ועדיף מקלדת מלאה כולל מספרים (לכן מדובר בנייד 15" לדעתי).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא רלוונטי.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא רלוונטי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - ווינדואוס 7 או 8.1 גרסת פרו. (אפשר DG מגרסה 10).

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין, לא מחו"ל כי זה לעסק.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בעוד כחודש.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה) - מסך מגע שתומך בעט מגע (דיגיטייזר), חיבור USB 3.1, כדאי קורא טביעות אצבע.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

חשוב לציין שחרשתי את האינטרנט בחיפושים, לצערי לא מצאתי החלופות שראיתי:

1. lenovo TP X1 yoga, ללא USB3.1.

2. ASUS Zbookpro ux501vx, ללא דיגיטייזר.

3. hp specture G1, ללא USB3.1.

כן ראיתי שיש HP specture 15 אבל לא מצאתי אותו באף חנות בארץ.

האם יש לכם רעיונות? מדובר במחשב שצריך לשמש גם כצג מגע שיציירו עליו, וגם לשאר השימושים המשרדיים, מקלדת מלאה היא אופציה מועדפת (לטובת עבודות מספרים באקסל) אבל לא חייבת כמו החומרה האחרת של דיגיטייזר וUSB3.1.

כרטיס מסך ייעודי לא חובה.

האם יש למישהו רעיונות?

נערך על-ידי avishem

פורסם
  • מחבר

בס"ד

אהלן אורן, למה לא? באמת למה לא... כי אם זה לעבודה וזה מה שעונה על הצרכים אני לא מתחשבן כי זה הצורך.

קקדו - לא נמכר בארץ לא כל כך עוזר לי, כי אני לא יכול להזמין בצורה מסודרת כיום על העסק, ואיני מעוניין להזמין עם כרטיס אשראי פרטי.

לגבי דיוק הדיגיטייזר מבחינת רמות הלחץ פחות קריטי, פשוט מסך מגע רגיל לא נותן מענה של שרטוטים וריחוף עם עט רק כיתוב סכמטי.

צורת עבודה אחרת לא אפשרית.

לעקוף USB ניתן, פשוט כבר משקיעים המון כסף על מחשב חדש אז שווה שיתן מענה גם להתקנים העתידיים, כמו כן החיבור לכרטיס מסך חיצוני הוא לא דבר נמנע בעתיד (תלוי בעבודה) והתחנות הייעודיות לא תומכות בפחות מ3.1 ו/או thunderbolt, המענה היחיד לעקוף הוא עוד מחשב נייח בעבודה והאופציה הזו פחות עדיפה.

תודה על התגובות, אשמח אם יש עוד רעיונות.

בברכה,

אבי.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

תודה, גם אני ראיתי את הדגם הזה באתר שלהם וגם יש את הדגם הזה (15") שלא ראיתי בארץ:

http://store.hp.com/us/en/pdp/hp-spectre-x360---15t-touch-laptop-p0a58av-1

לצערי כשחיפשתי בפועל בחנויות לא מצאתי דגם כזה, מצאתי בחנויות רק דגמים עם 3XUSB3 אם כי מהתמונות נראה כאילו אכן הכל זה type c.

זה עונה על רוב הצרכים, מקסימום אקנה פאד מספרים וקורא טביעות אצבע חיצוניים למשרד.

אם יש עוד רעיונות אשמח.

תודה ובברכה,

אבי

נערך על-ידי avishem

פורסם
  • מחבר

תודה,

בכל אופן ככל הנראה הדגם הזה טרם הגיע לחנויות, כל מה שיש בהם זה הדגם הקודם עם USB3 רגיל.

שוב תודה,

אבי.

פורסם
  • מחבר

טוב,

דיברתי עם נציגות HP בארץ.

הדגם החדש יגיע לחנויות רק בעוד חודשיים.

אבל ניתן להזמין דרכם ישירות והספקה תוך 3 שבועות.

שאלתי לפורום היא האם יש למישהו ניסיון איתם בארץ (ישירות מול HP, ולא ספק משנה)?

כיום יש לי ניסיון רק עם לנובו, דל ואסוס מבחינת הסטוריית ניידים ברוך ה' כל הנסיונות חיוביים ואין תקלות.

אשמח אם מישהו יוכל לחדד ולהרגיע אותי מבחינת שירות / מימוש אחריות במידה ויש בעיה כשעובדים ישירות מולם ולא דרך חנות שלוקחת אחריות וכו', האם יש עם מי לדבר?

בברכה,

אבי.

פורסם
  • מחבר

אין תקלות - לא התקלקל.

לגבי הדל קניתי בחול, היתה לו בעיה ותיקנו בארץ ללא תלונות.

תודה על החידוד.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

טוב מהתכתבות עם נציג המכירות, הדגם החדש של HP מגיע ללא דיגיטייזר מובנה אז לא מקדם אותי, אם כי המחיר זול משמעותית מהדגם המוחלף (20%).

כמו כן סדרך ה-XPS של דל.

חזרתי לנקודת ההתחלה :-)

פורסם
  • מחבר

בס"ד

מכיוון שיש כמות צפיות נכבדת ואין תגובות שמקדמות אותי,

אני מבין שיש לי דרישות הזויות בחלקן אז האם יש לחברים הצופים רעיון איפה בארץ / בחו"ל ניתן לפרסם פוסט / בקשה דומה ולקבל תגובות?

בברכה,

אבי

פורסם
  • מחבר

בס"ד

מה זה קשור,

אתה מבין שפורום שלם נבנה / נתמך על אדם אחד (אתה) שגם כותב בחלק מהדברים שאינו בקיא ואחרים יענו.

ואף אחד לא עונה... אז שאלתי באמת, אולי אם הייתי מחפש מחשב לגיימרים / בניה ותכנות של לוח מ-0 היה פה דבר אחר.

כמו שפה לא אתר לדבר בו על בניית מטבח, אולי יש אתר או מקום אחר שאתם מכירים שאוכל לקבל בו תשובות.

זה לא אישי, זה עסק ועסק צריך להתקדם. כרגע אני לא מתקדם :-)

בברכה,

פורסם

לכל אחד מאתרי ביקורות החומרה הגדולים יש פורומים דומים שאתה יכול לשאול בהם.

לענייננו את מספר הדגמים שתומכים בעט אפשר לספור על אצבעות שתי ידיים, אתה עשית את המחקר בעצמך, זה פשוט לא פיצר שנדרש על ידי 99% האנשים ויקר למימוש. תצליב את זה עם שאר הדרישות שלך ודי ברור שמכשיר שעונה על כולן פשוט לא קיים זה לא באמת משנה באיזה פורום תשאל.

להתקדם זה לקבוע סדר עדיפויות ולהחליט באיזה מהדרישות אתה מוכן להתפשר מול ההצע הקיים ולא להתעקש ולהמשיך לחפש מכשיר חד-קרן וורוד שיענה על הכל ב-100%.

נערך על-ידי etal

פורסם
  • מחבר

חברים הכל בסדר.

אין טענות לאף אחד.

אנחנו נמצא מה שצריך ומה שמתאים גם אם איכה עוד חודש או לחלופין מישהו שמבין ימצא ויציג חלופות.

תודה רבה.

אבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים