עבור לתוכן

למה כולם אומרים ש-4K לא אפשרי על הדור הנוכחי של כרטיסי מסך?

Featured Replies

פורסם

אני עם GTX 780 שנקנה כשרק יצא חדש, מסך ברזולוציה 2560x1600, קניתי את ה- DOOM החדש והוא עובד על בערך 24 FPS בזמן קרב.

• תגובות 89
  • צפיות 17.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת דוגמה טובה לאיך הופכים חווית משחק טובה לחוויה שבורה לגמרי.. אני עם 980ti נשאר על 1080pרק כדי לא להגיע למצב שהכרטיס בקצה גבול היכולת שלו.. רק חייב לציין שאני כרגע משחק את mgs v על שני המחשבים שלי, בשני יש 7950 והכרטיס המזדקן הזה נותן לי 60fps על הגדרות high.. אם הייתי עף על עצמי עם מסך 1440p כנראה שהייתי מפסיק לשחק באותו יום. אין ברירה... אני ממתין לראות ביצועים של 1080ti שעדיין לא הוכרז. וכנראה שגם הוא לא יתן את הפתרון המלא למסכי 4k

פורסם

אז רגע, נראה ש"רוב השפוי" זה בדיוק שני אנשים פה בת'רד הזה שזה לא בדיוק הרוב.

כנראה שיש סיבה ממש טובה ל"למה כולם אומרים ש-4K לא אפשרי על הדור הנוכחי של כרטיסי מסך?" והיא שהכרטיסים החדשים עדיין לא נותנים חווית משחק טובה ב4K למרות שזה מה שקיוו שיקרה.

פורסם

אביב אף אחד לא באמת האמין שתוך שנה נגיע למצב של גיימינג אופטימלי על 4k.. אני חושב שזה יבוא רק בשנה הבאה.. אני רק לא מבין איך אנשים קונים מסכים 4k 144hz. וגם מסכי 1440p כשיש להם כרטיסים כמו 970 ומטה, אחרכך פותחים פה דיונים על איך החוויה שלהם השתנתה לחלוטין 

פורסם

לא יודע לגבי אף אחד, היו המון ציפיות מהפסקל והמון ציפיות מהHBM שעדיין לא ראינו משולב בכרטיסים של נווידיה.

אני דווקא כן ציפיתי שכרטיס העל של השנה יוכל לסחוב 60FPS ב4K על הגדרות גבוהות (לא אולטרה), אולי ה1080Ti או המקבילה החדשה של הטיטאן (אם תהיה) יוכלו לעשות את זה.

מה שאותי מדאיג (טוב, לא באמת מדאיג כי אין לי שום דבר לעשות בנידון) הוא שהיכולות קיימות אבל מטעמים של רווחיות נווידיה מחליטים "למרוח" את הקפיצה בטכנולוגיות על פני שנתיים שלוש במקום לתת את כל מה שהם יכולים כבר עכשיו. מבחינה עסקית זה הדבר הנכון לעשות אבל מבחינת הכיס שלי קצת פחות...

פורסם

לי אף פעם לא הפריע לקפוץ על רכבות של טכנולוגיה חדשה באיחור.

אני תמיד מעדיף להסתכל מהצד עד שטכנולוגיה מתבשלת ומגיעה לכדי שלמות, 4K לא יוצא מן הכלל הזה בשבילי.

מבחינת תקציב, אין לי בעיה ללכת עכשיו לחנות ולקנות לוח ומעבד חדשים עם 3 980TI בsli, אבל אני לא רואה שום צורך ממשי בקפיצה הזאת ...

המחשב שיש לי במפרט בפרופיל מספיק לי מעל ומעבר (וגם הps4 שברשותי).

מה שתמוה בעיני באמת, זה שאנשים כופים רזולוציות הזויות על כרטיסים חלשים מדי ואח"כ בוכים שלא עובד להם טוב, או לסירוגין מנסים לשכנע את עצמם ש20FPS זה שווה את זה.

פורסם

מה שאני לא מבין, זה למה הם לא בונים דגם אחד, שיזלול חשמל אבל יעשה את העבודה! מה האינטרס לא למצא יכולת טכנולוגית עד הסוף?! מה אכפת לי מצריכת חשמל!!! קניתי כרטיס ב1000$ לשים עוד כמה מאות שקלים על ספק חזק זה מה שישבור אותי?

פורסם

^^ לקנות עכשיו מסך 4K ומערך כרטיסים (או אפילו כרטיס אחד שיוכל לסחוב את זה) זה משהו מאוד לא value for money.

אני שדרגתי ל1440P בדיוק מהסיבה הזו ואני צופה שה1070 או ה1080 יוכלו להחזיק לי יופי יופי למשך שנתיים ואז השדרוג כבר יהיה משהו שבסטנדרט ולא משהו אקזוטי.

@naki - אם תקנה עכשיו כרטיס שיחזיק 4K וידרוש אפילו 400W אתה תקנה גם ספק מתאים ולא תרצה לשדרג עוד שנתיים. לקהל של הגיימרים שמחפשים חווית משחק טובה נושא צריכת החשמל פחות מפריע (הפופולריות של R290 ו390 היא דוגמא טובה).

פורסם

הסיבה היחידה שאני רוצה לקנות ps4 זה uncharted 4. וגם לא בטוח שאסתדר עם הבקר של הקונסולה.. כשחיברתי שלט xbox ושיחקתי משחקי פעולה זה היה ממש לא זה

פורסם

המגבלה היחידה ליצור כרטיס באמת חזק זה צריכת חשמל? (והאגו הנפוח של nividia?) 

פורסם

naki היקר, uncharted 4 כ"כ טוב שהייתי ממליץ לך לעשות קורס מזורז בשימוש בבקרי ps4 :)

אגב, כדי לקבל את החוויה הכוללת, הייתי ממליץ לך לקנות גם את הcollection של 1-3 שהוא פנטסטי בפני עצמו, ואפשר להשיג מפתח שלו ממש בזול מg2a.

לי יש את כולם, ואיזה value מטורף יש להם, סיימתי את 1-4 ועכשיו אני באמצע playthrough שני . (ויש לי המוןןןן משחקים אחרים בps4)

פורסם

איך זה להתרגל למעבר של 30fps בקונסולה כשאתה משחק על 60fps במחשב? 

פורסם
ציטוט של naki

המגבלה היחידה ליצור כרטיס באמת חזק זה צריכת חשמל? (והאגו הנפוח של nividia?) 

וואללאק, את זה אני לא יודע.

ההגיון אומר שכן, כמובן בכפוף למגבלות מסויימות כמו טמפרטורת עבודה אבל צריך שמישהו שמבין בזה ייתן תשובה מוסמכת.

פורסם

אני בינתיים מתפעל מmgs v. התחלתי בground zeros ועכשיו אני בphantom pain.. מדהים שלא שיחקתי אותו ברגע שיצא, משחק מדהים 

פורסם

לא דרש ממני שום הרגל, מרגיש לי בדיוק אותו דבר.

יש לי כמה משחקים חופפים בין הps4 לpc. לא שאני כזה אנין טעם בגרפיקה אבל גם בקטע הזה אני לא רואה הבדל גדול.

אגב, גם אני משחק פה ושם בmgs V בps4, המשחק נראה ומשוחק פשוט מצוין.

הוא זז קצת הצידה בזמן האחרון לטובת סיום (סוף כל סוף) של rise of the tomb raider בpc (לא עפתי על המשחק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים